Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bartos Cs. István

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kapitányként minden lehetséges negatív rekordot megdöntött a válogatott élén. Most vele bukik a sportág?    Mátéfi Eszter több rekordot is tart a magyar kézilabdázásban, pedig csak két éve (évig volt?) szövetségi kapitány. Ő (volt?) az első nő ezen a poszton…..
Bartos Cs. István 2011.06.13 11:50:23
hogyvolt A Éden hotel számokban 2011.05.28 09:04:00
Kedves mindenki, kibaszott hálásak vagyunk ám a kitartásért és az állandó kommentelésért, nem hittük volna (komolyan), hogy ennyire népszerű lesz a formátum itthon is, azt meg pláne nem, hogy így rákapnak a népek a neten is. Nagyon köszönjük a részvételt, a sok beszólást és…..
Bartos Cs. István 2011.05.28 11:14:31
Katalin találkozott egy verbálterroristával a vonaton, aki ráadásul megtévesztően MÁV-egyenruhában volt. Mi felnőttek már tudjuk, hogy terrorizmus nem létezik, a gyerekek azonban jó idegesek lettek és egész úton sírtak és futkorásztak, hogy a bácsi táskájában bomba van:…..
Bartos Cs. István 2011.05.27 16:25:05
Én komolyan nem tudtam, hogy a MOL el van veszve, hogy így vissza kellett szerezni áldozatos munkával. Azért végül sikerült megmenteni a kis szemünk fényét, és bár Orbán Viktor úriemberhez méltó módon nem akart belemenni a ronda részletekbe, finoman utalt rá: óriási tettet…..
Bartos Cs. István 2011.05.25 10:26:58
@Artie:

Milyen különadóról beszélsz?

Szerinted a MOL nem adózik? Neked megvan a 6 elemid?
Bartos Cs. István 2011.05.25 10:37:01
@Artie:

"Aha, tehát szerinted ha van egy cégnek 100 mrd nyeresége, akkor az 100 mrd adót fizet."

Ezt sem mondtam. Honnan szeded ezeket a hülyeségeket?Én azt írtam, hogy az adózás utáni eredménye 100 milliárd volt és arra utaltam hogy a a 100 mrd amivel többért vettük meg mint amennyiért eladtuk nem is olyan sok, ha több évben, tízévben gondolkodunk. Kételkedek hogy meg van a 6 elemid és eléggé frusztráltnak tűnsz, további vitába nem bonyolódnék bele mert nincs értelme, csak pazarolnám az időmet.

Búcsúzásképpen egy kis nótaszó:

www.youtube.com/watch?v=pieptzTJU3s

Éljenek a szocik! Éljen Gyurcsány!

Szép napot!
Bartos Cs. István 2011.05.25 10:25:29
@Vegyi Ali:

Épp azt írtam le, hogy ami az állam haszna a MOLból az az adó ennyi. Artie kolléga írta hogy a nyereséget az állam szétosztja a részvényesek között. Olvass vissza. Nem értem miért nekem írod.
Sándor szerencsétlenségére pontek 13.-án adta fel kalibrálásra Nikon D7000-es fényképezőgépét, amit azóta sem találnak a DHL raktárában:Amit most leírok az nem vicc, tényleg megtörtént péntek 13.-án, pedig egyáltalán nem vagyok babonás. A történet azzal kezdődik hogy van…..
Bartos Cs. István 2011.05.18 02:38:51
@salapapa:

A kérdésem első része arra irányult hogy nyithatsz egy olyan futárszolgálatot ahol alapdíjért kiszállítják a csomagot az alapdíjban benne van az értékbiztosítás is, tehát ha elkallódik akkor te szépen kifizeted a 400 rugót.Hogy honnan? Hát a semmiből gondolom, mivel te alapdíjért vállaltad az elszállítást. Hol itt a fedezet? Szerinted?

Mondj már egy olyan céget ami ezt bevállalja a mai árverseny mellet?

Most azt sem vágom hogy ha NEM LENNE BIZTOSÍTÁSOD (szóval ha úgy csináltad volna mint a tisztelt felháborodott Nikonos úr ) és mégis megsérülne az autó tőled független (vagy akár függő) körülmények miatt akkor te kifizetnéd azt az x százezer forintot vagy akár milliós összeget? Hiszen az autót rád bízták!

Egy lakásnál, autónál is végülis azért fizetjük be ezt a díjat hogyha 1000 házból párat viharkár, vízkár stb ér akkor legyen miből kifizetni. amit te befizetsz abból fizetik ki a károsultakat. Ugyanez van a futárszolgálatnál is. Te az értékbiztosítást azért fizeted ki, hogy legyen miből kifizetni az elkallódott/megsérült csomag értékét. Vagyis tegyük fel 100 ember kifizeti a csomagja után az értékbiztosítást 3-4 csomag megsérül, ezek kárát a 100 ember által befizetett értékbiztosításból fizetik ki. Az alap szállításba a fuvar van benne csomagátvétel stb...
Bartos Cs. István 2011.05.18 17:26:56
@kamurádió:

Hogyha törötten érkezik valami és nincs értékbiztosítás rajta akkor szépen a kezedbe adják a darabjait és azt kezdhetsz vele amit akarsz. Ezért is érthetetlen, hogy miért adtad fel úgy, hisz mi van hogyha a szállítás során mondjuk ráesik egy 40 kilós Teljesítmény erősítő doboza.
Bartos Cs. István 2011.05.18 19:13:20
@kamurádió:

Értem, de a hibalehetőség mindig bennevan. Nem ellened beszélek az előző hozzászólásaim sem ellened irányultak, csak reálisan próbálok gondolkodni.

Remélem meg fog oldódni az ügyed, és esetleg tévesen máshova vitték ki, vagy ott pihen a raktárban. Esetleg ennek a "lobbynak" a segítségével kapsz valami kárpótlást.
Újabb versenyző távozott a Való Világ villájából saját jószántából (vagy ép esze megőrzése érdekében, kinek hogy): a férje után egyre picsogó VV Gina után VV László sem bírta a bezártságot (vagy a folyamatos zabálást) és kiszállt az ötvenmilliós játszmából. A hit,…..
Vagy nagyszerű jóssal bír a Bors online divíziója, vagy elkérték az RTL időgépét, de valahonnan tudomást szereztek a tegnap esti VV Alekosz - VV Zsófi párbaj kimeneteléről. A honlapjukon megjelent cikkük kommentjeiben olvasható, hogy az írás már akkor elérhető volt a neten,…..