Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keramia53-1

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt cím! Mint látom a blog munkavállalói szemszögből nyújt segítséget, én azért megpróbálkoznék egy ellentétes dologgal kapcsolatban kérdést feltenni. Egy kis vendéglátóhelységet üzemeltetek, ahol mar közel 10 éve dolgozik az egyik alkalmazottam rengeteg problémával.…..
Tisztelt Praxis!   Érszűkületet állapítottak meg a bal lábamon.Nos kezelgették is rendesen.Míg egy napon szövevényes úton bekerültem a Bajcsyba.(de minek). A nagy tudású orvosok kitalálták,hogy MINDKÉT LÁBAM amputálják!Nos ezt a tényt csak a műtőasztalon hallottam…..
Ízetlen Monty Python-jelenetbe fordult Editék szülinapi zsúrja az ElevenParkban. A 4-re kért tortáról félóránként kiderült, hogy nincs se epres, se feketeerdő, hogy aztán a megvadult gyerekeknek n6-kor szilvatortával tömjék be a száját. Előtte még érkezett felajánlás torta…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Hazánk utolsó aranykora, a Horthy-korszak utolsó éveinek, valamint a német megszállásnak megfelelő állapotra állítják vissza a fővárost. Első lépésként a várat és a belső kerületeket bombázzák szét, majd a hidakat is a Dunába robbantják. Az Akácfa utca lakói…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Lassan olyan képzete lesz az embernek, hogy az eladósodottság valami kegyelmi állapot Magyarországon. Vagyis az jó, az kell, mert valami kifacsart logika szerint előnyökkel járhat. Úgyhogy felhagyok a családi kassza beosztásával, és honfitársaim tömegéhez hasonlóan én is…..
keramia53-1 2011.11.04 07:31:41
@Nzoltan: Az egyik 19, a másik egy híján 20. Mindketten a becsületes adófizetők adóforintjaiból veszik a "plázmátívít"!
keramia53-1 2011.11.04 07:38:54
@messi-asz: Én soha életemben egy fillér hitelt nem vettem fel - addig nyújtózkodtam, amíg a takaróm ért. Az, hogy mocskos politikusok az én nevemben miket vettek fel, nem az én bűnöm, hanem az övék. Természetesen nekik is lenne hely a börtönben!
  Középtávú elképzelés, hogy minden iskolának, vagy akár osztálynak önálló zenekara legyen, hogy a gyerekek „a közös muzsikálásban örömet találjanak, megtanulják az egymásra figyelést” – közölte Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár pénteken…..
P. nem volt elég szemfüles, mikor szerződést kötött/módosított a Telekomnál, minthogy egy viszonteladóhoz ugrott be, amiből egyértelműen következik, hogy sikeres fogyasztó már nem lehet. Csak fél évvel később tudatosult benne, hogy a 30 napig ingyenes mobilnet egy év…..
Praxis Rémálom a kórházban 2011.07.22 06:00:00
  Sziasztok, itt találtam ezt a történetet, szerintem érdemes volna a blogba kitenni. Üdv: Ági   Előbb-utóbb a szülők többségének szembe kell néznie azzal az érzéssel, hogy a gyermeke kórházba kerül valamilyen betegség miatt. A mi kislányunk 11 hónapos volt, mikor…..
Szeret játszani a Spar, azonban úgy tűnik, a népszerűsítési akciókat nem gondolják kellőképpen át: a hipermarket dzsungelkalandra hív és saját vitamintáskát terveztet a kedves vásárlóval (amiből, hála a magyar kreativitásnak, igazán bájos dolgok születhetnek). A Homár nem…..
Napindító inspiráló flegmaság a Barát-taxitól. Virág története rövid és velős, azonban annál bosszantóbb. (A Homár pedig gondolkozik egy "akik egy ágyban alszanak a főnökökkel" címkén.)Súlyosan eltévedtek az üzemeltetők, amikor Barát-taxinak nevezték el…..
Tisztelt Praxis blog! Március közepén elveszítettem édesanyámat, aki 74 éves lett volna a nyáron. Semmiféle ismert betegsége nem volt, leszámítva a kissé magas vérnyomását, amelyre gyógyszert is szedett. Fiatalos, mindig jó kedvű és életvidám teremtés volt, amit nem…..
keramia53-1 2011.06.08 20:35:14
@epres négercsók: OK, értem. Bocsánat, téma off
 Tisztelt Praxis! Egy szomorú, nem mindennapi történetet apropóján írok önöknek. Édesapám tavaly augusztus közepén trombózissal került kórházba. A háziorvosunk napokig nem volt hajlandó kijönni, mondván rengeteg a dolga, de ez már egy másik történet lehetne. Mivel nem…..
keramia53-1 2011.04.16 18:31:17
@penelope garcia: Ekkora baromságot (már elnézést a jelzőért!) rég hallottam! Akkor szerinted a világ legboldogabb embere, akinek kb. 50-es az IQ-ja, ergo nem tud semmiről semmit?? Tudatlanság == boldogság???
A magyar kisnyugdíjasok problémáit már senkinek nem kell bemutatni, ennek ellenére sokan talán elképzelni sem tudják, hogy miként lehet kijönni - ellátástól függően - napi egy-kétezer forintból. Az élelmiszerek folyamatosan drágulnak, a rezsi a fűtés miatt különösen…..
Kedves Praxis blog!   A kislányomat vérvételre kellett vinnem a múlt héten, mert a háziorvosunk elküldte, korábban sajnos a leletei erős vashiányt mutattak. Odamentünk reggel hétre, mert nem akartunk utolsónak érkezni. A kicsi elég stresszben volt, nagyon fél minden…..
 Hétszázezer forintját tüntette el az OTP Lakástakarék Zrt. a Pénzcentrum.hu egyik olvasójának. Tiltakozása ellenére egy nem létező számlára küldték el a lakás-takarékpénztári megtakarítását. Levélírónk a Dél-Dunántúli Regionális Bank (DRB) Zrt.-nél meglévő…..
A Fidesz a meglévők mellé egy újabb frontot nyitott meg, most éppen a bírók kerültek a célkeresztbe. A lázongó rendvédelmisek mellé most jöhetnek a lázongó bírók is, lassan bezárul a kör ... És mindezt sikerült egy mondattal elérniük:   Magyarul a bírók 70…..
A Daniel Cohn-Bendit interjú meghamisítása miatt ismét előtérbe került a sajtószabadság problematikája. A vicces az, ahogyan az ügy kapcsán mindenki átugrott a ló túloldalára. A korbányimádó majmok a sajtószabadságra hivatkoznak, az ellenzéki cerkófok pedig -és most figyelj!-…..
A kormány mostani megoldása arra emlékeztet, mint amikor a régi, hatalmas drog-dealerek le akarnak számolni az új dealerekkel. Amikor a régi maffia harcol az újjal a területért. Amikor a prostituáltak kiutálják a területekről az új lányokat. Szó sincs itt arról, hogy az…..
keramia53-1 2011.02.27 08:29:49
@thinker_: Nem szerencsére, hanem sajnos... A "vallásos" embereknek vagy a bölcsödében, vagy az óvodában van a helyük -vagy ha 6 évnél idősebbek, az elmegyógyintézetben. De tény és való, hogy hülye retardáltak voltak, vannak és lesznek. Az ilyeneknek nem adnék sem fizetést, sem orvosi ellátást - majd az istenük gondoskodik róluk! :-)
keramia53-1 2011.02.27 09:02:57
@Brendel Mátyás: A tudomány valóban működik, de az agyhalottak ezt soha nem lesznek képesek felfogni! "A vallás a nép ópiuma!"
keramia53-1 2011.02.27 09:31:51
@T mint T: "Ki a krisztus vérét issza, saját húgyát issza vissza!" -:-) (A "krisztus testét" evők meg - ugye nem kell kifejtenem, mit esznek? :-))) De ha te hiszel benne, hogy jó fekáliát zabálni és húgyot inni, hát tedd! :-))) Csak ne az én pénzemből támogassák ezt az elmebeteg szokásod!!!!
Aki már találkozott a Nikon vagy a Canon magyarországi szervizével, az tudja, hogy fotósnak lenni sem egyszerű errefelé:Fotográfus vagyok, eszközeimet a Nikontól vásároltam, ezekkel keresem a kenyeremet. A délelőtti munkám alatt eltört egy kapocs a szettáskámon. Leesett a vakum,…..
keramia53-1 2011.02.25 22:17:08
@andand: Egy magyar akár "nem magyar allampolgarsagu" magyarnak, akár bármilyen magyarnak vallja is magát, az MAGYARUL, ÉKEZETEKKEL ír!!!! Az ékezet nélkül írók kb. annyira magyarok, mint királylinda...
Nem kéne, hogy megint rólam szóljon a blog. Legalábbis én egyáltalán nem így terveztem.Tulajdonképpen azt sem gondoltam, hogy a decemberi kalandjaink képesek tovább bonyolódni, de láthatóan tévedtem. A házrobbanáson lelkileg lassan valahogy túl verekedjük magunkat -…..
keramia53-1 2011.02.25 21:29:01
@Macska rúgja meg: Ezek ellen a csoportok ellen hatásos a két németjuhász kutya - persze csak addig, amíg őket is be nem tiltják, nehogy szegíny cigányállatainkat megsebezzék! :-) (Lásd terményét megvédő bácsi)
Totális cigány hatalomátvétel? Ha a szavazati jog kiterjesztése meg is valósulna, a cigányság szavazói súlya csak mintegy 2%-kal emelkedne. De még ez sem reális, hiszen eleve kevesebben mennek szavazni. A Véleményvezér blog szerzői őszintén meglepődtek, hogy a gyerekek után…..
Igen, van egy nagyon rossz tapasztalatom, amit megosztok Önökkel! Sajnos éppen tegnap történt. Az Öcsém, rosszul érezte magát, és szólt a nővérem lányának, hogy hívjon orvost neki. Felhívták a házi orvost, aki azt mondta, hogy most mit csináljak magukkal.   De olyan…..
keramia53-1 2011.02.18 20:04:56
@Hatodéves: Minden normális társadalomban elfogadott és bevett gyakorlat, hogy a család oda költözik, ahol az apa munkát kap - és nem saknevetséges 1-200, hanem több ezer km-ekről van szó! Tehát ha valakinek nem ér meg annyit a családja , hogy pár nap alatt összepakoljon és elköltözzön a munkát adó cég közelébe, akkor azt kell mondjam: az ilyen teszetosza munkakerülő igenis dögöljön meg!
keramia53-1 2011.02.18 20:06:21
@Hatodéves: A beteg (és dolgozni MÉG vagy MÁR nem tudó) emberekről azt hiszem, külön szóltam!!! Példám csak az egészséges, munkaképes emberekre vonatkozott!!!
keramia53-1 2011.02.18 20:07:13