Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ezt elkúrtad Gonosz Törpe

0 bejegyzést írt és 957 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Orbán: mindenki hülye! 2011.10.01 05:41:00
Ha bulvár blog lennénk most azt írnám: Matolcsy György villantott! Aztán gyorsan hozzátenném, hogy na nem szőrös mellkast, göcsörtös férfivádlit vagy erőlködéstől méretes heresérvet, de nem is értelemnek szikráját vagy elfogadható gazdaságpolitikát. De, mivel nem…..
Teljes békével állíthatjuk ezt: a kis németet nyugodt szívvel el lehet felejteni az idei évre. Vettel világbajnok lesz, és kész. Attól függetlenül, hogy most megverték-e volna vagy sem, Vettel csak a szezon feléig volt érdekes, onnantól azonban a schumacherizálódás…..
Gréczyblog Orbán betilt 2011.09.16 06:28:00
Tragikomikus történetek esnek meg Magyarországgal. A méltán megvetett Schmitt Pál, a Fidesz alelnöke, levelet írt a főnökének, a Fidesz elnökének, hogy lehessen elvenni Kossuth-díjat, ha valaki nem fogja be a száját, uram bocsá', baromságokat ír.A miniszterelnök, mit sem…..
Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.09.16 12:17:00
@BenFranklin: A KURVA aNYÁD A HERNYÓ aki szarni ment és te estél ki belőle!
Hogy ha alkalmam van és találkozom veled, akkor megöllek ( Orbán mondta...hogy h alkalma van valakinek az ellenségeit megölni ne tétovázzon) NEM FOGOK TÉTOVÁZNI. HOL MIKOR????
  Éppen ahhoz a nemzedékhez tartozom, amely abba nőtt bele, hogy a fiatalok, ha már egyáltalán politizálnak, akkor jellemzően fideszesek, és az összes többi politikai erő támogatottsága messze a narancspárt mögött jár. Ma azonban már nem 1990-et, '98-at vagy 2002-t írunk,…..
szólj hozzá: Három kívánság - Fidesz csapat..
  Nevét nem kiemelkedő szakmai tevékenysége emelte közismertté, hanem az a sajátos Fidesz-kritika, amely szimbolikus élelmiszerek szimbolikus iratokra történő szimbolikus kenegetésében teljesedett ki. Több mint egy éve kaszinótojásos bevonattal illette az APEH székházában a…..
 Vasárnap ezen a blogon és Török Gáborén is jelent meg írás az Orbán-jelenségről. Török írásának nagy része könnyen védhető és mélyen igaz. Amivel mégis vitatkoznánk, ez a rész, különösen az általunk kiemelt: "Ebben a felfogásban ugyanis a politikus nem…..
Kétségbeesetten próbálkozik a kormány létrehozni valamiféle tiszteletteljes aurát az alkotmány (bocsánat, alaptörvény) körül, de csak önmaga paródiájába fullad az egész. Hol a határ nemzeti giccs és felesleges patetizmus, valamint a méltó ünneplés és a kijáró tisztelet…..
 Akárhonnan nézem: Kertész Ákos belefingott a nulláslisztbe. Maga a nyílt levél valójában nem érdekes. Mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításhoz, Kertész Ákosnak is. Az írásból kiderül, hogy a szerzőnek nem a rasszizmussal van baja, hanem az…..
Onlinemarketing blog Indexre téve 2011.09.05 17:48:00
Az Index.hu tizedik születésnapján volt egy furcsa momentum. A CEMP - és ezen belül az Index.hu - két tulajdonosa beszédet mondott. (Most tekintsünk el az adózási trükköktől, és fogadjuk el: a két nevesített tulajdonos A tulajdonos: Spéder Zoltán és Nobilis Kristóf.) Amikor a…..
Gréczyblog A Gyurcsány-fóbia 2011.09.05 05:57:00
Most már teljesen egyértelmű, hogy ott kezdődött minden. Igen, a 2006-os tévévitán, amikor Orbán Viktor kitámolygott a stúdióból és tökéletesen tisztában volt vele: itt ma péppé verte az a nyurga, szemüveges pasas, akiről már 1989-ben megmondta a Fekete Doboznak, hogy az…..
  Igazi mém lett az alaptörvény asztalából és ez nem is csoda. Az államtitkári ukáz hangvétele, az abban szereplő nyomtatott nagybetű, az üveglap, a kötelező dekoráció, a biztosítandó alaptörvényszolga, a nemzeti színű zsinór csupa-csupa visszatérő publicisztikai…..
Kevesen tudják, hogy a szeptember milyen fontos hónapja volt a magyar történelemnek: egy korszakot zárt le. 160 évvel a most megfilmesített mohácsi vész után, 1686. szeptember 2-án az egyesült keresztény seregek bevették Budát. A végső roham a késő délutáni órákra törte meg a…..
Policity Hiánypótlás 2011.09.03 19:15:00
A fülkeforradalom legújabb – egyelőre, a szöveg elején jelzős szerkezet nélküli – intézkedése az Alaptörvény Asztala és a „rendelj dedikált Alaptörvényt Kövér László Házelnöktől”. A legtöbb helyen még ketchup-mentes Alaptörvény Asztala „2011.…..
Gréczyblog Rákosi 60, Orbán 50 2011.09.01 09:05:00
Ezúton szeretném felhívni az illetékesek figyelmét, hogy még ebben a ciklusban, 2013-ban lesz 50 éves a Nemzet Miniszterelnöke, a mi hőn Szeretett Vezérünk, Orbán Viktor.Nagyon szeretném, ha az 1952-es, a Rákosi Mátyás 60. születésnapját idéző, de ha lehet, felülmúló…..
 Az ősszel Megasztár, Gigasztár, Buzisztár de, ami a legfontosabb, hogy jön a Drogsztár bébi :D! ..
  Megegyeztek az állampolgársági törvényről Szlovákiában, Szlovákia elfogadja a kettős állampolgárságot – harsogta a magyar sajtó az örömhírt a Koalíciós Tanács keddi ülése után. Atyaúristen, győztünk – folytatódott az örömtánc sok helyen az…..
  Kivártam. Körbejártam ezerszer a témát. Találkoztam Budaházyval, beszélgettem a feleségével, barátaival és az ellenségeivel is. Úgy éreztem, hogy nem tudok igazságot tenni, ezért csak tudósítok, s várom, hogy végre a bíróság megállapítsa, mi történt. A bíróság…..
Vége az Uniós elnökségnek. A Fényességes kiosztott egy-két kokit és sallert, de a pofonfa még nem érett be teljesen. Van még mit lerázni róla, de ezt a lehetőséget már átadja a vezénylő-tábornokoknak. Nem Lázár János lenne, ha nem használná ki a lehetőséget.Nem arra…..
Az idei bálványosi szabadegyetem zárónapján Orbán Viktor csattanósra sikeredett sallerral üzent. A legfájdalmasabb azért, mert igazából tudtuk, éreztük a zsigereinkben, de nagyon rosszul esett hallani. Már csak azért is, mert egy olyan álommal kevesebb, ami egy egész, sőt, talán…..
Tegnap a focimeccsen belendült a nemzet magyar hangja, és úgy gondolta, fel kell dobni az unalmas hétköznapokat. Nehogymá az ubiszezon rányomja a bélyegét erre az esős, szomorú július végére.Sikeresen rendet vágott az amerikai diplomáciai piacon, de egyben üzent "haza" is…..
Volt egy kis hétvégi kitérő, de a nemzet magyar hangja hamar visszaránt a hétköznapok rideg valóságába. Úgy látszik, hogy míg a többiek pihennek neki kell ébren tartani a népet és vigyázni a forradalom soha ki nem alvó lángját.A 2002-es kormányváltástól a 2010-es…..