Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cibetcica

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annak rossz lehet. Ennek a helyzetnek mulatságos lenyomata a fenti, kirakatban elhelyezett backdoor kommunikációs üzenet. Húgommal találtuk ezt a frontdoor tájékoztatót a Klauzál térnél.Semmi más nem volt kiírva az üzletre,csak ez,tehát ez az egy már biztos. Mi nagyon jót kacagtunk…..
Nem hiába emlegette annyit razzia, hogy az állatoknak az erdőben a helyük. Gombi hangyái sem ma jöttek a gyártósorról, minden bizonnyal a konkurencia telepítette álnokul a pufiszacskóba, hogy a Homáron jól lejárassa, muhaha: Ma reggel mogyorós fincsit vettem a VII., Dob utca és…..
Eszkalálódik a szerencsétlen interaktív Balatonszelet-fogyasztók kálváriája, Darwin Dij szerint ugyanis a debreceni CBA sem tartozik a hivatalos beváltóhelyek (pdfben) közé: A CBA idoben gondoskodott arrol, hogy holmi nyertesek ne zaklathassak valami balatonos szoveggel oket :) Várjuk a…..
A Homár tavaly csodálkozott rá a Bakker virágkereskedésre, akik akkoriban tulipánhagymás favödröt ajándékoztak vásárlóiknak. Kata az idei szezonban már digitális fényképezők közül választhatott. Elméletben: Édesanyám néha a Bakkertől rendel virághagymákat. Kapva kaptunk…..
cibetcica 2007.09.25 16:28:47
Alapvetően azt, amit Xerxész a pireuszi buzibárban. Aki még ennél is részletesebben kiváncsi arra, milyen esélyei vannak egy fogyasztónak, aki éppen számítógépezik, amikor az ügyes munkások odakint belefúrnak a vezetékbe, az olvasson tovább élvezettel. A II. kerületben lakom,…..