Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisszotya

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Aktuális 2011.03.02 07:17:00
Forrong a közel-kelet  - na de vajon ki forralja...?Érdekes egy dolognak találom azt ami a közel-keleten zajlik jelenleg. Valamiért egészen "véletlen" PONNT most jutott nekik eszükbe, ráadásul egyszerre mind, így több ezer év fentállás után, hogy nekik most hirtelen…..
Hoze Publicisztika 2011.02.17 12:52:00
Jársz valakivel?Utóbbi idők témái igencsak a párkapcsolati dolgokról való elmélkedésről szólnak - akik ismernek tudják miért is... Ennek a történetnek több bit-et nem igazán szentelnék a múlt másfélévemből, inkább stílszerűbb egy majdani jókora pofánvágás majd az…..
Hoze Képek 2011.02.07 20:42:00
Még szőkébbenA feketét biz nehéz kihidrogénezni, látszik is a tetején az. Másodszor is kenegetve lett azzal, de ebből ollózás lesz. Viszont legalább már nem hugy-sárga, amit nem lájkoltam oly nagyon. Ezt leszámítva tényleg már csak egy Donna Karen retikül hiányzik az…..
Hoze Képek 2011.02.06 09:21:00
Beszámoló - DOL / Dürer kertRég volt party beszámoló, ugye ugye? Nem is a 'vénségem're való tekintettel, de tény és való, egészegyszerűen SEHOVÁ nem jártam bulizni az elmúlt úgy jó háromnegyed évben. Amire meg elmentem, arról érdemben semmit sem lehetett írni szintehogynem.…..
Hoze Blog 2011.01.25 17:51:00
Na, kezdődik az agymenés...Dörgedelmes figyelmeztető levelet kapott ma minden nagyobb, ismrtebb blogger és újságíró - a cenzúra-diktatúra hagylat 'média törvény' kapcsán. Rövid rész belőle ITT látható fent (bekarikázott rész). A hosszabb részben ecsetelgetik fenyegetve,…..
Hoze Ál-hírek rovat (Terror News) 2011.01.18 13:46:00
3 lányt mentettek meg a diszkóban ismeretlen cigányokVasárnap hajnalban felettébb furcsa dolog történt a fővárosban - adta hírűl a Havaria Press ügynökség. A köztudottan roma férfiakból és barátaik törzshelyéből származó West Balkán szórakozó helyen egy igen érdekes…..
Kisszotya 2011.01.19 02:49:00
Na nekem egész más jött le a cikkből, mint a többi kommentelőnek. Tuti velem van a baj. Ad egy: a társadalom manipulálhatósága röhejes, ez már megadja a kellő alaphangot. Ad kettő : a lányok halála felháborító, nem pedig szomorú. Igen nagy esély van rá, hogy ha valaki ilyen szemét helyre teszi be a lábát, így jár.Ne ! Ez többek felelősségét is felveti (az ótvaros tulajdonosi gárda+biztonsági szolgálata, szülők hogy készítették fel anno a gyerekeiket még időben a felnőtté válásra,) hol volt az kurva sok együttérző, most siránkozó széplélek, amikor ad három: SEGÍTENI kellett volna a bajbakerült lányoknak ? EGY KIBASZOTT EMBER NEM VOLT, AKINEK VÉR LETT VOLNA A PUCÁJÁBA és melléjük áll !!!!! Nincs civil kurázsi, mindenki csak rinyál !!!!!
Amikor a gyerekemet a zsúfolt buszmegállóban fehérek megtaposták, csak mert talpig feketében járt, egy külföldi rohant oda segíteni, sajnos elkésve. '88 nyarán a Móricz Zs.körtéri "Donkanyarban" két tetves cigány megvert (voltam 46 kiló vaságyastól), persze a halef is gyorsan előkerült. A mai napig se tudni, mi nem tetszett nekik bennem. A Bíróságon azt vallották, hogy irritálta őket a külsőm. Ez már elég is, hiszen HAGYJUK, hogy elég legyen.
Amig gyertyákat fogunk gyújtogatni, semmi nem fog meg változni. A SZEMÉT SZEMÉTKEDNI FOG, MERT MEGTEHETI!
A cikk stílusa olyan, amiért szeretjük H. blogját olvasgatni :felrázza a posványos agyakat, kimozdít a közönyből, jó nagy ( de nem eléggé :) ) picsánrúgás a közizlésnek. Én lájkolom! Nagyon is.
Hoze Na hát akkor 2011.01.16 10:36:00
Nyilvános elnézéskérés a Dr.Melancholia zenekartólNo igen, a cikk címét olvasva most bizonyára egyesek felröcögnek, mi a túró van velem, megőrültem e, vagy hasonlók. Pedig komoly az indíttatása. Az a helyzet, röviden szólva, baszottúl elegem lett az utóbbi időkben az…..
Hoze Anti blog 2011.01.13 07:12:00
Ma megint nem írok blogot, mert egy büdös szemétláda lusta, témanélküli antiszociális fasz vagyok, és különben is bekaphatja minden egyes olvasó a ganéjos faszomat úgy szeretlek titeket, ne haragúdjatok, de most momentán semmi témázni való nincsen. Megérkezett a bank…..