Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tenger Ész

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
. Gioia Tauro Sosem volt és sosem lesz a kedvenc kikötőm. A „gugli mapsszal” rákeresve, rögtön látható, hogy leginkább  egy női izé......nemiszerv, pontosabban hüvely keresztmetszetére hasonlít. Nem mennék tovább ezen a gondolaton, hogy akkor a Fabiola mi benne, de aki veszi a fáradtságot annak…..
Tenger Ész 2017.01.22 11:15:56
Semmit. Helyet szorít magának. Hol is? Kétszázezer SIM-kártyát vásároltak egy hajléktalan nevére, minderre pedig a párizsi és belga hatóságok figyeltek fel - adta hírül a miniszterelnökség országosan terjesztett sürgönye csütörtökön. Az említett országok médiájában ilyen hír nincs. -…..
Ilyen könnyen még nem lehetett leleplezni a regnáló magyar kormány egyetlen hazugságát sem. Nem kell adatszolgáltatást vásárolni giga pénzért, nem kell oknyomozni, de még kellemetlen…..
Horgonyon állunk, 5 mérföldre a Port Kelang-i tenger bójától. Körülöttünk van még több hajó, akik rövidebb, hosszabb időre dobnak vasat. Enyém az este 18-24-es őrség. Van forgalom, a szerencsésebbeknek van munkájuk. Néha annyi a konténeres, hogy még a nagyoknak is várni kell.…..
Tenger Ész 2015.05.08 18:07:57
Nyár van a bíróságon. A Zugügyvéd mai tárgyalási élménye:  rászerveztek a tárgyalóteremre, erre a bírónő az előtérben a folyosón felült félig az asztalra, és a tárgyalóterem előtt megtartotta a tárgyalást. A peres felek az előtérben álltak, a Zugügyvéd meg várakozó…..
Tenger Ész 2014.11.21 20:00:20
Kedves Barátaim, Kívánok nektek és kedves családotoknak békés, Boldog Karácsonyt, valamint egészségben, boldogságban, gazdagságban eltöltendő Boldog Új Évet!   Maláy ..
Tenger Ész 2011.12.25 14:17:19
Tenger Ész 2012.01.01 00:33:45
Itt krízis, itt van újra….   A franc essen bele, aki kitalálta.   Az imént kaptam egy e-mailt Manilából, hogy tekintettel a pénzpiacok újabb mélyrepülésére, lecsökkentik a személyzetem. Első lépésben a kabinpincért, majd egy matrózt illetve egy harmadik (fedélzeti)…..
Augusztusban az NKH elutasította az Alstom metrókocsikra beadott típusengedély-kérelmet több okból is. Októberben aztán a BKV felbontotta a vis maior fogalmát újraértelmező szerződést a céggel. Ezzel egyidőben előkészületet tett a közlekedési vállalat az általa már…..