Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomcsák

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, így, ebben a formában. Hisz nektek úgyis mindegy, mert nem ez a lényeg, hanem a nyelvstratégia. A háborús nyelvezet. A lényegre törekvés. Meg a rugalmas elszakadás a valóságtól. És különben is, meddig tart betenni az alaptörvénybe azt a kurva szabaccságot. Hisz részben…..
tomcsák 2014.04.01 11:53:03
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Csak azt nem tudom még, hogy melyik birka melyik kolomp hangjára jön bégetni.
Ennek a szarfejűnek mi lehet a hívószava? lázárjani? zsarnok?
Mármint ahhoz képest, hogy kurvára nem szeretem. Sőt, konkrétan idegel a faszi, ahogyan nyüzsög, meg lamentál minden ötpercben, morzsinkálva a megmaradt kis szikkadt, plöttyedt liberálszocializmusát, vagy mijét. Szánalmas. Jobb helyeken az ilyet kellemes rekreációkba zárják, ahol…..
tomcsák 2013.09.18 10:59:04
@Humperdickk:
Mi a túróért árultad el?! Az életben nem fogjuk megtudni, hogy mennyien vannak, akik egy absztrakciós szinte(ke)t tartalmazó szöveget egymás után tett szavaknak, szabad asszociációs szájmenésnek, gyalázkodásnak stb. gondolnak(!!).

Nincs miért lebutított változatot írnod. Jó és Gonosz között választhatunk tartalmút megértenék/elfogadnák többen.

Csak az szar lenne.
tomcsák 2013.09.19 15:05:40
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Éppen ezért lenne nagyon fontos azon gondolkodni, hogy
A) Miért és mennyire fontos leváltani OKG-t
B) melyik ÜJD mennyire és miért alkalmas/elfogadható erre a szerepre.

Ehelyett aki nem két Hero-t lát (fekete és fehér páncélban), az a másik oldal troll-ja, barma.
Hump annyit elért ezzel a poszttal, hogy ő mindkét oldal aljas férge egy személyben. :-)
Szomorú.
tomcsák 2013.02.28 01:10:57
@laboregér: Ugyan már, kisegér! TIT Szabadegyetem? Repülő egyetem? Ezek a komcsik alatt voltak. Fülkeforradalmi időket élünk! :-)
Így: www.szazadveg.hu/oktatas/kepzeseink.html
tomcsák 2013.02.28 22:08:52
@Kuviklacz: Valóban, a Lakitelki Népfőiskola is az ügy oktatója.
Szeretettel küldjük ezt a kis rajzot Rogán Antalnak a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából: ..
tomcsák 2013.02.27 15:36:48
@ottomoll: Azért valahol megmosolyogtató, hogy forrást kérsz az egyik mondatodban, majd a másikban tényeket állítasz "tudomásod" alapján.

Ha te találsz egy-egy forrást Fónagy és Hoffmann MSZMP-ből történő kizárására, akkor gyűjtök neked kétszer annyit Pokorni és Tállai MSZMP tagságáról.

Hoffmann bizony kormánytag maradt, csak a felsőoktatás szétbarmolásának lehetőségét és felügyeletét vették el tőle. Maradt neki az oktatás többi része, jól halad ott is.

Egyébként a poszt témája továbbra is az marad, amit Kettes a kedvedért elég hosszan újra leírt. Minden ilyen jellegű kérdésedet előre megválaszolt. "Azt meg leszarom, hogy mit csinál az MSZP - és te is nyugodtan leszarhatod, ők nem rúgnak labdába és már nem is fognak. Koncentrálj az orrod előtt lévő problémára."

Fog ez neked menni! Hajrá!
Örülünk, Vincent? Vihar után 2013.02.21 10:52:38
Lezárult egy fejezet, egy köztes fejezet a Vincent életében. Most visszatérünk egy három évvel ezelőtti létszámra, marad a kömény(ebb)mag. Számomra az egyik tanulság az, hogy egy közösség csak úgy és akkor működik, ha minden tagja teljesen vállalja magát, és a közösség…..
tomcsák 2013.02.22 15:26:55
@Montefiore: @stefan75: Ha ennyire fontosnak tartjátok a helyesírást - ld. nyelvtannáci :-).
Melyikőtök talál több hibát ebben a pár sorban? (Az ékezethiányoktól tekintsetek el!)

mondhatnam, hogy expressis verb is kilatasba helyezte. Amire te AZT mondhatnad, hogy "de biztos nem gondolta komolyan"... Erre meg AZT mondanam, amit szoktam. Uguhogy inkabb maradjunk abban, hogy ez egy olyan forgatokonyv, amely jol rendezi AZ osszes ismert tenyt es magyarazza a szovegeinek sajatossagait, AZ ervekre valo teljes erzeketlenseget, AZ elozmenyek nelkuli szemelyes moxskolodast AZ elso olyan jelre, Ami AZT mutatta, hogy AZ uzenste nem fog akadalytalanul atmenni es igy tovabb. Na de mindegy, tobbet nem rnek AZ ugyrol, be porgessuk AZ eroszak spiraljat.

Sajnálnám, ha a másik megértésére szánt energiát csökkentenénk és ezt a nyereséget a helyesírási hibák keresgélésére fordítanánk. Még a fenti kilenc sor is minden további nélkül érthető, az öt soros mondat nehezítésével együtt is. :-)
tomcsák 2013.02.22 16:14:43
@Montefiore: Nem foglalkoztat különösebben a helyesírási, elütési hiba, amíg a megértési folyamatomat nem gátolja/nem teszi lehetetlenné, vagy a várható haszon aránytalanul kisebb a feldolgozáshoz szükséges energiánál. A vincent-en ilyen még nem fordult elő velem; nem érdekel, hogy milyen eszközön írsz, milyen okból kényszerítesz (könnyű) plusz feladatra (be porgessuk = bepörgessük/ de pörgessük/ ne pörgessük). Megéri a gondolatod.

Ennél tovább nem megyek. Lehet típusosan "álművelt" egy hiba, de óvakodnék konkrét kommente(lő)t így minősíteni.

Természetesen mindenkinek lehet fejlövése bizonyos hibák miatt. (Én például leblokkolok, ha vessző után nincs szóköz. Képtelen vagyok elolvasni az ilyen szöveget.) Ha fontosnak tartom, hogy változás legyen, akkor a minősítés ennek gátja. Ha nem kívánok változást, akkor meg felesleges személyeskedés. Éppen elég átgörgetnem.
tomcsák 2013.02.25 01:56:10
@csársz: Ennél a válaszánál eszedbe juthatott volna! :-)

"A viktimológiának valószínűleg az a végkövetkeztetése, hogy megpróbál felkészíteni arra, hogy hogyan tudjuk elkerülni, hogy áldozatokká ne váljunk."
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
tomcsák 2013.02.23 12:11:13
@tamtkr: A kórház balra (kicsit mögötted) van. A balra nyíló utca nem a Diósárok, akkor látni lehetne a Szilágyi Pasaréti út felőli oldalát vagy a kórház főbejárata előtti területet. A Kútvölgyi lesz az, a fotós a Városmajor legvégén áll (virágos-cukrászda-zöldséges előtt).
Az ember a gazdaság szféráihoz közel, sőt, talán mondhatom úgy is: abban dolgozik. Ez a szerző, vagyis én. Az ember azt gondolja, így a 40 táján, hogy már látott sok mindent, de mégis, a politika és a "nép" kapcsolata nem olyan mint a tenger, vagyis hogy tudjuk mi az, de a…..
tomcsák 2011.08.19 15:37:41
@Muad\\\'Dib: Az érvelésed - bár értem, érteni vélem - kap egy vajszínű árnyalatot ettől a Szomáliától.
20 évvel ezelőtt szar volt itt, de nemsokára utolérjük Ausztriát. (Előretekintés)10 évvel ezelőtt továbbra is szar volt itt, de mennyivel jobb, mint Romániában. (Már a hátunk mögé nézegetünk) Ma már nagyon szar itt, de Szomáliához(!!) képest egy paradicsom.
Ez a folyamat sokaknál hajszálvékonyra koptatja az "az őseim is itt güriztek" alapú hazafias érzést.
Btw egy mozdulattal adtál menlevelet történelmünk összes kollaboránsának, piti árulójának és az aktuális status quo támogatójának/elfogadójának/behódolójának.
tomcsák 2011.08.19 16:20:07
@Muad\\\'Dib: Attól eltekintve, hogy nem válaszoltál a lényegre.
Bizony, ha mindenki elmegy, akkor el fog tűnni a nemzet, a haza. Szerinted miért engedhetné meg magának a mindenkori elit, hogy erre alapozva (úgyis maradnak, mert szeretik a hazájukat), leszarják az egyének boldogulását, elvárásait?
A néhány évtized - ami egy haza történetében tényleg nem túl sok - egy ember életének a java. Ezt szeretné mindenki elégedetten/boldogan/sikeresen megélni. S ennek az érzésnek csak egy (egyre szűkülő)része a hazaszeretet.
Mindenekelőtt: a bíróval, sem a mostanival, sem az előzőekkel nem akarunk foglalkozni. A futball részei, a szögletzászlókról sem szoktunk hosszas értekezni. Ha Mourinho valóban annyira ismeri őket, akkor készítse fel rájuk tisztességesen a csapatát. Ha pedig azt is tudja, hogy a…..
Február 15-ből március és április közepe lett. Bejelentés ezen a héten, vagyis mégsem, csak a jövő héten, vagy valamikor. Ugyanaz a szerencsétlenkedés, amit az előző kormányoktól megszoktunk. (Fotó: Kovács Attila/Index) Szijjártó Péter keddi sajtótájékoztatóján…..
tomcsák 2011.02.23 13:57:02
@lofej11:
Mert Péter még az életben nem csinált segget a szájából. Ne ez legyen az utolsó biztosítékod bármire is!
Hallgatom a híreket és nem tudom, csak nekem tűnt fel a kísérteties hasonlóság, ami az 1989 decemberi romániai, illetve a mostani líbiai események között fennáll? Utcai zavargások, terroristáknak nevezett titokzatos mesterlövészek a tömegbe lőnek, majd eltűnnek, a vezető…..
tomcsák 2011.02.23 12:01:08
@teddybear01:
Nézd, egy hódítót az is minősít, hogy mit kezd a hódításával. Az arabok szerinted is képesek voltak a meglévő tudást fenntartani, netalán fejleszteni.
A Ny-Római Birodalmat meghódítók ezzel azért nem nagyon dicsekedhetnek. A népességfogyásnak, pestisjárványoknak voltak ilyen jellegű okai is. (Rómában nem volt jellemző a pestisjárvány, London elöljáróiban a XVIII.-XIX. században merült fel, hogy a csatornázás hiánya és a pestis között némi összefüggés lehet. A nagyra tartott nyugati tudomány bő 1600 évnyi spéttel dolgozott.)
A muzulmán, pardon, a muszlim még a vallások között is lehet konzervatív, de nekem barokkos túlzásnak tűnik az arabokat, muszlim vallásúakat tudásra-tudományra igénytelennek minősíteni.
ON Mindenki kíváncsi volt, hogy létező dolog-e a pánarab mozgalom. Most erre a kérdésre látunk egy sokak számára meglepő irányultságú választ/kísérletet.
Sonko kolléga mai ajánlója egy ingyenes, online élvezhető játék, Guderian mester késői rajongói számára minimum a kipróbálása kötelező. És mielőtt megkapnánk a kritikát: igen, tudjuk, hogy csak a pancserek, a nők, valamint az ötvenen túli bölcsészek és OKJ-s lemezlovasok…..
tomcsák 2011.02.11 18:58:17
@taser:
Az angoloknál is a huszárezredek páncélosok voltak. A Vörös Hadseregben meg komplett lovashadosztályok harcoltak hasonló szerepben, mint amit leírtál. Nem esküdnék meg rá, de úgy rémlik, hogy volt köztük gárdahadosztály is.
Elképzelhető, hogy a lengyel hadjáratban még nem tevékenykedtek teljesen önállóan a páncélosok, tehát nem kaptak önállóan elérhető-elérendő hadműveleti célokat. Belegondolva az akkor tömegesen alkalmazott PanzerI és PanzerII harcértékére, ez indokoltnak is tűnik.
tomcsák 2011.02.11 19:01:52
@tiboru:
Nem mondod, hogy nem játszottál II. vh-s, vagy akármilyen háborús játékot?! Ez hogy lehet, hogy maradt ki az életedből? Az állandó blogírás, konteo-gyártás, külhoni hedonista lakomákon való részvétel nem lehet mentség! :-))
tomcsák 2011.02.11 19:46:22
@tiboru:
Megnyugtattál!:-) Én játszottam vele, aztán az egész sorozattal. Volt közte jogtiszta.:-)
Szimulátorok nem az én világom.
Akik próbálták, kivétel nélkül azt mondják, hogy a börtönvilágot csak az ismerheti igazán, aki eltöltött odabenn egy kis időt. Szerzőktől nem szoktunk priuszt kérni (még erkölcsit se nagyon), úgyhogy maradjon Iustizmord kolléga titka, honnan ez a tárgyi tudás, amely a most következő poszt mindegyik…..
tomcsák 2011.02.09 19:05:05
@Kentaur67:
"akkor feltenném a kérdést, amelyről itt eddig nem nagyon esett szó..." tessék alaposabban olvasgatni kommenteket!:-)
"Nagyon alaposan és érthetően összefoglaltad mindazt, amit én szerettem volna " Ezt most én írom Neked!:-)
tomcsák 2011.02.09 19:44:45
@Kentaur67:
Narcisztikus személyiségjegyem kielégítése okán is idézet magamtól :-)
"Ma Magyarországon a fegyvertartás engedélyezése az én szememben inkább az állam beismerő vallomása lenne, hogy képtelen sikeresen élni a ráruházott erőszak monopóliummal, képtelen megvédeni a polgárait, mintsem a sikeres rendőrségi munkát megfejelő, a felelős állampolgárt a bűnözés visszaszorítására vívott harcba bevonó újabb eszköz."

tiboru
Oda átirányítani minket, bősz komment sereget?
tomcsák 2011.02.11 19:07:15
@tiboru:
Az ötlet nagyon jó, többek között mert eredményt értek el vele, nulla kockázattal.
Szvsz az olaszok erős versenyben vannak a franciákkal. Az viszont biztos, hogy magasan ők vezetnek "a minden mozgásra lövünk gondolkodás nélkül" felfogású "vadászok" mennyiségében.
Moszkvai ingatlanmutyi: klasszikus sötét privatizációs történet, oroszok, Veres, Gyurcsány. Óriási lehetőség, de nagy veszély a Fidesznek. A moszkvai magyar kereskedelmi kirendeltség ügyében minden megvan ahhoz, hogy a kétezres évek legnagyobb politikai korrupciós sztorijává…..
tomcsák 2011.02.11 11:39:33
Van egy családi ház, aminek van egy tulajdonosa, de a ház alatt fekvő teleknek csak haszonélvezője. Mennyivel ér ez kevesebbet, mint egy "normál" tulajdonjogú családi ház? Mekkora piaca van az ilyen típusú ingatlanoknak? Vélhetően jóval kevesebbért lehet eladni és igazából csak a telektulajdonosnak éri meg megvenni az egész ingatlant, más nem is nagyon lehet versenyképes vevő. Ebben a nem túl jó eladói pozícióban nem nagyon lehet finnyáskodni, hogy a vevő nem a saját nevére akarja megvenni. (Egyébként sem nagyon.)
Az államtitkár asszony levelét teljesen el kéne olvasni! Ő nem az ingatlan eladási árát kevesellte, mint ahogy a KEHI prezentációja kiemelte, hanem az adásvétel tárgyához képest tartotta alacsonynak az árat. Ebben pedig benne voltak az ingóságok - különösen műkincsek - is. Szerinte vagy hozzá kell adni az ingóságok értékeit az árhoz (normál ingóságoknál ki lehet indulni a leltári értékből, műkincseknél szakértői vélemény alapján), vagy meg kell változtatni az adásvétel tárgyát. Magyarán ki akartunk seggelni a szerződésből. Vagy az árat emelnénk, vagy a szerződés tárgyát módosítanánk jelentősen.
Miután a többi dokumentum - a fenti levélrészlet "érdekes" kiemelése miatt feltételezhetően manipulatívan - vágott, innen csak egy lehetséges forgatókönyvet lehet pillanatnyilag felvázolni.
A másik fél a szándékunkat szóban akceptálta, de nekünk szükségünk volt valami biztosítékra, hogy nem fordítja peres útra az ügyet. Ezért elutaltattunk vele a szerződésben szereplő árnál kisebb összeget, így ő sem teljesített szerződésszerűen, nem fordulhat megalapozottan bírósághoz. Újraindult a folyamat, az áralku is(!), de már az ingóság nem volt az adásvétel tárgya. Új szerződés, új ár.
Az eladási szándék indokoltsága ezekből az iratokból nem derül ki. Valójában két állam közti adásvételnél nem is biztos, hogy egyértelműen valaha ki is derülhet. Bőven benne van, hogy egyéb előnyökért cserébe jelezte a telektulajdonos, hogy érdekelné az egész ingatlan tulajdonjoga.
Mielőtt bármelyik oldal bármelyik politikusának (incl. Budai halottlátó és -feltámasztó ügyvéd úr - tetszett!) szavait szentírásként fogadnánk, gondolkozzunk egy picit. Főleg ha szereplői voltunk már egy disznóólnál nagyobb értékű és bonyolultabb tulajdonviszonyú ingatlan adásvételének.
A világ bármelyik hadtörténeti múzeumában jár is az ember, mindenütt láthat szolgálatból kivont régi harckocsikat, harci repülőgépeket, ágyúkat, kézi fegyvereket többé-kevésbé épségben megőrizve. Azon viszont talán nem mindenki gondolkodik el, hogy ezek a fegyverek…..
tomcsák 2011.02.05 01:18:52
@bz249:
Harckocsialvázról jut eszembe.
A korábban leírt tengernyi önjáró löveg, rohamlöveg, páncélvadász közül egyedül a StuG sorozat volt egységként fejlesztve, csak ezek rendelkeztek eredetileg is nekik fejlesztett alvázzal. Az összes többi harckocsialvázon futott, meglepően sok cseh (Panzer38t) és PanzerII alvázon.
Az elnevezési logika alapján (a névben legyen benne annak a harckocsinak a neve, amelytől az alvázat vették) egyébként az Elephantoknak Jagdtigereknek kellett volna lenniük, az így ismert páncélvadásznak meg a logika alapján a JagdtigerII, esetleg JagdtigerB nevet kellett volna kapnia. (Soha nem hívták hivatalosan Königstigernek a Királytigrist.)
tomcsák 2011.02.06 21:37:08
@Iustizmord:
Köszi, hogy javítottál, a Wehrmacht rohamlöveg sztori mindig is összezavart! Újbóli olvasás után:
Ennél bonyolultabb volt a németek lelke és lehetősége StuG ügyben. A III-as sorozat valóban a PanzerIII alvázára épült, de ezt nem kényszer vagy időhiány szülte, koncepció alapján történt. Nem is változtattak ezen az egységes fejlesztésen, amíg a túlzottan páncélvadász jelleg miatt megfogyatkozott a gyalogság tűztámogatása.
Ekkor kettéágazott a fejlesztés: a korábban bz249 által is említett StuH, mint a rohamtarack első képviselője (StuIIIG alapon), illetve a páncálvadász fejlesztés.
A StuIV modellt a PanzerIII alvázhiány miatt kényszerből találták ki, rakták össze, szvsz nem is tekinthető klasszikus fejlesztésnek, nem is jött volna létre, ha nincs az alvázhiány. Szóval, a StuIV-et tényleg Panzer IV alvázra építették, de a StuIII-as felépítményét! (Így is sikeres fegyver lett.) Hogy emellett mi szükség volt még kifejleszteni a hasonló paraméterű JagdpanzerIV-et, annak már lehet, hogy sokkal inkább (gazdaság)politikai okai voltak.
Közben ugye nagy rutinra tettek szert a házasítások terén (tisztára, mint egy jó borász a cuvée-ivel!), az eredeti értelmében rohamlöveg fejlesztések így eredményezték a Brummbär-t (SturmpanzerIV), a rakétavetős Sturmtiger-t (SturmpanzerVI). Ez utóbbi a tök felesleges fegyver tipikus példája: összesen kevesebb, mint 20 darab, ostromfegyver a stratégiai védekezés időszakában. SturmpanzerV persze nem volt! Vélhetően a fölös Panther alvázakat elvitték a Jagdpantherek.
tomcsák 2011.02.08 00:59:42
@Panzer:
Köszi, azt nem tudtam, hogy a Pantherek vitték el a JagdpanzerIV-ek elöl az ágyúkat.
Csak azt tudtam, hogy a JagdpanzerIV mostohagyerek volt, csak Guderiannak volt szív-ügye, innen a csúfneve, a Guderian-kacsa.
Szvsz egy StuGIV és egy JagdpanzerIV között már csak elnevezésbeli különbség volt, harctéri alkalmazás már nem. Főleg hogy Guderian elérte, hogy a StuG-k is a panzerwaffe-hoz tartoztak. (Kétségtelen, hogy több StuG ütegként szerepelt, mint alegység a hadrendben végig. Hiába, a hagyományok.)
Valóban, ami gurult és lőtt, azt mind bevetették 45 tavaszára. Döbbenetes és a panzerwaffe katonái számára tragikus, hogy miket bányásztak elő a laktanyák mélyéről.
Azért nem megy minden döccenőmentesen. Az egy dolog, hogy most valamivel kevesebben voltunk. Túl közel volt az előző, viszont sokkal nagyobb volt a hideg (a folytatás - már ha szükség lesz rá - szerencsére később lesz, egy a rendezvényhez abszolút passzoló ünnepen). Viszont a…..
tomcsák 2011.01.28 15:45:58
Annyira lehetett tudni, hogy ez fog történni. Ezt írtam 3 hete a Vincentre:
"Na, most volt elég! Végtelenül felb@ssza az agyamat, hogy fideszes nickek az összes értelmes, tartalmas blogon előre megfontoltan, rendkívül udvariasan, tudatosan (szvsz kiképezve) használnak kommunikációs technikákat, hogy vég nélküli, eredménytelen, reményeik szerint unalomba, érdektelenségbe fúló vitákat generáljanak.
Itt és most loláb.
Ne keverjük a vita lehetséges értelmezési rendszereit!
Tehát amikor loláb ... rendszeren kívüli érvet bevetve konfúzzá próbálja tenni a vitát. Ha a többiek nem ragaszkodnak az eredeti értelmezési kerethez, akkor a vita elcsúszik. Ha ezt a trükköt oda-vissza többször el tudja sütni, akkor jutunk el oda, hogy többeknek elege lesz, loláb megdicsőülve távozik, ma is elérte célját." Annyi változott, hogy lolábhoz csatlakoztak élükön TaTa86-tal.
Kiegészítésként: 1. Ezek a kommentelők - nekik - érzékeny és szem elé kerülő (pl. Index-címlap) témára ugranak. 2. Nem lehet célotok meggyőzni őket, mert ők nem ezzel foglalkoznak. Nem Ti vagytok a célcsoportjuk, hanem az olvasók. Az olvasókat akarják elriasztani. Idézet abból a kommentfolyamból (a Vincentről): "328 komment. Szerintetek érdemes végigolvasni? Vagy csak a szokásos fidesznyik-bolsevik magyarázkodás meg OV istenítés? Meggyőzött itt valaki is valakit bármiről? Vagy csak a sár röpköd, szokás szerint? Mert akkor nem állnék neki ..." A válaszra, hogy itt nemigen van ilyen, a reakció: 'Akkor a "közbenső" megoldást választom: elolvasom az utolsó harmincat ... ;-D"
Ez lesz itt is, elkergetik, érdektelenné teszik az olvasókat.
Kedves barátaim! Mindannyian tudjuk, hogy egy konteós üldözési mániájánál már csak az egója fejlettebb, ezért nézzétek el nekem, hogy egy féligmeddig magánjellegű probléma taglalásával veszek el pár percet abból az értékes időtökből, amelyet ufókutatással, gyíkemberek…..
tomcsák 2011.01.27 23:16:43
@21 hónap: Berheljed!
A cérna meg gondolom, ott pattant el a Főtemplárnál, hogy mondta utána, hogy ne, erre Tiboru aszonta, hogy de.
Ez biza, így van. Arra már nem emlékszem, hogy Tiboru ekkorra már kitette-e a mailt kommentbe. Egyéb információ hiányában, én sem értem 100%-osan a "de, kinn marad/kiteszem" elhangzását, leírását. Vasaljon hibát, de több poszttal! Jó érzés ám más f@rkával verni a csalánt!
tomcsák 2011.01.27 23:46:07
@21 hónap: grat!
Eljutottunk minden probléma gyökeréhez! A mai nap sem telt hiába.:-)
tomcsák 2011.01.27 23:47:40
@nandras01: Neked meglesz reggelig a szórakozásod:-)
Örülünk, Vincent? Leégés 2011.01.06 07:00:00
Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője elmondta: Semmilyen módon nem merült fel a kormány hét eleji ülésén a médiatörvény megváltoztatásának szükségessége; a kabinet tagjai megerősítették, hogy egy "ízig-vérig európai jogszabályról van szó".Szijjártó…..
A Lemilblog olvasói tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy fórumunk betegesen irtózik minden olyan témától, amelynek aktuálpolitikai zöngéi lehetnek, noha (zömében) mi is itt élünk, s hétköznapjainkat ugyanúgy befolyásolják a mindenkori hazai kormány (és Országgyűlés)…..