Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ihr habt verloren

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
A beruházó, a magyar állam szerint nem kegyeletsértés, hogy egy régi temetkezési helyre költöztetik a nem fizető frankhiteleseket. Kovács Zoltán, a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár elmondta, hogy a XIX. század közepén épült Budapest-Vác vasútvonal…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Ihr habt verloren 2011.08.10 19:41:19
@Karipapa01: Ha az iskolarendszer nem rugalmasan igazodik a munkaerőpiac keresletéhez, akkor a cégeknek kellene képeznie a "nyers" munkaerőt. De erre nem hajlandó. Én így látom.

A hasonlatod meg nem állja meg a helyét.
Ihr habt verloren 2011.08.10 20:03:59
@Alikam: Sokabb cég meg nem. Nekik olyan kell, akinek 2-3 év szakmai gyakorlata van. Lassan már mosogatóknak is ilyet keresnek. A minap meg egy drága hotel keresett telefonközpontost(!) hasonló színvonalú hotelnél eltöltött gyakorlattal. Mert a telefonközpontos aztán kibaszott betaníthatatlan például egy érettségizettnek, mint amilyen a kedves levélíró. Szóval én ezekről beszélek. Ez pofátlanság.
Ugyanakkor vicces, hogy még ezekre a meghirdetett állásokra is a haver kerül, a sok "hülye" meg hiába küldi az önéletrajzát, röhögve darálják mind.
Ihr habt verloren 2011.08.10 20:16:40
@csodalámpa: Én meg dolgoztam olyan helyen, ahol pilótából "csináltak" programozót, térképészből ügyfélszolgálatost, az ügyfélszolgálatosból meg IT helpdeskest. Mert bizonyára meg volt a készségük, és nem azért, mert haverok voltak, á nem. Mert ilyen országban élünk. Csupa megfelelő ember a megfelelő helyen. ;)
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Munkahelyi terror szerkesztőség! Abban a…..
Orsolya hívta fel a figyelmünket az alábbi hirdetésre. Ő már két éve keres munkát és rendesen felhúzta magát rajta. "A humorérzék mentőöv az élet hullámain", de ebben a jelenlegi helyzetben ízléses ilyesmivel viccelődni? Döntsétek el Ti!     RABSZOLGÁT…..
Ihr habt verloren 2011.07.25 12:53:24
Ihr habt verloren 2011.07.25 22:13:30
@flea: Ugye?

Egyébként nem értem ezt a sok munkanélkülit, annyi lehetőségük van. Bármikor elmehetnének C#, WPF, .NET 4 Developernek, zongora-korrepetitor tanárnak vagy rabszolgának is akár. De nem akarnak, ez az igazság. Lusta disznók, Orbán közétek csap! Majd most megtanuljátok!
Bárki kibérelheti az Eclipse-t heti 382 millió forintért Az ember mohó, mindig nagyobbat akar, ez már csak így van. Az orosz milliárdosra, a Chelsea focicsapat tulajdonosára, Roman Abramovicsra - aki vagyonát egy komplett tehervonat-szerelvény ellopásával alapozta meg -, ez fokozottan…..
A Nemzetközi Űrállomás, Líbia, Szíria és Afganisztán is szerepel a színész bocsánatkérő-felvilágosító körútjának állomásai közt. „Sok a zavargás a világban, Babylon itt van a fejünkben, kicsit nyugodjunk le és tiszteljük, szeressük egymást” - nyilatkozta…..
Ihr habt verloren 2011.07.19 08:31:38
Akinobu Izumi építészeti modell tervező/készítő a szabadidejében sem tud teljesen elszakadni a foglalkozásától. A Tokióban élő japán művész előszeretettel molyolgat apró türelemüvegekkel, amelyekben többnyire a munkájában is használatos anyagokat használja fel aprólékos…..
Ihr habt verloren 2011.07.19 08:28:06
A négyes és a kettes helyett nyolcas és tízes metrókat szállít a cég kártérítésként. Kiszivárgott idő előtt a megállapodás. Némi engedményre kényszerül ugyan a főváros az üzlet érdekében, de egyes források szerint Tarlós István „jó boltnak” nevezte a…..
Ihr habt verloren 2011.07.15 21:58:52
Vastagbőr Az igazi országimázs 2011.07.15 12:02:00
A nyár legviccesebb bulvársztorija idáig kétségkívül a dubajozás. A három közvetítő lekapcsolása után még csak egy 119 nevet tartalmazó portfólióról szóltak a hírek, de a Bors információi szerint már ezernél (!) jár az érintett lányok száma. Ezer dubajozó magyar…..
Ihr habt verloren 2011.07.15 21:15:51
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Üdvözlöm! Történetem kissé bonyolult, de…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Kedves Mt olvasók!   Az emberi aljasság nem ismer…..
Television Value Indicators (TVI) néven mutatott be új információs platformot a TV2 kereskedelmi igazgatósága. A Steve Varcoe kereskedelmi igazgató által prezentált kezdeményezés célja, hogy az új adatszolgáltatással az egész tévés piacot, s ezen belül persze a TV2-t jobb…..
Ihr habt verloren 2011.07.07 13:35:46
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a…..
  Félelem és reszketés az Appalache-hegységben: ijesztő zajok és titokzatos eltűnések bolygatják fel egy eldugott iparvároska hétköznapjait 1979-ben. A nyomok egy katasztrofális vonatbalesethez vezetnek, amit véletlenül felvett egy Super 8-as kamerával amatőr zombifilmet…..
A WWDC keynote legmeglepőbb durranása a one more thing volt az előadás végén, amikor Jobs bejelentette, hogy a nem iTunesból vásárolt zenéidnek a legális, 256 Kbps-os másolatát szinte ingyen hozzád vágja az Apple, évi 25 dollárért, vagyis potom ötezer forintért kaphatsz így…..
Sziasztok! Véletlenül találtam meg az oldalt, gondoltam megosztom veletek a saját történetemet.2008 őszén felvettek Magyarország egyik legnagyobb bankjához (Váci út, biztosítási részleg) adminisztrátornak. Engem, illetve még egy lányt. Ketten együtt kellett postázni, iktatni,…..
A Motorola Droid 3-at az amerikai Verizonnal közösen fejleszti a cég. Egy kiszivárgott videóról kideról néhány újdonság a Motorola úgy csúcsmobiljáról. Nyolc megapixeles kamera lesz benne, 1080p videókat tud majd készíteni. Arról nem szólnak a hírek, hogy kétmagos processzor…..
Tisztelt Terror!   A minap állásinterjún volt balszerencsém részt venni. Tavaly diplomáztam, eddig dolgoztam egy cégnél, amely sajnos tönkre ment, így nekiálltam a keresésnek. Egy multi céghez küldtem el legutóbb az önéletrajzomat, be is hívtak e hónap 19-én 10 órára.…..
  Mai bejegyzésünkben szakács olvasónk osztja meg velünk történetét. Több, mint két évig tűrte főnöke piszkos dolgait (fizetéselmaradás, szabadság visszatartása, lelki terror), végül akkor telt be nála a pohár, amikor nagymamájának temetésére sem akarta elengedni őt.…..
Ihr habt verloren 2011.05.19 22:42:56
Tisztelt MT!   Január óta, mióta munkanélküli lettem, nagyon sok önéletrajzot elküldtem különböző megadott email címekre. Ebből konkrétan háromra kaptam valamilyen visszajelzést. A többi önéletrajzom az sem tudom, kinek a gépén landolt, és vajon merre kering most? Nem…..
Megérkezett a Mac OS X Lion Preview második update-je (11A444d) tesztelésre. A számos hihetetlen és korszakalkotó ficsörről most nem emlékeznék meg, csak pár képet mutatnék, mit tud az operációs rendszer _alapból_, külső fájlok telepítése nélkül:Bezony, most már biztos, hogy…..