Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tumbi

12 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A New England féle dominancia tovább folytatódik a díjátadókon! Tom Brady az Offensive Player of the Year cím mellé bezsebelte a liga legértékesebb játékosának járó díjat is. 111-es irányítómutató, 355 labdaeladás nélküli passz, 36 TD - 4 INT…..
  Az elmúlt napokban három kategóriában is díjazott az NFL. Így pénteken az Offensive/Defensive Rookie of the Year, szombaton pedig a Comeback Player of the Year díjak kerültek kiosztásra. Az eredmény előre boritékolható volt, hisz a három játékos idei teljesítménye…..
  Már csak egy éjszaka választ el bennünket attól, hogy az NFL idei bajnoka magasba emelhessen egy trófeát, mely a liga egy emblematikus edzőjének, a Green Bay Packers-vel öt bajnoki címet nyerő szakembernek állít méltó emléket. A következő sorokban Vince Lombardi életére…..
  Egy amerikai football-t kedvelő számára ezen a héten a Super Bowl már megkerülhetetlen téma. A legtöbben elemzéssel, latolgatással, nosztalgiával töltik ki a várakozás napjait. Mi is próbálunk a segítségetekre lenni, hogy minden napra jusson valami olvasnivaló a mára már…..
  A Denver Broncos idei, történetének legrosszabb alapszakaszbéli mérlege (4-12) után nem meglepő, hogy a csapat élén komoly változásokat eszközöltek. Az új szelek érkezését már december 6-tól várni lehetett, mikoris a vezetőség kiadta az addigi vezetőedző, Josh…..
tumbi 2011.01.31 08:09:39
  Kevés az a pár sor amit egy ilyen mérkőzés beharangozójának bevezetésébe kellene papírra vetni. Valójában az egész beharangozó terjedelme méltatlanul kevés két olyan csapat mérkőzésének boncolgatásához, akik az NFL történetének legősibb párharcának sokadik…..
  "A kristálygömbömben egy Super Bowl trófeát látok. Lehet, hogy tévedek, de ezt látom!" Rex Ryan vezetőedző önbizalommal teli szavait annó sokan megdorgálták. Ezen ominózus mondatok ugyanis nem az impozáns alapszakasz, sem a Colts legyőzése, de még nem is…..
tumbi 2011.01.20 18:00:46
@etxxhun: van amikor belefut az ember ;) ebbe pl most kétszer is. Később meg már nem veszem észre a sorok közt
  Előző írásainkban már meghánytuk-vetettük az AFC döntő kimenetelének lehetőségeit. A kérdések természetesen továbbra is nyitottak, nem is erre szeretnék most kitérni. Sokkal inkább egy kis történelmi kitérőn keresztül bemutatni az NFL történetének egy prominens…..
  Az alapszakasz kezdete előtt több szakértő is az NFC West legnagyobb esélyesének, ezáltal jövőbeni playoff résztvevőnek vizionálta a San Francisco 49ers csapatát. Az elvárásoknak azonban - mint utóbb kiderült - a legkevésbé sem…..
Seattle Seahawks @ Chicago Bears  2011.01.16. - 19.00    Múlt héten sokan gondolták úgy, hogy a seattle-i 12. ember - ahogy a csapat szurkolóit emlegetni szokták - komoly befolyással bírhat a Saints elleni mérkőzés végkimenetelére. Hogy a hazai pálya mekkora…..
tumbi 2011.01.13 09:55:15
@egyfejű:
Igazad van. Gondoltam is rá, hogy beleírom, de ez már sokszor, sok helyen előjött. Az általad írottnak az ellen pólusa lehet pl, hogy a Seattle meg egy nagy győzelem után, 1000 fokon égve érkezik hozzájuk. Gőzöm nincs melyik alapigazság valósul meg:)
Vannak az NFL-ben olyan meccsek, amiken az utolsó pillanatig rágja a körmét az egyszeri futballbarát. Vannak olyanok is, amelyek ugyan hozzák a szintet, de különösebb csatát, nagyobb playeket nem igazán. És vannak olyanok, amiket a negyedik negyed elején el akarsz kapcsolni, mert azt…..
tumbi 2011.01.11 18:14:54
@berger90: Nem lesznek rosszak a főnökök...szvsz egy Jets jellegű csapat van kialakulóban náluk: kemény védelem, jó futás, QB manage. A különbség az a new york-iak javára, hogy ők döcögő szekérrel is a győzelem közelében tudnak maradni. Már csak az az egy gond, hogy a Bolts mégegyszer nem tesz nekik akkora szívességet, h egy fél szezont elb...énázik ;)
 New York Jets @ Indianapolis Colts  2011.01.09. – 02.00 Amennyiben a Saints @ Seakhaws mérkőzést totó zsargon alapján sokan országos kettesnek mondanák, akkor a Jets @ Colts lehetne a tipikus háromesélyes, ha nem kellene valamelyik csapatnak mindenképpen továbbjutnia.…..
Az alapszakasz befejeződtével, ha lehet – márpedig lehet – az izgalmak tovább fokozódnak. E hétvégén ugyanis - a Wild Card kör keretein belül - négy mérkőzéssel megkezdődik az egyenes kieséses szakasz, az NFL Playoff.  Az első körben – főcsoportonként - a…..