Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C'estLaVie

5 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szexi party nadrágokat találhatunk a neten. Itt ez a vagány darab, melyet nyárra garantáltan sikerrel viselhetsz! Két oldalán felsliccelt nadrág, lenge bő fazon, gyűrt jersey anyagból készült. A remek naci több színben is megvásárolható a ManiaXtreme női ruha webáruházban.…..
A SYL magyar készítésű márkát fiatalos stílus, különleges fazonok jellemzik. Elmondhatjuk, hogy igazán egyéniségeknek való termékeik nem találhatóak meg minden ruházati üzlet polcán. A SYL ruhák viselése a fiatalok körében közkedvelt, partyra, bulikba ajánlott. Street…..
A ManiaXtreme női ruha és divat webáruháza csinos magyar készítésű overálokat kínál! Látogasd meg az oldalukat, érdemes!Itt lehet megvenni: ManiaXtreme női ruha webáruház ..
Előfordult már veled, hogy több napig szemezgettél egy ruhával, tetszett is, a méretedben is kínálták, az ára is megfelelő volt, de egyszerűen bizalmatlan voltál az értékesítőjével kapcsolatban?Ez csupán egy női megérzés, vagy tudod az okát annak, amiért mégsem rendelted meg…..
Blogunk azért jött létre, hogy fontos információkkal, tájékoztatásokkal lássunk el az egyre szaporodó online női ruhák kínálatáról.Feltételezem, ha erre az oldalra tévedtél, te is éppen online szeretnél ruhát találni magadnak, esetleg tájékozódni szeretnél az éppen…..
Rna a tudatos vásárlók új generációját képviseli: ugyan nem találta meg a blokkot, mégis addig erősködött és addig győzködte a Tally Weijl kelletlen eladóját, amíg visszakapta a szakadt ing árát. Fiatal kora ellenére határozottan, de udvariasan állt ki az igazáért, és mi…..
"Honnan tudod, hogy a Kik egy német bolt?Hát onnan, hogy a ruhákat horogkereszten árulják!"Ezt mondja Balázs, meg azt is, hogy "Egyébként nyilván nem feltételezem, hogy a boltnak bármilyen politikai nézete lenne. Csak azért küldtem, hogy szórakozzatok rajta, szerintem…..
Igazából a félmeztelenség, de így jobban jött ki a cím. Az elkövető ismét Jómunkásember, a helyszín pedig a budakalászi Cora. Az Invázió speciális nyári divatirányzata izlés szerint az alsó illetve a felsőtest csupaszon hagyása fittyethányva a káros sugarakra. Még jobb, ha…..
Híres divatmárkák másolatait világszerte árulják az utcákon és piacokon, jobb és rosszabb minőségben, de sosem értettük, hogy ha valakiről már messziről ordít, hogy nem engedhet meg magának egy félmillás Vuittont, akkor minek hordja a pár ezres másolatát a pufidzsekhez?…..
Nemcsak a hipermarketek kiváltsága hamis árleszállítós akciókat szervezni, képes erre kisebb cég is, például a Takko. LavX azonban nem hülye, elkezdett kapargatni, és mit tesz isten, az akciós ár alatt olcsóbbat talált, vagyis a csalafinta butik nemhogy engedett volna, jól meg is…..
C'estLaVie 2011.01.16 18:19:16
@mezeigina (törölt): Osztom a véleményt. Valószínű 1 vagy 2 családi nap miatt nem fognak átcímkézni mindent, hogy a családi napok leteltével ismét újra kelljen árazni a cuccokat.... Ez minden boltban így történik: odamégy, és levonják. Kész. Nem tudom ezen mit kell fennakadni annyira. A címke meg egy régi , vagy elrontott címke lehet. Nem azonnal kell feltételezni mindenkiről a rosszindulatot.
A Bershka laza spanyol ruhamárka. Annyira laza, hogy ha a még náluk is lazább Pumaföldre érkeznek, végképp elengedik magukat. Az Arénában pédául addig mentek a karácsony utáni emberközeli hangulatban, hogy egy csomó ruhát nem is merev, svájciakhoz-japánokhoz illő fogasokra…..
A. levelét nem azért posztolom be, mert olyan különleges esetet tárna a Homár olvasói elé. Az üzenet lényege annyiban összefoglalható, hogy a magyar divatüzletekben nem ritka a bunkó eladó. A. stílusa azonban önmagában is élvezetessé varázsolja a rövid füstölgést, a…..
C'estLaVie 2011.01.16 18:13:18
@PiXiE:
Á dehogy. Bolti eladó fizetése épphogy elég talán a rezsire, csak hogy ne lássa otthon egész nap az embere... Ezektől túl sok intelligenciát ne is várjon el az ember, ha besétál egy üzletbe ruhát venni.
Egy októberi posztunk érintettje, a Bioprofil Bt. az alant olvasható közleményében hazugságot és koholmányt kiált. Num levelében annak idején azt írta, a Bioprofil olyan maillel kereste meg őt, amiben azt állítják, hogy "opciós szerződésünk van a Google-al, hogy az Önök…..
C'estLaVie 2011.01.07 23:21:26