Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vakondos

29 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. Részeg vendég, könnyű győzelem."Fi-figyljé'! Meghívlak valamire, ha elversz cso... cso....csocsó...cs... Hagyjuk.  Mit iszol?"2. Uram, fogyasztott ön kábítószert?-Srácok, záróra.-...-Srácok! Zárunk. -ok, csak ezt még megnézzük.-Mit?-A meccset.-Milyen meccset?-TÉNYLEG, ZOLI…..
Mert minden mindennel összefügg.A világot a gyíklények irányítják. Világuralomra törésük leghatékonyabb eszköze annyira megszokott és közönséges, hogy nem is sejted: nap mint nap elsétálsz mellette: bizony, a várost évek óta ellepő építési területek és munkagödrök…..
Íme néhány megtörtént beszélgetés, a Gőte pultjának két oldaláról..1. Fiatal, feltűnően csinos lány:-Szia, az előbb a barátom 200 forinttal többet adott..-Igen, ezt hívják borravalónak.-Na. Kaphatnék ezért egy kólát?-Hogy mi?-Kaphatnék ezért a pénzért egy…..
A Fidesz kormányzása az intézményi szintű korrupció elburjánzását hozta magával. A mostani végéhez közeledő ciklusban egyenesen tobzódtunk a különféle mutyikban. Az alkalmazott képlet minden alkalommal az, hogy jogszabály-módosításokkal átrendezték a tulajdonviszonyokat és…..
Vakondos 2014.01.15 13:48:38
6. Precíz TiborSzemmértéke EU szabvány szerint hitelesített, mindig pontosan tudja, mennyivel kevesebb a sör a hab javára. (Milliméterekben mérve.) Felháborodik, ha (szerinte) lassan  szolgálod ki, és kéri a panaszkönyvet. Fejből tudja a fogyasztóvédelem telefonszámát,…..
1. A kamu borsznobHosszan, figyelmesen tanulmányozza a három tételből álló borkínálatot,(folyó vörös, fehér, rozé) érdeklődik az évjárat iránt, mire te közlöd vele, hogy "ennek szavatossági ideje van, nem évjárata, pajtás." Kér egy rozé hosszúlépést, ízlelgeti. Ha…..
Az "Instant Rocker Szett".Kötelező kellékek:-Szimatszatyor (katonai gázálarc-táska) rajta szegecsekkel, nemzeti színű szalaggal, elején kék golyóstollal rajzolt "Pokolgép", "Ossian" felirat, régi/új Tankcsapda logó, esetleg "Anarchia", vagy jelképe.-Bakancs. Igényesebbeknek…..
Fesztiválokról általában.(személyes tapasztalatok alapján, lehet, Te másképp láttad...)1.Pannónia Fesztivál (Isaszeg, Várpalota, Szántód)Amiért elmegyünk:-ez az első fesztvál a szezonban.-közel van a Balaton.-eddig óccsóér' mérték a hetijegyet.-Várpalotán KIRÁLY volt a…..
Hogyan éljük túl? 1. Fesztivál megközelítése, sátorverés -A helyszínt vonattal közelítsük meg. Autóval menni a burzsujok kiváltsága, ők meg nem "Trú-fesztvál-arcok". -Ne dőljünk be a vonaton laposüvegből kínált, húgymeleg, "eztet' kóstold, nagyapám főzte" jellegű…..
Jónapotkívánok'XY bürokrata vagyok.... Az ÁNTSZ-től..... (hoppfaszom)Önkormányzati utasításra...... (Tomikánál kezdődő szívroham) helyszíni szemlét tartanánk... (közelgő halál jelei) az ügyben, hogy van-e a Tarajos Gőtében meleg, vagy nincs. (Kurvaanyád, miiiii?)TOMI:Hát,…..
-Halló! Halló! Tarajos Gőtével beszélek?-Nem, Gimpel Tomival, de ott dolgozok. -a bulival kapcsolatban telefonálnék. Azt szeretném kérdezni, hogy sörük van-e?-Nincs, bazd meg, ez egy kocsma. Hogy lenne már? Természetesen, Sopronit csapolunk, de egyéb üveges söreink is…..
Azt kértétek, írjak ki pozitív eseményeket is a Gőte életéből. Íme: Kedves Te, aki elloptad a nagy zöld kukánkat, szeméttel tele.. Remélem, hasznát veszed a benne talált rothadó citromoknak, üres gyümölcslé-dobozoknak, fél romlott tortának, és egyéb hulladékoknak, amik…..
a.) Az első versenyző egy 17 éves "zenész" srác, akit nagyon ne nézzek már kezdőnek, hiszen lépett fel már 'sulinapon, a tornateremben' is. Szívesen jönne hozzánk is zenélni vérprofi csapatával (remekül tudnak pl. Tankcsapdát), a koncert útjában csupán a kérdés áll, amivel…..
Kalap Alól Blog Heti rendőrsztori 2013.01.31 18:35:45
A kinti kukába nem fért bele mindig a szemét, mert a szomszédok köztéri konténernek nézik. Bizonyos esetekben (némi pajkos élvezettel persze)kelletlenül, de  megpróbálunk a kuka tetején ugrálni, ameddig a szemét össze nem tömörödik.Nos, ezt látta meg egy egy rendőr, és a…..
"Fontos megjegyezni, hogy minden valószínűségre fittyet hányva egy ámbráscet jelent meg egy idegen bolygó légterében, több mérföldnyi magasságban. Mivel ezek a körülmények nem ideálisak egy bálna számára, szegény párának kevés ideje maradt, hogy felfogja bálna voltát.…..
Üzemeltetési információk:1.Üzembe helyezés (ébredés) után a készüléket kávéval kell megtölteni, ellenkező esetben a bootolás, illetve a készülék későbbi működése hibás lehet.2.Ne hagyjuk üzemanyag nélkül a készüléket.Felhasználható anyagok: bundás kenyér,…..
Köszi. Tuti véletlen volt.... ..
..avagy válasz-változatok egy idős bácsi kérdésére, miszerint:"Elnézést, használhatnám a WC-t?" Alap változat:-Mit teszik gondolni, bácsi? Nem nyilvános WC ez. Tessék venni valamit, a mosdót csak fogyasztó vendég használhatja.Gőte-féle változat:Persze, tessék csak nyugodtan,…..
"A" verzió:19:00: Start!19:00 Egy sör kezdetnek, a haverokkal (500 Ft.)19:20 "igyunk egy Jagert, én állom!" (1000 Ft.)19:40 Második sör (500 Ft.)20:00 Elfogyott a cigi. (1000 Ft.)20:10 Visszahívnak egy Jagerre. (0 Ft.)20:11 Kell sör a Jagerhez. Ti isztok? (1500 Ft.)20:30 Csocsó, zenegép…..
Helló haver...Üdv.Én vagyok a "Pálinka, ami nem kellett volna".Ne nézzél, geci, igyál meg... Húzóra!'fszomat csinálsz? Há' ott maradtam a pohár alján!!!!Nem kettőbe' iszunk meg, köcsög! Férfi vagy te?Még megmelegszem itt..Na azért.Látod, tudsz te, ha akarsz...Nem, még nem…..
Kedves Jövőbeni Gőtében Fellépő Zenész/Előadó!(Illetve kedves Te Picsa, Aki Az Előbb Hívott!)Engedd meg, hogy mély alázattal tájékoztassalak néhány dologról:A). A zenész/előadó mestersége minden más szakmánál nagyobb szopás. Ugyanis amint kész van a produkció, amit…..
Amikor a fogalom, és a mértékegység is gondot okoz:-Kérek egy két centis málnát... -...egy MIT? -Mondom egy két centis málnát.. -Azt honnan szedjek neked? -...ööö akkor kérek két centi barackot. -Ja, hogy két centilitert... -Igen, barackot. -Pálinkát? -Nem, barackot..…..
A válaszra váró kínzó kérdések:1. Miért van nálad két narancs, ha WC-re mész?2. Miért tömöd ezt a kagyló aljára?3. Miért csak az egyiket?4. Miéééééért? ..