Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marmonkanna

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos ez már annyira alap, minden hipermarket pénztáránál ki van írva: nyissák ki dvdtokokat, mielőtt fizetnek, hogy benne legyen a lemez. Mondjuk azt nem teljesen értjük, ha ilyen serényen lopják ezeket, miért nem alapfunkciója a pénztárosoknak az ellenőrzés. Akárhogyis, Mónika…..
A TvNetnél valaki megint belenyúlt a tutiba, ugyanis sikerült keresztezniük a postaládatömő levélspamet a beköszönésig személyre szóló emailspammel. Ha ez nem innováció, akkor mi? Az áldozat mindenesetre bepötyögte a címet, különben nem tudnánk, hogy ki küldte:Hazaérve…..
marmonkanna 2007.12.28 15:08:06
Az alábbi sztoriban egyedül az a meglepő, hogy olvasónk, geller, miért vásárolt volna még azután is az ismert budapesti olcsóruha-üzletben, hogy a biztonsági őr effektíve lekurvázta, majd leütést helyezett kilátásba. Kemény az élet, kemények a magyar vásárlónők, de a…..
Hát ez elég gyorsan ment: máris itt a telefoncég válasza, kivizsgálták, persze a Homár-olvasónak volt igaza. Emlékeznek, a sztori az volt, hogy szegény nagyszülők hiába nem fizettek elő egy szolgáltatásra, a cég nehogy úgy vette, hogy igen, de még behajtókat is küldött rájuk,…..
marmonkanna 2007.09.12 12:55:45
marmonkanna 2007.09.12 13:06:21
Két hete kapta a Homár a bejelentést, hogy egy buszsöfőr becsípett az ajtóval egy nénit, és el is indult volna vele, mert a nagy csajozban nem vette észre. A BKV ma küldte át válaszát: Tisztelt Névtelen Tea!  Köszönjük, hogy levelével megtisztelte Társaságunkat. …..
Kaptunk egy levelet Annától, amiben arra kéri a T. kommentezőket, tanúsítsanak önmérsékletet a nemzeti-vallási-nemi viccelődésben. Konkrétabban az "ősi román szokás" frázisba szeretné, ha vmi távolabbi nemzetet behelyettesítenének. Köszönjük. Eloször is, hadd…..
Záporoznak a nyaralós horrorsztorik. Tartsanak velünk, illetve Tamással, aki a Budavár Tours jóvoltából Máltán egy térdmagasságig penészes, fülledt, csotánylakta "apartmanban" lakott, ahol melegvíz sem volt. A hely neve Solar, úgyhogy aki jövőre visszakeresi ezt a…..
marmonkanna 2007.08.29 12:43:07
Igazi turistanevezetesség lett a képen látható San Francisco-i plakátokból, a részeg egyetemisták ugyanis előszeretettel fotózkodnak előtte és töltik fel Facebook-oldalaikra. Ritka, hogy ennyire egymásra találjon társadalmi célú hirdetés és célcsoportja. Az Unhappy Hour…..
marmonkanna 2007.08.28 22:13:58
marmonkanna 2007.08.28 22:15:32
A Homár a maga részéről tavaly kiszórakozta magát az eastpak pszeudodízeles zombis hátizsákreklámjain, azonban az oszlóképű modellek azóta hazánkban már az utcán rémisztgetik a kisgyerekeket. Trex rémült szülőként a jóságos internethez fordult…..
marmonkanna 2007.08.27 16:45:25
marmonkanna 2007.08.28 03:02:42
Baláék Görögországba utaztak az Aeolussal, az iroda azonban sem azért nem tartja magát felelősnek, mert a túlfoglalt apartman helyett egy szarabb helyre küldte őket, sem azért, mert egy nappal hamarabb el kellett indulniuk:Az Aeolusnál idén nyáron befizettünk egy görögországi…..
"Ezt gondolom a BKV azoknak az utasainak szanta, akik az ajtobezarodasuk utan inkabb bekusznak a jarmube, ami ugyebar mar egy masodik utazasnak szamit, es igy komfortosabb jegyet lyukasztani torott/terdig kopott labakkal" - írja Darwin Díj. Ezt bevallom nem értem, az eszköz amúgy…..
marmonkanna 2007.08.27 16:40:10
Megint tanulhatunk B. illetve ismerősei példájából, kiderült ugyanis, hogy ugyan a Malév árul jegyeket Dublin-Budapest járatára december 25.-re, a járatot tutifixen törölni fogják, mert a dublini reptér hagyományosan zárva tart karácsonykor. A Malévet ez nem zavarja, hiszen…..
marmonkanna 2007.08.26 07:48:19
ne