Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Közöd????

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Heller Ágnes valami egészen elképesztő produkciót adott elő kedden az Európai Parlament vitanapján. A filozófus Morvai Krisztina kérdésére válaszolva azt mondta, 2006 őszén senkit sem lőttek meg, senkit sem kínoztak a rendőrök:  Senkit nem lőttek meg, mutasson…..
Csak sikerült végleg lenulláznia magát az elszámoltatási kormánybiztosnak. Az elmúlt 10 hónap alatt sem tudott sok eredményt felmutatni, a jelenleg is zajló ügyek nagy része ugyanis még a Bajnai-kormány ideje alatt indult el. Orbán Viktor a jövő tétjének nevezte az elmúlt…..
Közöd???? 2011.03.03 15:42:07
@Androidus: érdekes kérdés, mennyit fizet vajon a Szuzuki, ugyebár nálunk a multik agyon vannak dotálva tehát azt is lehetségesnek tartom, hogy semmit nem fizet.
Rendeződhet a kolozsvári Mátyás-király szobor  után Mária Terézia lovasszobrának sorsa is. Az emlékművet barbár módon távolították el még 1921-ben, Pozsonyban a mai Ľudovít Štúr térről. Ha a pozsonyi képviselő-testület rábólint a tervezetre, hét méter magas, száz…..
Kósza törvényjavaslatok röpködnek az Egyesült Államok keleti partján: New Jersey-ben épp visszavonták a kerékpárok kötelező regisztrációját előíró javaslatot, amikor New Yorkban újabb változatban bukkant fel az ötlet. Egy queens-i tanácstag, Eric Ulrich komolyan – bár…..
Közöd???? 2011.03.02 16:29:40
@CJKrisz: igy van! mocskos cigánynép a biciklis élősködő férgek!
Közöd???? 2011.03.02 17:11:45
@GYERöK!!!: mellettem biztos nem férsz el, úgy felszorítalak a bicikliútra hogy csak na, és ha sokat ugatsz még meg is állok, azt nézhetsz hova bújjál, köcsög
A külső igenis számít, nincs ez másképp a különféle szexjátékok (pardon, intim életmód-termékek) esetében sem. Ha az Apple fel tudott építeni a márka köré egyfajta dizájn-életérzést, miért ne sikerülhetne ez a Lelónak? A svéd cég friss reklámfilmje bemutatja az új…..
Ma Orbán Viktor és miniszterei bejelentették a megszorító csomagjaikat. Mivel ez nem egy politikai blog és engem amúgy sem érdemel a politika, csak egy dolgot emelnék ki. Hadd idézzek az Index.hu cikkéből: A korkedvezményes nyugdíj felszámolása a szakszervezetek szerint összesen…..
 Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a filmes fotózás emblematikus alakja, a Kodachrome szerény érdeklődés mellett kimúlt. Persze a média irányából azért volt némi felhajtás, de a kisfilmes fotózás legismertebb termékének megszűnése - érthető okokból - nem forgatta fel a…..
Egy bankár és 15 éves fia ült abban a VW Golfban, amely pénteken este belehajtott egy braziliai Critical Mass felvonulásba. A Porto Alegrében tartott demonstráción alig 120 résztvevő kerekezett, a sóför azonban hátulról belehajtott, és letarolta szinte az egész menetet. A VW a…..
A közelmúltban egy külföldi lapnak nyilatkoztam. Orbánról akart kifaggatni az újságíró, mert mostanában a magyar miniszterelnök jól eladható sajtótéma a nyugati világban. Döntései feszültséget keltenek, szavai meghökkenést okoznak, elképzeléseire értetlenül tekint Európa…..
Sárdobáló Google fail? 2011.02.28 15:02:00
Véletlenül kitörlődött 150.000 ember minden levele, kontaktja, Google talk chat log-ja, egyes emberek calendar-ja (itt az Engadget írása). A Google azt ígéri, hogy az érintett felhasználók (akik mindössze a nyolc-tízezredét teszik ki a Gmail összes felhasználójának) fiókjait…..
Közöd???? 2011.02.28 22:31:45
Közöd???? 2011.02.28 22:32:59
@BPBP: igen kér telefonszámot, pofátlan egy cég
Subba Galliano: Mégis zsidózott 2011.02.28 13:46:00
Itt a videó a korábban részeg hajléktalannak hitt Gallianóról, 'I love Hitler', és a többi ártatlan viccelődése...
Engedtessék meg, hogy idézzek Szabó Márton a Kopint-Tárki vezető kutatójának nyilatkozatából. (Azoknak idéznék, akik bevásárolni járnak, és finoman fogalmazva megdöbbentek az utóbbi hetek elszállt árain...): "A kutató cáfolta azt az állítást, hogy eddig drasztikus…..
Figyelmes nézők vették észre (melóhelyen ne nézd meg a linket) ezt az igen érdekes díszlet felhasználást. A Király beszéde filmben ugyanis azt a díszletet használták, mint az egyik igen kemény meleg pornófilmben. Klikk a többi képért ide! ..
Január elsején lett Süveges Gergő az M2 intendánsa (milyen egy hülye szó, kedves Medveczky Balázs!). Furcsa, kissé félreállítás-szagú döntés volt egy politikai műsorokat vezető emberre bízni az MTV újonnan induló gyerekcsatornájának "elkészítését", annyi azonban…..
Azt, hogy Orbán Viktor legkisebb lányának osztálya a Parlamentben járt kedden, majdnem minden orgánum lehozta. De ilyen, a CKM és a Magyar Hírlap házasságából született ingyenpromót csak a Blikknek sikerült összehoznia. A bulvárlapnak sajnos nem ez az első szervilis…..
Martha McSally egykori A-10-es pilótaként az ezredesi rangig vitte az Amerikai Egyesült Államok Légierejében, mielőtt nyugállományba vonult volna. Ma a George C. Marshall Center munkatársa Németországban. A neve azért híresült el - túl azon, hogy nő létére magas rangot ért el a…..
Újra hazai pályára tévedtünk, ami azért is jó, mert a magyar csajok ugye a legszebbek, és a tapasztalatok szerint úgyis jobban szeretitek a hazait. Ráadásul most két szupersztárról van szó: a 23 éves, 179 centi magas Mihalik Enikőről, aki a legnagyobbakkal dolgozott már együtt,…..
Közöd???? 2011.02.23 08:52:50
Ifjú ember, ki nem vagyol még önálló jogi személy ne klikkoljál, mert szőrős lesz a tenyered, megvakulsz, Pokolra kerülsz, belerúgunk a kutyádba és töröljük az iwiw és facebook regedet! Ki ne mélázott volna el azon, hogy egy-egy rkornszenvesebb hölgy, akit meglát a polgár itt-ott, vajh mit hord a…..
Közöd???? 2011.02.23 07:48:47
Szerény véleményem szerint - lehet, hogy tévedek - nem sok macska szereti, ha kiporszívózzák. A videón látható gyönyörűségnek már viszont szinte a perverziója :)   Forrás: Indavideó, Takonypocok..
Sarka Kata pár pixelben (via bors) Nikki Kihallgatás A megunhatatlan Erica Bella Black n' White Froschl Zsanett aka Madisn Parker Gyúrás után kúrás Puma..
Közöd???? 2011.02.20 21:34:19
Napi Maflás KERTI PARTY 2011.02.19 07:43:00
Az utcai harc Amerikában valóban utcai harcot jelent. A mérkőzéseket garázsban, parkolóban vagy – mint ahogy ezen a videón is látszik – akár a hátsó kertben vívják. A szabályok kőkemények: a versenyzők puszta ököllel bunyóznak. Legtöbbször nem is tartanak soká az…..
 Nem is gondolnánk, hogy az űrben történő borotválkozás milyen problémákat vet föl, mennyi szempontot kell figyelembe venni, a végén pedig az űrhajósoknak is milyen gyakorlati nehézségekkel kell szembenézniük. Mindezek legelőször az első hosszabb időtartamú űrutazások…..
Közöd???? 2011.02.19 11:36:33
A mobilplatformok rövid történetének kétségtelenül egyik legfontosabb mérföldköve az Apple eheti bejelentése az új előfizetési rendszerről, ami minden korábbinál világosabban jelzi, hogy az iOs platform uraként jelentős szeletet akar lehasítani a platformon keletkező…..
Michael Knight Bukott csúcs 2011.02.17 15:30:00
Még egy nyamvadt informális EU-csúcs sem jut a magyar elnökségnek, a hivatalos indoklás szerint "logisztikai okokból". Hát persze, már megint azok a fránya nemzetközi körülmények...Az unió keleti partnerségi csúcstalálkozóját nem májusban tartják Gödöllőn, hanem az…..