Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diogenes of Sinope

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ősszel induló ÖsszeEsküvők a TV2 egyik legnagyobb és legdrágább produkciója lesz, közel egymilliárd forintba kerül majd - tudta meg a Blikk. (Azért azt tegyük hozzá, hogy ez az összeg valószínűleg erős túlzás, inkább a fele tűnik reálisnak.) A csatorna a török formátum…..
Diogenes of Sinope 2011.07.27 13:49:14
@a halál kamionja mindenkit elgázol: Igy van. Sosem fogja a sajat penzet belerakni mint ahogy egy producernek dukalna. Nyilvanvalo, ahogy eddig karrierjet is tengette hajdu peter, most is a visszaosztassal fog operalni. Nics mas ok, hogy egy ilyen tehetsegtelen szarjankot biznak meg ezzel. Mondjuk valoban lehet 1 milliard a koltseg. 300 milliot lop hajdu, papiron felvesz gyartasra 800-at, 500-at pedig zsebben eloszt azok kozott a vezetok kozott akik meghozzak a dontest. Vegul cirka 100-200 milliobol megcsinaljak a kovetkezo lepra sojukat. Azt nem ertem csak, hogy a TV2 kulfoldi tulajdonosait nem erdekli ez a totalis benazas, ez a dillettansokkal valo leepules?? Nem tudnak rola semmit? Latjak a statisztikakat, de nyilvan nem mondja nekik el senki, hogy ez azert van igy, mert korrupt szanalmas figurakkal operalnak.
Mármint a Borgiák második epizódjában, amiben egy bérgyilkost alakított. Nem egy friss fotó, de most kaptuk egy nagyon kedves olvasónktól...
Diogenes of Sinope 2011.07.11 14:08:24
@isssti: Hacsak felerne hozza :) Nem tul osszetett szemelyiseg. Komcsi apuka vezeto lett a TV2-nel 1997-ben, barakja a nemet mediai iskolat vegzett fiat az RTL klubhoz, konkurencia muhahaha. A fiu meg ott koklerkedik, folenyeskedhet a sok buta csoringer romaniai magyar es delszlav magyar titkarnocske es asszisztens elott :) Gyakran beker majd lemasol, lenyul musorterveket mint sokan masok, igy tengette napjait, alcazza, hogy tok hulye mindenhez es igazabol nem ert semmihez.

Azt hittem vegre elfelejthetjuk ezt a tolvaj prolit.. erre ez a mihaszna comment blog visszahozza a sirbol. konyorgom minek? Nincs ennel a nulla senkinel egy ici picivel ertekesebb/erdekesebb ember akit emliteni kellene??????
Diogenes of Sinope 2011.07.11 17:22:20
"Bocs a vegere sikeresen felbasztam az agyam.."

Ennek kifejezetten orulok :)) Ebbol latszik, hogy osztonbol nyomod mint egy vadon elo allat es nem esszel elsz. Azert, mert egy ilyen tehetsegtelen palit kritizal valaki nem feltetlen azt jelenti, hogy az illeto meg annyit sem mutatott mint o. Valoban, en nem loptam senki otleteit, nem eltem vissza az apam partallami kapcsolataival. Valoban negativ eredmenyekben alul maradnek. Maskulonebn egy ilyen nulla kariernel mar ne haragudj de meg egy tizeneves kommentelo is tobbet tudna felmutatni. Ha valakinek meg van a lehetosege egy Argo koltsegvetesu filmet csinalni, az szinte biztos, hogy nem tudna annyira elcseszni es olyan silany produktumot kesziteni mint o. Valamit szerinted a Valo Vilagon az arpa agyalt otthon es kiotlotte a terveket?? Ennyire naiv lennel vagy te vagy az arpa attila (vagy ulepe alatt?) Noname, alulfizetett szerkeszto (lanyok?) hada hozta ossze a musortervet es minden mas ment magatol.

Egyebkent meg ha a tobbieknek egy orzo vedo vizsga osszejott, mar valszeg rendesebben es becsuletesebben dolgoznak mint a apra atila...

Rolam meg nem tudsz semmit, ugy hogy ne vagdalkozz a levegobe, mert csak melletrafalhatsz ;) Ha azt mondom, hogy nalad meg arpa attilanak is sokkal kulonb es sikeresebb vagyok, akkor remelem egy kicsit megint felbasztam az agyad hehehe pedig tenyleg, de hat az ilyen manusok a te stilusoddal, akik szerint az Argo egy elfogadhato munka, azoknak nincsen jozan itelokepesseguk egyaltalan....
Mangáékat szeretjük: itt ettük a város egyik legjobb hamburgerét, és abban bíztunk, hogy a reggelis vonalon is valami eredetivel fognak majd felrázni minket. Jó a rántotta, jó a pirítós (van egyébként bundás kenyerük is), de a Manga Cowboyba azért megy az ember, hogy valamilyen…..
Megtaláltam a két végletet, Budapest legvidámabb és legszomorúbb utcáját. Legalábbis nekem ezt jelenti ez a két hely - különösen így tavasszal, amikor a virágok a legszebbek, a penész meg a legcsúnyább.Elég sokat sétáltam a belvárosban az utóbbi héten - meg gondolom mindenki,…..
Diogenes of Sinope 2011.04.11 18:50:08
@336: mi benne a meglepő? 10 éve érettségizett, mit tudhatna róla... csupán elhelyezkedett.
Testvérblogunkon, a Hogyvolton leltem ezt a nagyszerű kommentet flanker billentyűzetéből, amiben összeszedte a villalakók és a VV4 műsorvezetőinek szájából eddig kibuggyanó legnagyobb ökörségeket. Az ugrás előtt pár ízelítő, monstre baromság-lista pedig azt követően, csak…..
Áll a bál Deutsch Tamás körül, illetve a twittere körül. Többek között azért, mert olyan kifejezéseket használt mint: "irtózatos gecik" "gusztustalan rohadékok" "picsába", vagy hazugsággal vádolja meg Kolláth Györgyöt, vagy a satjószabadság…..
Diogenes of Sinope 2011.03.29 13:04:08
@Zabalint: Abban biztos vagyok. De ő volt a felelőse a projectnek és ő kummunikálta az elején - aztán bedobott a médiába egy tanoncnok küllemű gyereket. Páldául ő hárította el a riporter kérdéseit, hogy miért kell titkosítani állami létesítmény leégésével kapcsolatos dukomentumokat. Szerinte - ezt így szokás. Ennyiben maradtak.. a nem igazán fideszes rajongó napkeltés riporterrel.
Diogenes of Sinope 2011.03.29 14:26:49
@adamis.ivan: Ez kezdetnek jó :) De nem csak azzal van a baj, hogy a franciák építették újra és nem az oroszok, hanem az, hogy ez a francia cég ugyanekkora méretű stadiont, a németeknél milliárdokkal olcsóbban épített fel. Azért a pár milliárdért már megérte nekik felgyújtani, nem beszélve arról az összegről amit a überszar üzemeltetési szerződésen nyertek/veszítettünk. Amíg a BS teljesen állami tulajdon volt, a tompikáék kiügyeskedték, hogy az újjáápítés óta 4 nap jut egy évben az államnak kiadásra. Miután tízmilliárdokat fizettek a felépítéséért. Ezt az egészet aztán hatalmas üzletnek kommunikálták.
Pontosabban a Liszt Ferenc Budapest Nemzetközi reptéren, vagy Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi reptéren, vagy a Liszt Nemzetközi Ferenc Budapest reptéren, most hirtelenjében nem is tudom, hogy hívják. Nem is ez a lényeg, hanem hogy hétvégén megvolt az új váró, a SkyCourt…..
Diogenes of Sinope 2011.03.24 10:07:54
Sokan ajánlottátok már a Rubent, ahová már hetekkel ezelőtt el szerettem volna menni, de a napi menüA: olyan étel volt, amit pont egy nappal korábban készítettünk el itthonB: olyan étel volt, amit egyszerűen ki nem állhatok.Múlt hétfőn viszont elmúlt minden akadály, így…..
Diogenes of Sinope 2011.02.28 13:51:26
@Magyarósi Csaba: Főleg ott van. A drága helyeken ugyanis nem néznek le emiatt. Eleget mutatok én azzal is, hogy hetente négyszer megyek a drága étterembe vacsorázni. Nem iszom alkoholt, se cukros üdítőt, a pesti csapvíz pedig olyan mint egy ásványvíz. Megértik, tudják, hogy nem a pénz miatt csináltam.

Viszont te éppen azt mondtad, hogy nincs értelme az olcsö ételnek ha megfejeled egy "300 Ft-os" (az drága?) üditővel. Pont ezért nézik le az ilyen kuncsaftot. Mert olcsó jánoskodik. Innen már csak egy mozzanat a köpés, csak azért, hogy kinevethessen a hátad mögött. Ha szerinted a pincérnek nincs erre ideje, elárulom, hogy ez az egyetlen szórakozása az unalmas munkájában.

@mqqq: Na igen, az a járható út. De akkor nem szabad kétszer ugyan arra a helyre betérni.
Diogenes of Sinope 2011.02.28 13:54:33
@Magyarósi Csaba: Ja, és azért tudnak olcsón ételt adni, mert az emberek 95%-a rendel valami italt és azon keresik meg a rezsire meg a profitra valót aznap. Biztos vagyok benne, hogy ha régebb óta van szokásod csapvizet kérni, akkor már nem egyszer nyeltél turhát levesben, ételben. Csak drága éttermekbe csináld ha nem akarsz taknyot enni. Hidd el, jobban jársz.
Diogenes of Sinope 2011.02.28 14:11:19
@Plumper_: Magyarországon :) Mindenki lenéz mindenkit.
Nem vicc, láttam a Facebookon. Azt írja magáról: "I'm just an old random stoner lady. I like hot chicks and weed!"Vallása: Rastafarian, a profilképe sarkában meg egy erősen pixeles, de azért egyértelmű gandzsalevél. Nem hiszed? Katt ide!A legjobb persze az, hogy nem csupán a…..
Diogenes of Sinope 2011.02.28 14:01:08
Diogenes of Sinope 2011.01.10 06:55:38
@Rohadjatokmeg!: Mert, eddig aztan hudemarhanagy demokracia volt... Maskulonben, menj az utcara hoborogni ha valami problemad van a rendszerrel. Ja, engedelyt kell kerned a tuntetestre? Azt a denszky-horn-medgysi fele bagazsnak koszonheted, hogy toluk fugg mikor miert tuntethetsz legalisan. Elottuk az mdf idejen, barmikor tuntethettel szabadon barmi ellen.. most kezdesz diktaturat kialtani? Elkestel oreg.
Régóta izgat egy játék alapötletének minél többféle kihasználási lehetősége. Meddig alakítható, bonyolítható egy fejtörő? Vajon a különböző megjelenési formák új, tartalmi elemeket is hordoznak? Vagy csak újabb bőrt húznak le ugyanarról az elvről? Azt hiszem,…..
  Volt ugye az a rongyosra posztolt, reblogolt, forwardolt kép, ahol egy neogótikus korlát kőcsipkéin át szép szabályos péniszeket fest a fény. Na itt a magyarországi párja. Igaz, a Lánchíd korlátjának árnyékai azért ennél jóval stilizáltabb vulvaszimbólumok, de nem kell…..
 Over a long dinner assisted by the expertise of the specially-appointed “EU presidency sommelier” one minister first claimed the media law it was no different from other European countries. He later admitted that it was, indeed, more stringent than similar laws elsewhere.…..