Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szecskamester

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
<a href="http://polldaddy.com/poll/5989312/">Szerinted melyik (részlet) érik készletté?</a> A Koppenhágában megrendezett LEGOWorld 2012 kiállításon reflektorfénybe került egy-két kiállított darab, amik közül néhányról folyik a találgatás, hogy…..
Szecskamester 2012.03.01 23:06:19
@Tájfájter: Jól beszélsz! :)
Tudjuk drága olvasók, hogy közületek senki nem lopna legót. Ausztráliában azonban másként mennek a dolgok! Carey Horner, a szerencsétlen tulaj Egy derék legó-rajongó vasárnap éjjel felfegyverkezett egy bevásárlókocsival, és hajnali 5 óra körül meglátogatta…..
Szecskamester 2012.02.22 16:21:40
Mielőtt teljesen megtöltitek a postaládánk a hírrel: jövőre érkezik a Gyűrűk ura! Talán még emlékeztek páran, mikor azon keseregtem, hogy milyen kár, hog nem vagyunk szivárogtatós blog, pedig olyan kontentünk lenne, hogy csak még. Na, a mai lett volna az a nagy hír, amit aztán…..
Zeon a gyerekek nagy kedvencébe (és az idei pénzügyi sikerek egyik fontos kovácsába), a Ninjago-ba kóstolt bele. Lássuk megért-e a kísérletezés! Be kell vallanom, hogy némi ellenérzéssel állok a témához mert az egész Ninjago témát rendkívül túlárazottnak tartom.…..
Kétségtelenül az év ajánlatával örvendeztette meg a blogot klarky. Azt nem tudom eldönteni, hogy tényleg van-e ennyire hülye eladó, vagy hogy az eladó gondolja azt, hogy létezik ennyire hülye vevő. A hirdetés részletei itt (illetve a képre kattintva), egy fotó pedig…..
Október 31-én jelenik meg Lulu címmel Lou Reed és a Metallica közös nagylemeze, ami már az első 30 másodperces részlettel kicsapta a biztosítékot, leginkább a Metallica-rajongóknál. A lemez szerdán kiszivárgott az internetre, így Reed és a zenekar úgy döntött, teljes…..
Szecskamester 2011.10.20 22:18:21
@MEDVE1978: Így van! Teljes mértékben egyetértek!
Felnőtt újrakezdőként a megvásárolt - régi - készleteim nagy részéhez valamilyen emlék köt: vagy azért fontosak nekem, mert birtokoltam őket, vagy vágytam rájuk, de nagyon. A végigjátszásba igyekszem ezeket a személyes élményeket, emlékeket is beleszőni, ezektől egyrészt…..
1958-ban a mai napon szabadalmazták a modern legókockát. Boldog szülinapot!A Karib-tenger kalózai készletekben legalább 30 féle minifig lesz, ráadásul Jack Sparrow minden készletben más arcát mutatja majd. Kezdhettek spórolni. (via Brickset) Sajnos csak kevesen értettétek meg a…..
Már akkor is írtam egy kommentben, mikor a kockagyáron szóbakerült, hogy keskenyebb kerékkel értelmesebben néznének ki a mostani autók is. Szóval, puding próbája az evés, szerinted milyen? Az első három képen keskenyebb kerék van rajta, a második hármon pedig a tengely…..
Kommentelőink között a legkülönlegesebb névvel talán 6894eske rendelkezik. Nem kicsit örültem, mikor megküldte a kritikáját arról a készletről, amit annyira szeret, hogy még a nevét is felvette. „…hittel-tel ellre-ellre szocsta-ocsta tásmunk-unk…..
Szecskamester 2011.01.08 16:55:09