Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mátka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagyon is pragmatikus énemet kell elővennem ahhoz, hogy ezen egyáltalán gondolkodjam. Az ugyanis nem változott, hogy olyan formációra, amelyben Gyurcsány mint "baráti" (felebaráti) politikus érintett, ennek az Istennek az ege alatt nem fogok szavazni. Emiatt pedig automatikusan a pálya szélére…..
mátka 2021.05.15 18:39:42
Tegnap volt egy vitám Facebookon a lehetséges ellenzéki miniszterelnök-jelöltről. Innen jött az ihlet, hogy sorba vegyek néhány lehetséges jelöltet. Összesen 5 politikust tartok esélyesnek a közös ellenzéki lista miniszterelnök-jelöltjének: 1. Dobrev Klára Gyurcsány Ferenc egyik interjújában már…..
Egy másfajta csatatér 1970 májusában sokkoló képriport jelent meg a Life magazinban. A háborútól megcsömörlött és a háborút továbbra is támogató olvasók most megrázó felvételekről és egy beszámolóból értesülhettek arról, hogy egyes amerikai hadikórházakban milyen állapotok uralkodnak.  A…..
Logaritmikussá kellett alakítanunk az ábránkat, hogy egy oldalra férjen a tavaly 232 millió Ft jövedelmet bevalló Rogán Antal és mondjuk a 25,5 milliós jövedelmű Orbán Viktor. A miniszterek, államtitkárok SZJA-bevallásából az összevont adóalap, az abból fizetett adó és a külön adózott jövedelmek…..
mátka 2020.06.16 21:18:21
A régi olvasók tudják, rettenetesen elégedetlen vagyok a kábelszolgáltatóval. A viszály  a digitális tv körüli mizériával kezdődött, és aztán pedig a drága programcsomag felhígításával folytatódott.A 2011-es év beköszöntével újabb mélységet sikerült elérni. Ez…..
mátka 2011.01.06 11:07:36
Én sem hittem a szememnek, mikor a BBC csatorna helyén bejött az a -bocsánat- iszonyat. Annyira örülök, hogy vannak velem egyetértő TV nézők Magyarországon, hogy életemben először BLOZOK, vagy BLOGOLOK?
Visszatérve a témára: olyannyira nem hittem a szememnek, hogy többször újrahangoltam a készülékemet, s magamban kerestem a hibát, hogy nem találom a csatornát.
Mikor nagy nehezen kiderült, hogy az analóg készülékek családi csomagjának 44 csatornájában az említett csere történt -a digitális készülékek tulajdonosai az 53 csatornából még azért egyenlőre megkapták a BBC-t- azonnal írtam a tisztelt szolgáltató NÉPNEVELŐNEK.
Én azért ezt nem értem...
A 44 TV csatorna : sport (azt hiszem 4 csatorna), sorozat és "romantikus" filmeket sugárzó (millió csatorna), TV shop, zenei Viva és a biztosítékot most kiverő csatorna stb. mellett nem fért el az az angol nyelvű adás amely olyan "népnevelői" (angol népnevelői,- mert úgy látszik ott még van-), színvonalas sorozatot is tud csinálni mint pld a 12 részes "Partvidék" amelyet a britek skótok és walesi-ek büszkén, mi meg ámulva nézünk és gyönyörködve tanulunk a sziget partvidékének földrajzi, építészeti, geográfiai, történelmi, kulturális stb. csodáiról. (Megjegyzem: nem lenne érdemes a millió valóságshow , megasztár X faktor, csillag születik stb mellett az ilyen típusú ötleteket másolni, egy hasonló de Magyarországról szóló filmmel? Igaz ez szakértelmet és rengeteg munkát igényelne......)
Arról már nem is álmodok, hogy a zenei csatornák között újra megkapnánk a Mezzo csatornát.....
A TY-s koncepciókkal szemben a magyar rádióadók között szerencsére ( és nem szeretnék ötletet adni) azért még elfér pld. a Bartók rádió is.
Állítólag a szolgáltató közvéleménykutatás után cserélte meg az ominózus két adót. Ha ez így van -és nem akarok párhuzamot vonni- de akkor ez a többség érdekét képviselő un.demokrácia???? Jaj nekem, nekünk !!!