Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harait

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent a Google Now Launcher a Play áruházban. Az alkalmazás a Nexus és a Google Play Edition készülékkel rendelkező felhasználókat szólítja meg, viszont a többiek számára is van kiskapu...   Hogy miért is kellett ez az alkalmazás? Nem vitás, hogy a Google Now…..
Van ez a játék... Nemrégiben Való hírt adott egy aranyos, egyszerű, unintelligens játékról, a Flappy Birdről. Akkor már javában robogott a hájp-vonat. (A robogásnál a japán mágnesvasútra tessék gondolni, ne más országok csigajáratára.) A játék kinézetre annyira…..
Az Instait Kft. egy olyan ingyenes, magyar nyelvű egészségügyi alkalmazást készített, amely segítséget nyújt saját és szeretteink gyógyszerkúrájában, a rendszeres gyógyszerszedés ellenőrzésében.Beteg és nyűgös vagy? Mindig elfelejted bevenni a gyógyszered? Nővérkénk pont…..
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én szeretem az árukapcsolást. Főétel mellé desszert, strandoláshoz vízibicikli, hamburger mellé meg egy kis dörzsi-mörzsi. Na jó, ez utóbbi idáig nem volt a listán, de amikor a Szabadkai út felől közelítettem meg a Gubacsi úti Lidl oldalában…..
Újabb kis összeállítással jelentkezünk, ebben a rekkenő hőségben sem kell senkinek érdekes és aktuális Android hírek nélkül maradnia. Kiderül, hogy a Desire család legújabb tagja folytatja-e a szebb napokat megélt név földbe döngölését, hamarosan bemutatják az LG G2-t, a…..
Ma reggelre kellemes meglepetésre ébredtek a magyar androidosok: a Play Áruház az éj leple alatt egy újabb füllel gazdagodott, megjelent a Könyvek opció! A Google hivatalosan is beemelte hazánkat a szolgáltatás által elérhető 26 ország exkluzív klubjába, ami mindenképpen kiváló…..
Az eddig jól értesült @evleaks a Motorola új készülékéről szellőztetett meg technikai adatokat. 1.7GHz dual-core processzor MSM8960 Pro 720p kijelző 2GB RAM 16 GB-os belső tároló 10 megapixeles hátsó kamera, 2 megapixeles elülső kamera Android 4.2.2 Nincs hír a sem…..
Sleep As Android Ismerős a jelenség, hogy telefonos aszeszoárunk hétről-hétre csak gyarapodik? Természetesen hitegetjük magunkat azzal, hogy bizony szükségünk van mindre, mert napközben használjuk a jegyzettömbünket – többet is akár –, emlékeztetőnket, térképeket,…..
Csütörtökön Magyarországon is bemutatták a Samsung idei csúcskészülékét, a budapesti Allee bevásárlóközpontban, ahol egyúttal a legújabb Samsung Experience Store megnyitójára is sor került.  A rendezvényen megtapogathattuk a Galaxy S4-et, amiről az is kiderült, hogy…..
Üdvözlünk mindenkit a Hamburger Hétfőn, ahol minden egyes alkalommal egy újabb adást lehet megtekinteni a Burger Blog TV kínálatából. Legyen az egy olyan burger recept, melyet még itthon nem készített el senki, vagy éppen tudósítás egy evőversenyről, mi levideózzuk, és elhozzuk…..
799 dollárért a hülyének is megéri! A lentebb görgetés után láthatják a mi javaslatunkat hasonló kategóriában, mindössze  29 dollárért, egy jóval fejlettebb készülékkel. És akkor most tessék…..
harait 2012.11.02 15:24:47
A Google ismét megütheti a bokáját, mert a Kínában találtható Xia He-ben (Gansu) történt ásatás során egy olyan 400 éves kerámiára bukkantak, ami kiköpött mása az Android 2007-es indulása óta használt Android figurának. A kerámia készítője a hátuljába vésett…..
Az egyik leggyakrabban felemlegetett dolog, amit az Android mellett fel szokás hozni, a személyre szabhatóság. Azt mindnyájan tudjuk, hogy ez hétköznapi szinten mit jelent: szabadon cserélgethetjük a háttérképet, akár élő hátteret is választhatunk, majd a nyitóképernyőnkre…..
Ugye Ti így nem vennétek telefont? (A nagyításhoz katt a képre)...
Tegnap a Google egy új projektet dobott be a köztudatba: a Google Pluson debütált a Project Glass, ami (ízlés szerint válogatva) terminátorrá, utcai szamurájjá, Robotzsaruvá vagy éppen Futurama-szereplővé alakítja a tulajdonosát. Hangulatcsinálónak először is tekintsük meg a…..
Nem mai hír a Motorola eme mobiljának bejelentése, de elgondolkodtató a dolog.A gyártók a mai felfokozott versenyben, a brutális hardverek előállítása mellett, megfeledkeznek az akkumulátorok kapacitásának érdembeli növeléséről. Egy felhasználónak sem leányálom, ha nap vége…..
A Google az utolsó napra 12 appot rakott a türelmetlen, appra éhes népség feneke alá tíz centes áron. Köszönjük a részvételt, a Google-nek az akciót, találkozunk a következő ilyen megmozduláson. Ja, igen, a mai - és ezzel utolsó - lista: Camera Zoom FX - fényképezős,…..
Eljött a 8. akciós nap is, ezúttal sok ismétléssel a lemaradók kedvéért (vagy talán a Google kifogyott az ötletekból). Azonban most több app van a listán. Lássuk őket: • HD Widgets - widgetek• Instant Heart Rate Pro - pulzusmérő program• Flight Track - repülőgép…..
Egy egyszerű körkérdést szeretnék feltenni ma Nektek: melyik Androidos játékkal játszotok a leggyakrabban, mik a különleges kedvenceitek? Egyáltalán szoktatok-e játszani is a telefonon/tableten (stb)?A kérdés nem titkolt célja, hogy egy kicsit általánosabb körképet adjunk…..
Ismét frissült az Android Market app, 3.1.5-ös verziószámot kapott. Egyelőre hivatalos changelog nincs, sokak szerint jóval gyorsabb lett az egész.Akinek nem frissült volna magától és nagyon szeretné, ha ez mielőbb megtörténne, akkor kattintson ide és telepítse az .apk-t. Előtte…..