Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóth Nelli

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit több szerénység kellene, meg kicsit több tudás, meg egy kicsit több óvatosság. Sajnos, ezek hiányoznak a Momentum nevű formációból. A lehetőség a kezükben volt, de gyorsan odaveszett.  Az Orbán-kormány ámokfutásának hetedik évében csak Orbán lehet az ellenfél, senki más. Itt a Kávézóban…..
Tóth Nelli 2017.03.08 15:17:45
@aaabbbccc:
Ennyi?
Na, tényleg.
Vegre itt a mai első "gyurcsányozás".
Már 25 évesen ilyen nagyhatalmú emberke volt? "Szétverette a Dialogus csoportot". Ő. Egyedül.
Tudtam, hogy már akkor is ő volt a "főgonosz". Így született.
Szánalmas.
Mint tudjuk - jövőre választások lesznek. Remélem "tisztán" ... Hónapról-hónapra felmérések készülnek, minden intézetnél más eredmény jön ki, de egyben megegyeznek, rengetegen vannak, akik még nem tudják, vagy nem akarják közölni, kire is szavaznak. Méghozzá annyian, hogy simán eldönthetik a közelgő…..
Tóth Nelli 2017.03.05 17:47:44
  Vasárnap újabb tüntetésre kerül sor, ám ez most egy kicsit más lesz, mint az eddigiek. Mégpedig a felszólalók miatt, akik a következőek: Hargitai Miklós (Népszabadság), Jávor Benedek (Párbeszéd), Hadházy Ákos (Lehet Más a Politika) és Juhász Péter (Együtt).   Milyen érdekességet vehetünk észre…..
Tóth Nelli 2016.10.15 16:35:03
Hirtelen sok minden világossá vált. Az ilyen esetek miatt dől hátra Orbán, kér még egy koktélt, és tesz meg bármit bárkivel, legfőképpen az országgal. Egy Szalai Balázs nevű civil, aki amúgy - helyesen - pártoktól kapott épületet a tevékenységéhez - eldönti, hogy egy szír…..
Gyurcsány Ferenc ma 9 éve nyerte meg a választás első fordulóját. Látva a közvéleménykutatási adatokat, inkább előbb, mint utóbb el kell kezdeni lamentálni azon, mi lesz a korábbi miniszterelnök szerepe Magyarország jövőjének újraformálásában. Merthogy lesz, az egyre…..
Az elmúlt években szándékosan kerültem az olyan bejegyzéseket, melyek személyesnek tűnhetnek, vagy félreérthetően személyes indulatokat feltételeznek. Most sem elsősorban ez a célom, - bár szeretnék egy két embert elgondolkodtatni - hanem annak a fajta politikusi…..
Érdekes és néhol elképesztő vélemények hangzottak el a kerületi költségvetés vitájában. Az egyetlen jó hír talán, hogy van elfogadott költségvetése a kerületnek.  Egy széles spektrumú koalíció - DK - Jobbik - Liberálisok - Fidesz - RÁTE - Együtt - önreklámját…..
Nosztalgia   Amikor  az  ember  régi  fényképeket,  relikviákat  nézeget,  tulajdonképpen  megnyitja  az  emlékezet  tárházát  és  elmereng  azon,  milyen  jó  is  volt  akkor,  amikor  még  fiatal,  erős,  bátor  és  szenvedélyes  volt. Aztán …..
Tóth Nelli 2014.06.01 18:00:55
JóVáros Blog 47-38-11-3-1 2014.03.09 18:01:49
Ez lesz a végeredmény április 6-án. Kormányváltás-Fidesz-Jobbik-LMP-Resztli. Ezeket tessenek behelyettesíteni a számokhoz. Hogy mire alapozom? Semmire és mindenre. Egyszerűen itt az a pillanat, ami 1998 óta minden kampányban eljött egy órára. Megérzem az eredményt, és még sosem…..
Tóth Nelli 2014.03.10 19:11:08
JóVáros Blog Nyílt levél 2014.02.10 07:58:58
Kocsis Máténak, a FIDESZ Kommunikációs Igazgatójának, a Parlament Honvédelmi és Rendészeti Bizottsága Elnökének, a Nemzetbiztonsági Bizottság Tagjának, Józsefváros Polgármesterének, egykori jóbarátomnak. Kedves Máté! Be kell valljam: nem értelek. Nem értem, mi az amit…..
Tóth Nelli 2014.02.12 18:49:22
@08.szabogabor: Azért a SOTE-klub a világ közepe volt: ott ismertem meg a férjemet, 25 évvel ezelőtt! :-D
Tóth Nelli 2014.02.12 19:00:06
@sverde: Sajnos én bioszból nem vagyok jó, felénk az ilyneket egy bitesnek nevezik! :-D
A mai XV. kerület - Rákospalota, Pestújhely és Újpalota - filmes helyszíneit kerestük részben magunktól, részben egy korábban közzétett felhívásunkra érkezett válaszok alapján - melyeket ezúton is köszönünk. Nem volt nehéz dolgunk, mert a rendszerváltás előtt több,…..
Gréczyblog Vezérelvű csk 2011.05.20 10:03:00
Nézem, ahogy terebélyesedik egy álvita az MSZP-n belül. Ez nem más, mint hogy vezérre van-e szüksége a magyar baloldalnak, vagy csapatkapitányra? Értelmetlen felvetés. Minden csapatkapitány azért viseli a karszalagot, mert ő a vezér, de jó, legyen: a vezető. Az az ember a pályán,…..