Adatok
szilvacsatni
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Ritkán eszünk halat, pedig lenne rá kereslet, főleg a gyerekek és a magam részéről. Így aztán egy apamentes napon halsütés mellett döntöttem. Még sohasem ettünk edddig pangasiust, de attól tartok nem is fogunk. Pedig olyan jól indult. Örültem, hogy nincs átható hal szaga és…..
szilvacsatni
2011.01.05 20:47:12
Na, akkor adjuk még egy lehetőséget a pangasiusnak. Ahogy én készítem: a só-bors-citrom szentháromság kerüljön egy időre a felejtés homályába. A só maradhat. Szóval... A filéket sózom, majd egy serpenyőben a vajat megolvasztom, mikor már meleg, de még nem forró, akkor a szeleteket bele rakom. Ha átsült akkor megfordítom, s ekkor szórom rá az összetört fokhagymát és a petrezselymet. Pár perc sütés után már kész is. Vajon párolt zöldhüvelyű babbal (egész) tálalom. Nálunk mindenki szereti. (Ugyanígy készíthető a tintahal is.)
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz