Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Győrfi

8 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az állam hatalmas piaci átrendezésbe kezdett és újra a kezébe veszi az irányítást, ami politikai oldalról szükségtelen beavatkozásokat vetít előre, ez a szocialista gazdaság sajátja, gazdasági oldalról pedig nem indokolt. Az a folyamat ami elindult lehet jó is ha megfelelően…..
Tekintsünk el attól, hogy elkezdődött a kampány és az emberek megvesztegetése kezdődött el. Tekintsünk el attól is, hogy ez mennyire veszi figyelembe a szociális rászorultságot, vagyis a gazdagok jobban járnak vagy sem. Nézzünk egy kicsit a lapok mögé és mint jó pókeres…..
Fél év van a következő választásig és már tartottak néhány helyközit is, ahol az új választási törvény és az új rendszer is megmutatta magát. A kampány beindult és ezzel együtt a bohóc cirkusz is. Mióta követem a politikát mindig is volt sár dobálás, egymás lejáratása…..
Novemberben árverezik el a Christie's genfi aukcióján a 76 karátos gyémántot, melyért szakértők szerint akár 15 millió dollárt is fizethet majd a győztes. Az aukciósház által (az egyik korábbi tulajdonos után) csak József főherceg gyémántként emlegetett drágakő…..
Győrfi 2012.09.24 14:29:19
@pucros: szerintem egy prizma is szép dolgot művel a fénnyel és mégsem kerül ennyibe :D
A legfrissebbek szerint Orbán az E.ON gázüzletágának megvételére konkrét ajánlatot is tett. Egy évvel ezelőtt hallottunk erről először, hogy a kormány az MVM-en keresztül hajtaná végre a tranzakciót. Ugyanekkor az MVM energiapiaci szerepének növeléséről Lázár János is…..
Július éppen csak megkezdődött és a Fidesz kormánya megint módodsítani akarja a költségvetést. Egy kicsit hozzáad a kiadási és bevételi oldalakon, ezzel nem változna a mérleg és minden mutaószám érintetlen marad. Elméletileg. Ahogy elnézem az utóbbi egy-két hónap…..
A mai napon nagyon sok hír jelent meg a Görög válsággal kapcsolatban és elemzések százai készültek mind az Euró övezetben való maradás és kilépés mellett. Magamat liberálisnak tekintem, de az elmúlt két év gazdasági segítsége és a görögök hozzáállása már régen olyan…..
Az elmúlt időszakban felforrósodott az amúgy is meleg hangulat szerte a világban. Népek lázadoznak elnyomó kormányukkal szemben. A modern világ megmutatta azt, ami felé kell, hogy forduljon a világ. A világháló összekapcsolja az embereket és egy egységet teremt a világ népei…..
Mikor ezt a bejegyzést írom, éppen elkezdtük a 2011-es évet. Az elmúlt egy év eseményekkel teli záródott és sokkal több kérdést hagyott nyitva, mint egy évvel ezelőtt és még több keletkezett.A politikai élet egyre jobban kezd szétszakadni. Ott van az MSZP, ami saját indentitás…..
 Az elmúlt időszakban a Fidesz kormányzata népszerűnek egyáltalán nem nevezhető intézkedéseket hozott, amellyel a nemzetközi sajtó, majd a politikai élet figyelmét is felkeltette. Kezdte a válságadó bevezetésével, amit mint utóbb kiderült, nem csak a meghirdetett pár évre…..