Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kacagány

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Egy XIX. századi kegyetlen gyilkosság valós története - Foltán János emlékére -   A Börzsönyt járó turisták bizonyára jól ismerik a Csóványos 938 méteren magasodó csúcsától délkeleti irányban két kilométerre található Fultán-keresztet. Aki túrabotot ragad, az legegyszerűbben Nógrád…..
System error / rendszerhiba – ez a számítástechnikai kifejezés jutott először eszembe, amikor megnéztem az HBO csernobili balesetről szóló minisorozatát. A film fő üzenetei a véleményem szerint valójában nem is elsősorban a csernobili balesetről és nem is az atomenergiáról, hanem arról a hibás…..
kacagány 2019.06.24 11:07:15
@MAXVAL bircaman közíró: A Háttérhatalom... Az elgurult gyógyszer végül előkerült reggel óta? :D
Néhány napja közel húsz év után először a kezembe került egy Hócipő. Farkasházy Tivadar, a jelen kormányzat egyik megrögzött, örök kritikusának lapját egészen fiatalon szerettem, minőségi karikatúrák és aranyos poénok. Az én humoromnak például tökéletesen kielégítő volt Göncz Árpádot látni, amint…..
Az óraátállítás eltörlését tervezi az EU. A téli nyári időszámítás szvsz. nem kapott semmilyen figyelmet a döntés előtt, nem volt társadalmi egyeztetés. Helyette volt egy internetes "szavazás", aminek az eredménye erősen kérdőjeles. Magyarországon a téli időszámítás eltörlése azt jelentené, hogy…..
kacagány 2018.09.04 21:43:28
@math0: Leszarom, hogy mi helyes földrajzilag. Mi már rég nem egy természeti nép vagyunk, aki nappal kel és nappal nyugszik. Vagy te nyáron 3:40-kor kelsz fel? Hagyjuk már ezt a süketelést, amikor nyilvánvaló, hogy a társsadalom döntő többsége sokkal többet van fenn 12 óra után, mint előtte!
kacagány 2018.09.05 09:32:33
@math0: Látom, az idióta a kedvenc szavad, sebaj! Nagyobb baj veled, hogy nem vagy képes elképzelni, hogy az emberek többsége társadalomban él, amelyben olyan kötelezettségei is vannak, mint például reggel időben odaérni valahová. Nos, én éppen olyan munkát végzek, amely mellett akkor kelek, amikor csak akarok, de képzeld el, vannak ebben a koszos kis országban pár millióan, akiknek ez nem adatott meg. Ahhoz képest, hogy math a nicked, a logikus gondolkodás nem tűnik az erősségednek :)
kacagány 2018.09.05 18:22:35
@math0: Nekem mindegy, minek nevezel, amíg ennyire logikátlan balfasz vagy, addig úgyis csak röhögök rajtad! :D
Én biztosan nem állítottam, hogy a jelenlegi rendszert meg kellene változtatni. Csak arra reflektáltam, hogy nekünk nem GMT+1, hanem GMT+2 a jobb, ami egyébként a mostani nyári időszámítással a gyakorlatban meg is valósul.
Ha a stílusod engedné, talán lehetne normálisan is kommunikálni veled, mert az értelem csírája azért ott bűjkál az idehányt szavaid között, de így csak azt mutatod magadból, ami vagy: egy provokátor köcsög fasz!
Cím a Népszava tegnapi számából: „Fidesz-médiák gigacégben”. Szerzői aláírás nincs, érthető a szerkesztőségi visszafogottság. Ama feltételezés ugyanis, hogy a „Fidesz-közeli orgánumok” hamarosan egy kalap alá kerülnek, nem a napilap valóságfeltáró részlegéből ered. A 444.hu munkatársa, Rényi Pál…..
Az úgy volt, hogy hattól már lehet sejtetni dolgokat, héttől meg kezdődik az egész választási hercehurca tévés szempontból izgalmas része, az erre az egy estére kurva drágán lefejlesztett és haveri cégen át megmutyizott szoftver élő tesztelése, ami magában hordozza a bakik csíráját és a felhőtlen…..
kacagány 2018.04.09 18:35:03
Egy korábbi posztomban nagy elragadtatásomban Magyarország második legszebb kilátópontjának neveztem a zempléni Nagy-Péter-mennykő ormát, és a napokban az egyik kommentelő számon kérte rajtam, hogy akkor mi az első. Most, hogy nehogy úgy járjak, mint egykori kamionszerelő…..
Nem kell mást tenni, mint két hétfői hírt egymás mellé rakni...
kacagány 2016.09.20 08:47:21
@bircaman maxval szerkesztő: Aztat úgy mondják: abnormalitás
Váratlanul jelentős kérdéssé vált az MSZP máskor amúgy papírformaszerű és ennek megfelelően dögunalmas elnökválasztása. Eleve vannak elnökjelöltek. És ami még érdekesebb, politikai stratégiák is versenyeznek...
kacagány 2016.05.03 19:46:13
Az egész azzal kezdődött, hogy a kezembe került egy Delfin-könyv. Biztos sokan emlékeznek még a sorozatra: ifjúsági regények sokaságát adta ki a Móra kiadó tizenöt éven át ennek a keretein belül, és is sokat olvastam közülük, bár a legtöbb mintha inkább fiúknak szólt volna. Nos, ez éppen a Tulipános…..
kacagány 2016.03.09 22:12:29
@Gloria Mundi: Rochefort magyarázata is egybevág azzal, amit írtam. TF volt a seregben a legtökösebb legény.
Ami a teljesítőképesség és a méret összefüggését illeti: bár a valós élet tapasztalatából kiindulva valóban nincs ilyen törvényszerűség, de a művészi ábrázolásban mégis kivétel nélkül így jelenik meg. Gondoljunk arra, hogy a Priaposz szobrok miért akarnak mindig előrebukni. Vagy itt a Pajzán Toldi, kinek "hatalmas tökét taligán kell tolni."
kacagány 2016.03.10 08:56:09
@Quentin vagyok Montargis-ból: Köszönöm a kedves szavakat, jó volt erre kelni.
Normális körülmények között arról kellene írnom, hogy Orbán Viktor brüsszeli sikeréért (hat pontból öt bejött – most tekintsünk el attól, hogy ebből négy olyan, amit már az Európai Bizottság tagjai is pedzegettek, csak lusták voltak pontokba szedni) mekkora árat fog fizetni…..
kacagány 2015.09.26 08:53:17
@Kicsilulu: Irigy a hóhér! Nehéz lehet az ilyen Csepreghy-féléknek esténként a tükörbe néznie, magamnak ugyan nem kívánnék ilyet. De! Ezeknek a senkiháziaknak vagyunk mind kiszolgáltatva, ilyenek basáskodnak felettünk, döntenek a jövőnkről, az egész életünkről. Hányinger ez az ország.
Neked a MAGYAR=kormány? Mert akkor nagyon gratulálok neked, szemellenzős barátom.
  A politikusok a kedvenc bűnbakjaink, szinte mindenki őket teszi felelőssé, történjen bármi is az életben! Azzal vigasztalod a lelked, hogy azért nem értél el semmi említésre méltó dolgot az életedben, mert nem az van kormányon akit te szeretnél!Azért verted magad adósságba és azért nem…..
kacagány 2015.08.05 07:48:35
A kommentekre adott válaszai alapján pedig még fél napig viccesnek gondolta a posztot, mielőtt visszavonulót fújt. A "Kipróbáltuk ezt a fajta reklámot." védekezés meg LOL. Kedves Hilda! Nem is emlékszem rá, hogy láttam-e valaha ekkora pofátlanságot (potenciális…..
Néhány napja osztottam meg itt a blogomon az első feljegyzést Lázár János június 8-i szekszárdi beszédéről, amely bejárta szinte az egész hazai sajtót és több vitát generált például abban a kérdésben, hogy mekkora a súlya a Szekszárdon elhangzottaknak. Minden Fidesz-közeli…..
kacagány 2015.06.18 11:35:37
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Neked is javaslom a mellékelt linkeket elolvasásra. Látókör-tágításnak nem utolsó program, talán neked is megéri.
kacagány 2015.06.18 14:10:24
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Az egész sztori nem szólt másról, mint arról, hogy ha akartad volna, a jövőben az EU támogatását is igénybe vehetted volna ahhoz, hogy a földed/erdőd/birtokod területén kiírthassad az elburjánzott akácot, mint különösen invazív fajt. Szüleimnél a ház olyan telekre épült, ahol előtte akácfák voltak, és 40(!) év után még mindig sarjad a bennmaradt gyökérmaradványokból új akáchajtás. Felőlem túl lehet ezt dramatizálni, és mondani, hogy az EU ki akarja írtani a drága magyar akácot, de ezt inkább jó kis konteo blogokon kéne csinálni, chemtrail cikkek mellett :)
kacagány 2015.06.19 09:30:12
@Balla diák: Látom, téged is behülyítettek :) Jobb dolgod is lehetett volna, mint vizet hordani a Dunába ;)
A baloldali sajtómunkások figyelmébe. Ezek az álíltások nem tőlem származnak, hanem a mérvadó nemzetközi sajtó állításai az orbáni gazdaságpolitika sikeréről. „Az orbáni gazdaságpolitikát („orbanomics”) dicsérik a devizahitelesek védelméért.” (Financial…..
Egyetemi jegyzet politika-szakos hallgatóknak   Van itt néhány megjegyzés egy Index-cikk ürügyén: 1. Az Index éppen azt olvassa a jobboldal fejére, amit maga is képvisel: a szelektív nézőpontot. Az Index ugyanis számtalan alkalommal maga is "totálisan félreérti" az…..
A Blikk mai infója szerint valaki fogta magát, és felnyomta a rendőröknél Sebestyén Balázst, mert a műsorvezető a Vundersőn és Zuperszexi egyik adásának felvételén biztonsági öv nélkül vezetett a forgalomban. Vadon Janinak volt annyi esze, hogy az anyósülésen…..
Európa háború előtt áll? Amikor a 20. század 30-as éveiben Adolf Hitler új területeket szeretett volna meghódítani Németország számára, mindig azzal érvelt, hogy a helyi német lakosság érdekeit szeretné megvédeni. Ezt az érvet használta az Anschluss idején, Csehszlovákia…..
kacagány 2014.03.02 18:12:02
@wallenberg8805: Akkor irány a Székelyföld, te nagyon okos?
Naked Melena 2014.02.04 06:31:21
..
kacagány 2014.02.04 21:15:11
Ewa megmondja 6 kínos kérdés... 2013.10.14 08:52:40
... amit a nők hajlamosak feltenni a pasijuknak #1 Szeretsz?Bár az első szex után bármikor eldördülhet ez a kérdés egy nő részéről, esetleg az első vallomás után, TILOS habozni vagy kérdéssel válaszolni. Ha szereted, mondd, ha nem, akkor pedig ereszd bő lére a magyarázatát…..
Ha hihetünk legfrissebb informátorunknak, egészen elképesztő állapotban van az OrangeWays. Nagyjából azért követjük a leépülést, olyan is volt már, aki nem fért fel a kifizetett járatára. Helyhiány miatt külföldön felejtett naiv ügyfélekért azonban ezúttal küldtek egy…..
Beérett a a kormányzat termodinamikai stratégiája, jelentette ki Németh Lászlóné. Jó hír érkezett az Európai Statisztikai Központból, mondta reggeli sajtótájékoztatóján Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter. Az összehasonlító adatokból egyértelműen látszik,…..
Halála előtt egy évvel forgatott filmje, az Emlékezések Eva Rykerre a Santa Catalina-öbölben játszódott. A film egyik megrázó jelenete, amikor a fuldokló Natalie Woodot partnere, Robert Foxworth kimenti a vízből. Egy esztendővel később, 1981. november 29-én ugyanebben az öbölben…..
Orbán Viktor miniszterelnök a mai napon tölti be 50. születésnapját. Hosszas tanácskozás után úgy döntöttünk, hogy a jeles nap alkalmából a Ténytár honlapján hangyaszorgalommal gyűjtögetett Ígéretmérők, Hantaméterek és Szélkakasok közül szemezgetünk. (Aki a teljes…..