Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kolf

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pártunk és kormányunk vezére az alkotmány körüli úgynevezett vitában eljutott addig a pontig, hogy kijelentette: a politika nem a hatalomról szól, a hatalom kérdése kommunista maradvány.  Schiffernek attól a megjegyzésétől spannolta fel idáig magát, hogy az alkotmányozás…..
Kettős Mérce Lélektan 2011.03.11 07:06:00
Vajon milyen bomlott elme kell ahhoz, hogy egy éppen meghalt tudósról valakinek pártpolitikai hovatartozása jusson eszébe? Ranschburg Jenő pedig nem az a tudós volt, akiről bárkinek Gyurcsány Ferenc jut az eszébe, csak annak a szegény érzelmi nyomorék szerkesztőnek, aki a hír…..
Folytatódik Budapest legszebb lépcsőházait bemutató sorozatunk, ezúttal a Kossuth Lajos utca 4-be látogattunk el:Egy éles kontraszttal indít a kapualj, a Hostel felirat és a csúnya, fém duplaajtó elbátortalanítana, de felpillantva máris új erőre kapunk, abban a reményben, hogy…..
Egy nagyon tanulságos cikket találtam az LMP-ről. Ajánlom mindenkinek a figyelmébe. Paár Ádám, Méltányosság Politikaelemző Központ munkatársa egy igen korrekt cikkét idézem: <a href='http://ad2.netriota.hu/adclick.php?n=a6d44a6d' target='_blank'><img…..
p { margin-bottom: 0.21cm; } Orbán Viktor üzenete: „Senkit nem hagyunk az út szélén!”  Nem is sejthettük, hogy ezt a többször kimondott szép ígéretet Orbán Viktor szokásától eltérően meg is kívánja valósítani, de  törekvései - belátom - igazolják…..