Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemethjulianna

76 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pallag Katalinnak,  a Faluház igazgatójának meghívására Erdőkertesen töltöttünk egy tartalmas délutánt és estét. Dr. Pásztor László polgármester kedvesen fogadott bennünket a Faluházban. Egy   virtuális sétán bemutatta a községet. Mesélt a község múltjáról, a jelenéről, sok érdekes történettel…..
Kedves Diákok! Kedves Öregdiákok! Az 1964/65-ös tanévben voltam  elsős a Fonyódi Gimnáziumban, akkor érettségizett az első osztály, tehát még nagyon fiatal volt a gimnázium. Somogyvárról többen jöttünk, de az A osztályba csak én kerültem. Gyorsan barátokra találtam, és  ezek a barátságok ötven éven…..
Novemberi hagyományos  kiállításunk  Fantasztikus, hogy mennyi anyag gyűlt össze ismét! Buzsáki, kalocsai hímzéssel szebbnél szebb terítők, díszpárnák, kötények,  lámpaernyő.  Gyönyörű gyöngyök, karkötők,  tárolók, üvegfestés. Keresztszemes, goblen képek, falvédő, kötött mellény, takaró, horgolt…..
 Október 6-án Budapesten a Somogyiak Baráti Köre szervezésében emlékeztünk meg Fodor András halálának 20. évfordulójáról. A megemlékezés szervezőjének, Németh Juliannának a  köszöntője után Fodor András özvegye  megható szavakkal szólt a jelenlevőkhöz. Majd fia, Fodor János egyetemi adjunktus…..
Főzés, fürdés, napsütés Augusztus első szombatján már hetedik nyáron jöttünk össze egy laza, kötetlen találkozásra. Ilyenkor legfőbb ténykedés a főzés, az ehhez való előkészülés, majd az ebédelés és végül az összepakolás. Közben folyik a beszélgetés, viccelődés és a nosztalgiázás. Gyönyörű…..