Regisztráció Blogot indítok
Adatok
színesceruza

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem gondoltam volna, hogy több tízezren fogják olvasni havonta a blogot és azt sem, hogy ennyien fogjuk szerkeszteni. A blog designja soha sem volt annyira nagy szám, mert inkább a tartalommal voltam elfoglalva, minthogy a külső a legfrissebb trendnek megfeleljen. Néha voltak azért kisebb…..
színesceruza 2015.09.28 08:29:20
Minipályázat, az Analóg HU21/20 kiállításra lehet 2x2 jegyet nyerni, fődíj a fotókiállításhoz készült 430 oldalas könyv! Kiírás: Válaszd ki a kiállítás Indafotón megosztott képei közül egyet, és készíts belőle remake-et (azaz, készítsd el újra a képet)!…..
A Garry's Mod Sötét Titkai blog készített így búcsúzóul egy alternatív befejezést. Konkrétan nem én hagytam abba, hanem sokktól meghaltam. :D Remek munka lett, köszönöm! :) Tiszta őrültek vagytok :D ..
Pár infó, amelyekről talán nem tudtatok, vagy nem tudhattatok A blogon 76 bejegyzés volt a mesterlövésznek szentelve Azáltal, hogy az e-mail címem kinn van nyilvánosan, naponta kb 12 spamet kapok.Legtöbb kínai tárggyal Egyszer egy óvszergyártó megkeresett, hogy hirdetne…..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
színesceruza 2011.02.08 18:03:28
A kezdeti zűrzavart legyőzve végül meglehetősen gyorsan sikerült végigvinnem a következő alanyt, amely igazi nagyágyú. Mivel durván rövid a játék szerintem sikerül majd mindent beleraknom amit szeretnék, ehhez asszisztál az a tény is, hogy Youtube-on már nincsen időkorlátom.…..
színesceruza 2011.02.02 11:39:41