Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hattyú

5 bejegyzést írt és 723 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juszt sem fogok beszámolni Gyurcsány éhségsztrájkjáról! Hogy ő és egy pár párttársa egy hétig nem eszik semmit. Ezt nem veszi be a gyomrom. Ha a fene fenét eszik, akkor sem közlök erről egy sort sem. Én nem dőlök be ennek a kommunikációs trükknek. Ezzel nem etet meg. Nem…..
Demján Sándor egy merőben újszerű osztályelmélettel szórakoztatta a hallgatóságát a KAVOSZ gazdasági fórumán. Demján a lakosságot két részre, okosakra és a szorgalmasakra osztotta, és a fő problémát - a versenyképesség hanyatlását - a két csoport arányának…..
Tarlós István múlt héten az alábbi szavakkal indokolta, hogy miért is kell Budapesten 2013. július 1-től bevezetni a dugódíjat: "A dugódíjat azonban muszáj bevezetni, mert az előző városvezetés által kötött 180 milliárdos EU-s támogatásokról kötött megállapodásban…..
A Fidesz új elmebaja szerint minden gyerek mellé, aki lóg, rendőrt állítanának; a tervezet szerint a rendőrök minden 14 év alatti gyereket vissza kell hogy kísérjenek az iskolába, aki nem megy be.  Szemünk előtt van a kép, ahogy kommandósok rontanak be a kőbányai lakótelepi…..
Varánusz Orbán és a papucs puccs 2012.06.18 04:41:00
Jövendő holtak. Ma vannak még, de holnap már csak voltak. Az utcán járnak, a szobában ülnek. És néha hegedülnek. Írnak, írnak Az egyik oldalára a papírnak. Vesznek, Könyvet keveset, annál többet esznek. Megőrülnek És különféle blokkba tömörülnek. Nekem témák, Mint a…..
Három szerencsétlen idióta könyvet írt arról, hogy Orbán Viktort amerikai alapítványok és az EU intézményei meg akarták buktatni.  A könyv megírásának ötletét az adta, hogy túl sok az arra utaló ok-okozati összefüggés, hogy Magyarország és Orbán Viktor ellen…..
biztonságos? ... az is baj! 2012.06.17 14:51:00
A második Orbán kormány annyi hibát elkövetett már és annyi rombolást vittek véghez az utóbbi két évben Magyarországon, hogy tényleg nehéz objektíven mérlegelni, amikor például az egykulcsos SZJA-ról vagy a tranzakciós adóról van szó. Elég csak a GDP csökkenésére…..
A tranzakciós adó kiütötte a biztosítékot Széles Gábornál is, aki annyira mérges lehetett, hogy gyorsan csináltatott is egy interjút önmagával saját lapjában, a Magyar Hírlapban. Igencsak meglepő lépés ez, hiszen az elmúlt néhány évben, mióta „kisebb” tulajdonos- és…..
A volt államfő beperelte a Semmelweis Egyetemet, mert elvették tőle doktori címét. Előfordulhat, hogy a per végén még a Schmittet is elveszik tőle. Aztán a Pált. Így megmaradna nekünk az, ami ő maga. Schmitt Pál, bár eredetileg azt ígérte, hogy érvelni fog, és nem perelni,…..
Sokan mondták hogy rég próbáltunk már ki új söröket. És mivel itt van a foci Eb... mit is csinálnánk.... sörözünk. Ezúttal a Real-ba, a CBA-ban és a Spar-ban jártunk, hogy összekukázzunk 6 db sört a teszthez. Közben pedig hajrá Magyarország a Norvégok ellen. Aztán majd Eb.…..
Egész kötetet lehet teleírni olyan esetekkel, hogy a jelenlegi kormányzóerők vezető képviselői mondanak valamit, aztán ugyanarról mást állítanak, s mintha mi sem történt volna, úgy lépnek tovább. Először az ember elpirul (nem a hazudozó, hanem aki hallgatja), s azt mondja: ej,…..
Zoon Politikon Kis magyar nácizmus 2012.06.15 20:34:00
Szokás mondani, hogy a magyar politika, és rajta keresztül a magyar társadalom végletekig megosztott, kompromisszumképtelen. Szokás hiányolni az alapvető értékek feletti konszenzust, hogy például nincs egységes történelem-, és társadalomszemléletünk, magyarságtudatunk.…..
Mint ahogy volt társadalmi igény a magyar nemzeti mozgalomra, úgy megjelent az igény a minőségi, tiszta nemzeti elveket és értékeket tükröző melegpornó-filmekre is. Ismertetők a DVD-k hátuljáról. Fehérló, feketeló"Attila az állástalan de tehetséges zeneszerző álmában…..
hattyú 2012.06.15 18:14:40
:)
Érdekes kérdés ez. Más választ kapunk, ha a mai fiatalság 20-as 30-as korosztály próbálja megválaszolni ezt a kérdést, és egészen mást, ha az idősebb 70-es 80-as korosztály. Míg a mai fiatalok azon csatároznak, hogy Bajnai vagy Orbán-e a jobb, vagy rosszabb, addig az idősebbek…..
hattyú 2012.06.14 10:02:04
Ma olvastam Matolcsy úr írását:

index.hu/belfold/2012/06/14/matolcsy_sok_tehetseges_magyar_ter_majd_vissza

nah, úgyhogy semmi gond nincs, csak büszkén, mellet döngetve Előre! :D
„Váratlanul kiderült a feladata” az első sora annak a versnek, amit L. Simon László kulturális államtitkár-jelölt publikált tíz évvel ezelőtt. A fordulatokban gazdag és tanulságoktól se mentes műnek már eddig is legtöbbet idézett részlete az utolsó harmad eleje: "a hazai…..
Mivel mostanában egyre többektől hallani, milyen elképesztően nagy szükség lenne egy „normális liberális pártra”, nem is csoda, hogy hónapokkal ezelőtt Kuncze Gábor, a múlt héten pedig Fodor Gábor is létrehozták különbejáratú protopártjaikat, sőt, lassan blogok jelentik…..
Magyar a magyarnak addig barátja, amíg tud hasonulni vele... Észrevettem, hogy a magyar azokat az embereket kedveli, akik az övéhez hasonló házban laknak, hasonló ételeket esznek, hasonló helyekre járnak szórakozni, hasonló javaik vannak. Azokkal az emberekkel, akik másféle házban…..