Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikkromakka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem biztos, hogy a hír mindenkinek ugyanazt jelenti, mint azoknak, akik a magyar tévés meséken nőttek fel, de én személy szerint kifejezetten örülök annak, hogy az eredetileg 1974 és 76 között két évadot, 26 részt megélt rajzfilmsorozatból már készül egy harmadik, 15 részes évad is. Jó, tudom, Vuk…..
Az van, hogy a kiskorúak 66.6%-a erőteljes kamaszodásba fogott, és ez azért jócskán megváltoztatja a dolgokat, visszaolvasgattam kicsit a blogomban és csak lestem, hogy mennyire megváltozott minden, amióta kis műanyagmotorozó pelenkás banda voltak :-) Mostanra nemcsak a cipőméret lett hatalmas,…..
csináltattunk útleveleket.  még mindig félek a hivatalokban, hogy kiderül valami, és mégsem az enyémek. ahogyan attól is, hogy ma is léteznek a réginéven, csak úgy a semmiben, nem történik velük semmi, csak vannak. figyelem az ügyintéző arcát, hogy látszik-e rajta valami furcsálkodás, és drukkolok,…..
Nem vagyok odáig az autókért, nem tudok órákon át beszélni a turbófeltöltőkről, egyrészt mert nem érdekel, másrészt meg azért, mert azt sem tudom, mi az. Nincs jogsim, autóm, nem érdekel ez a dolog (vezetés), BKV-zok és überezek, és minden évben megfontolom egy kerékpár beszerzését, szóval nem én…..
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
Azok aztán vannak tömegével... most még több, mint a bizonyosság. Egyik kolléga féltő és jószándékú leveléből idézek - nyilván név nélkül. Vitaalapnak sem rossz.Ha érdekel, (ha nem,) elmondom, hogy őrültségnek tartom az egész napos ifjúsági csatornát. Talán még nem…..