Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csilisav

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tetszik a "mű"vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló! Ezt kommentelte a Facebookon Király Tamás, Király Viktor apja,…..
Új irodaházat kap a People's Daily, a kínai kommunista párt napilapjának szerkesztősége. No comment.....
csilisav 2014.01.19 09:48:15
@Orszag: ....régi madárként,magam is úgy tudom,hogy a KKP központi lapja Zseniin Zsipaó!
Nyílt levéllel fordult a Facebookon dr. Rétvári Bence KDNP alelnök a Budapesti Corvinus Egyetem vezetőihez. Azt írja, hogy „ha egy elsőéves hallgató, egy városnéző turista vagy egy egyszerű érdeklődő belép a „Közgáz” aulájába, akkor megdöbbenésére mind a mai napig a…..
Ahogy azt rebesgették - vagy fideszes politikusok néhol elszólták magukat -, Áder János köztársasági elnök és szuverén gondolkodó bejelentette, hogy április 6-án tartjuk az országgyűlési választásokat. Mielőtt a szekértáborok adrenalinsokkos állapotba taszítanák az…..
csilisav 2014.01.19 09:34:49
@1valaki67: szerintem az ország szempontjaira is figyelemmel,a jelenlegi bagázs többet ártott mint az előző!!!A tisztességtelen saját-zsebre dolgozók e bandából kerültek ki többen és anyagilag is több kárt okoztak.A Széchenyi idézet pedig telitalálat,sajnos.
Közel hat év után ismét új tulajdonosa lehet az Antenna Hungáriának, a lehetséges vevők között a hírek szerint az állam is ott lehet, amely így beléphet az elektronikus tartalomtovábbítás piacára, írja a Napi. Megválna a műsorterjesztéssel foglalkozó Antenna Hungária…..
Hogyan lehet jobban elrontani a Doktor Parnassus és a képzelet birodalma című filmet, mint hogy magyarra szinkronizáljuk? A királyi televízió megoldotta a szinte lehetetlen feladatot, szerda este ugyanis megtörtént az, amivel utoljára a kilencvenes évek végén találkoztam az…..
Az amerikai színészt a napokban kapták lencsevégre a 300 ezer dolláros Ecosse Titanium Series XX motor nyergében. Úgyhogy a hölgyeknek jöjjön a motorozó Brad Pitt, az uraknak pedig a világ legdrágább motorja! Brad Pitt Valentin-napon pattant a motor nyergébe, amely a maga 300 ezer…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
csilisav 2013.01.12 13:01:33
@_Molly: mondjuk,hogy kirugatni minden ok nélkül nem lehet....a számítgépbe való bejutás?....ha jól értem simán a szolg.út megkerülése és még bogozhatnánk a szöveget,de felesleges!!!!
Máthé Áron cikke a Kommentár folyóirat Tizenkét téves mítosz c. összeállításából. * Hollós Ervin régi, meggyőződéses kommunista volt. Az illegalitásban, majd a kiépült kommunista diktatúrában betöltött különböző funkciók után az 1956-os forradalmat követően…..
A második Orbán-kormány utolsó teljes éve következik. Meg kell kezdeni a felkészülést a visszaszámlálásra. Ráadásul a visszaszámlálást olyan körülmények között kell az országnak megtennie, hogy már a mai szabályok szerint sem lesz szabad és demokratikus a választás. A…..
Felgyorsult világunkban pörögnek az események. Nem, sajnos nem a jólét vagy a gazdasági fellendülés közeleg rohamléptekkel, hanem kormányunk mutatja be vizuálisan, kitől van rettenetesen betojva éppen. Az IMF reklámkampány után ilyen hagyományféle lesz ez, Viktor mindig bemutatja…..
Örülünk, Vincent? Komcsi dominó 2012.11.12 22:16:24
A felszólalások sorát Harrach Péter (KDNP) kezdte, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy egy csütörtöki, Olaszországban megjelent cikk szerint az Európai Unió jól tenné, ha a választási törvény miatt felfüggesztené az ország tagságát. Mint mondta, másnap az MSZP elnöke is…..
A Videoton labdarúgócsapata történelme egyik legfontosabb mérkőzése előtt áll, hiszen ha csütörtökön győz a svájci Basel otthonában az Európa Ligában, és a másik találkozón is neki kedvező eredmény alakul, úgy két fordulóval a csoportkör zárása előtt biztos…..
csilisav 2012.11.07 17:28:34
...ezt mondta Nagyapám Anyámnak, ott, hátul a kertjükben, a vadkörtefa tövében. Az előzményekhez tartozik még egy csattanós páros irdatlan pofon, amit főkönyvelőként a devecseri Állami Gazdaság sikkasztó párttitkárának lekevert. Majd persze meglett a böjtje ennek is,…..
csilisav 2012.10.23 10:30:26
@NIPREDIL: egyetértek!!!
csilisav 2012.10.23 10:31:48
@kirsten: talán még március 15 lehet valódi ünnepünk,a politikusaink nélkül.
A magyar klubcsapatok közül már csak a Videoton van versenyben az európai labdarúgó porondon. A fehérváriak sikerrel vették az Európa Liga küzdelmeinek selejtezőit, így ezen a héten már a sorozat főtábláján a csoportküzdelmekben lesznek érdekeltek. Sándor Györgyék a…..
A minapában tízmillió forintra perelte be a közmédia vízfeje, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Balavány Györgyöt, a hvg.hu szerzőjét, amiért azt találta leírni, hogy a közmédia az adófizetők pénzén hazudik az adófizetőknek. Mármost ebbe itt és…..
Az Elfelejtett öntözőrendszer nem egy Moldova-regény címe, hanem egy levélé, amit a rejtélyes nevű T UserScript: Elfelejtett öntözőrendszer Zugló, Rákosmezei tér, emlékmű. Bár az öntözőrendszert valamikor, valaki, valamilyen céllal kiépítette, azóta feledésbe…..
Mandiner blog Míg Kádár 2012.05.26 08:01:00
  Suhogott a Kádár-kolbász, amikor én még kissrác voltam. Minket persze csak a szele érintett meg. Nem volt, ami fájjon. Illetve nem úgy.   Fejben már akkor összeállt a ’80-as évek képe, ami egyfelől a nagyszüleim által soha meg nem szokott vasbeton sematizmust, másfelől azt…..
csilisav 2012.05.26 13:08:51
@szíj: de soha nem lesz!!!
csilisav 2012.05.26 13:10:33
@Furore Carcosa: ez egyszerüen nem igaz,volt ott más is!!!
"Ritkán hallani ilyen fingoperát" - kommentált a magyar miniszterelnök, miután kijött a vécéfülkéből. Majd meglepődött.  "Mikor ott ültem, azon gondolkoztam, hogy mi baja lehet a mellettem ülőnek" - meséli nevetve Barack Obama, az Egyesült Államok…..
„A Balaton-felvidék szőlészete és borászata” című kétes eredetű dolgozat 80%-át a borajánló fejezet teszi ki. Az olvasásától is megvakul az ember. Gyurcsány Ferenc szakdolgozatának tetemes részét kitevő borajánló megcsillantja az egykori miniszterelnök borokról,…..
hogyvolt Éden hotel - 2x32 2012.04.27 05:20:00
Ezt a mai posztot Syca nevű olvasónknak ajánljuk, drukkolunk! Tegnap volt Broki különbejáratú pokoljárása az otthon hagyott és meglepően izé, érett nőnek tűnő csajával, ennek ma akár még folytatása is lehet, de a Csíra elleni puccskisérletnek kurvaisten, hogy lesz is, mert ő…..
Varánusz Viktor a kokizivatarban 2011.12.17 05:41:00
Nem tudom láttunk-e valaha ekkora fejetlenséget kormánykörökben, mint tegnap. Az IMF váratlan elrohanása olyan volt, mint mikor Viktor befingik a kormányszaunába: recsegős is, büdös is, de a döbbent csend után egyszerre kezdi mindenki magyarázni, hogy miért képtelenség a Felséges…..
  Támadás érte az újbudai Fidesz-iroda két idős munkatársát, egy harminc körüli férfi esett nekik ököllel, egyikük súlyos, másikuk könnyebb sérüléseket szenvedett. A támadó elmenekült, keresik. Sajnos nem példa nélküli az eset, minden párt aktivistáit értek már…..
Gréczyblog A Gyurcsány-fóbia 2011.09.05 05:57:00
Most már teljesen egyértelmű, hogy ott kezdődött minden. Igen, a 2006-os tévévitán, amikor Orbán Viktor kitámolygott a stúdióból és tökéletesen tisztában volt vele: itt ma péppé verte az a nyurga, szemüveges pasas, akiről már 1989-ben megmondta a Fekete Doboznak, hogy az…..