Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Büszke_troll

0 bejegyzést írt és 1171 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vigyázol a telefonodra, óvod minden karctól, a szerviztől mégis sérülten kapod vissza? A hosszú és kimerítő eset kapcsán olvasónk tanácsát szeretnénk kiemelni: "aki nagyobb értékű készüléket ad le szervizelésre, ragaszkodjon a szervizbe leadott készülék valós állapotának megjelöléséhez, alaposan…..
Ha ennek a történetnek ott lenne vége, ahol szeretném, akkor igen tanulságos történet volna, kérdőjel helyett komoly és határozott ponttal a végén. De hát nem olyan egyszerű. Ott kezdődött az egész, hogy autóval jöttem Párizsba, ami nem csak nyújtja az út hosszát, de új problémákat is hoz. Például…..
Büszke_troll 2019.12.02 15:18:33
Amikor kötelező volt a Konzum vagy zselés szaloncukor, az óriás izzós égősor, az illatosított csillagszóró és a műfenyő...
via GIPHY Fantasztikus gordiuszi csomó, ami látszólag nem is olyan nagy gond, viszont a következtetés igen. Mi van, ha a levél követelésről szól és végül a végrehajtó is ide jön majd végrehajtani? 2015-ben (!) vásárolt ingatlanomra a mai napig küldözget levelet a Telenor az előző lakónak…..
Büszke_troll 2019.11.28 03:06:31
@Darth Revan:
Ne is mondd!
Valamikor enyém volt a vezeteknev.hu domain. Gondoltam poénos lesz a keresztnev@vezeteknev.hu mail címet megadni. Az is volt, de annyi idiótától kaptam levelet, ráadásként minden hülye ezzel regisztrált játék, egyéb oldalakon, hogy naponta tucatszámra kaptam a visszaigazolásokat. A saját leveleimet meg alig tudtam kiválogatni a sok szemét közül. Szóval mégsem volt jó ötlet.
A minap egy rendkívül érdekes hírről lehetett olvasni: Izraelben egy olyan törvény lépett életbe ami csak a kóser sertéshús importját engedélyezi az országba. A hír már első olvasatra is rendkívül furcsa, hiszen azt talán még a zsidó vallási törvények és szokások területén kevéssé járatosak is…..
Büszke_troll 2019.11.09 18:39:31
Franco exhumálása és újratemetése Spanyolországban politikailag elég izgalmas időszakot élünk meg: újra választások lesznek november 10-én, Katalónia pedig forrong, mert az elszakadásért küzdő politikai vezetőket súlyos börtönbüntetésre ítélték államrendszer elleni lázadás büntette miatt.…..
Olvasónkat óriási bajban van, miután egy furcsa fordulattal az autókölcsönzés után közel egymilliós mínuszba került a számlája. Az a számla, amin nincs is hitelkeret. Nem értik, mi történhetett, de a bank nem tud mit tenni: újabb utazást, ügyvéd fogadását és kölcsönt javasol.  Kedves Homár! Az…..
Sam Worthington elveszíti családját. Vagy az eszét? Vagy mindkettőt? A Fractured című Netflix-film ezt a kérdést járja körül. Kritika a tovább mögött!..
Tegnap a világ egy pillanatra ismét Magyarország felé fordította arcát és csak ránk figyelt, hiszen fontos kérdésben döntöttünk. Azonban nyert az igazság, és vele az igaz szerelem is, és 3 szem krumpli nélkül a zsebünkben is meg tudtuk hozni döntésünket, vagyis hogy ki nyerje a Love Islandet. Persze…..
Büszke_troll 2019.10.15 13:23:54
Előrebocsátom, négyszer futottam neki ennek a posztnak, a blog.hu ma igazán kitett magáért. És igen, volt biztonsági mentésem, de nem engedte visszamásolni, a képeket össze-vissza szétbaszta, vagy csak simán hibaüzenetekkel bombázta a szívem közepét méregbe mártott nyilakkal. Úgyhogy nem kérek…..
Büszke_troll 2019.10.13 22:06:15
Ez is eljött, az utolsó lovi bejegyzést hogyvoltozom ma, el is morzsoltam egy könnyet.  Karola falja a lépcsőfokokat dühödten, úgy ront be, mint egy különösen izgatott kamion. Ékszer egyből rá is startol és felölti a fogadatlan tyúkprókátor gúnyát. Mert Ő úgy ismeri Eriket mint a tenyerét és…..
Büszke_troll 2019.10.12 01:13:08
Szerintem Helga játszott a legnagyobbat. Az a műsor, mikor a kiválasztás alatt "szerelmet vallott" Tibinek... Körül nézett, Tibi az alfahím, ővele megnyerheti a játékot. Megszerezte, és most játszik. Tibi rájött, hogy még egy váltás totál megbízhatatlannak mutatná, ráadásul elhitte a szerelmi szálat, biztonságban érezte magát Helga mellett, nem volt érdemes neki sem váltani.

Karola mikor visszajött, csak Erik részéről talált hajlandóságot, ő már retteg hogy újra kiesik, nem váltana, de túl buta hozzá, hogy rendesen játsszon. A baszobából is azért késett, mert bepiált, bulikázni akart, aztán meg piásan nem bírta visszafogni magát. Pedig én a cél érdekében, még egy ágytornát is kinéztem belőle. Erik szegény, túl becsületes, ő kitart a választott mellett, főleg azok után ahogy Ékszer lecserélte Rajmira. Ráadásul nem hülye, így tudhat taktikázni. Bár fene tudja, kíváncsi vagyok, a kinti világban is ilyen türelmesen vette volna, Karola idegbaját.

Rajmi szegény nem a legélesebb kés a fiókban. Róla ennyit. Ékszer (nem tudom mi a rendes neve) pont ezért választotta, mert irányíthatónak gondolta. És persze külsőleg is bejön neki. De ennek a kapcsolatnak sincs jövője, nem Rajmi fogja előteremteni Ékszer extra igényeire a pénzt.

Ticiánnak bejött Zsófi, rendesen körbeudvarolta a lányt, így lettek egy pár. Szerintem most is bejön neki, neki Zsófi a win-win helyzet, aki párnak is jó és akivel a játék is nyerhető. Zsófi amolyan virágszál a trágyadomb mellől, kedveli Ticit, de elsősorban használja a nyerés érdekében. És vitakultúrája nulla.

Szavazni nem fogok, nekem mindegy melyik kapja a 10 millát. Ha lehetne Ticián és Erik kapná, jutalmul amiért elviselték a "párjukat". Ráadásul az a 10 millió mára olyan jelentéktelen összeg lett, elmulatni sok, befektetni kevés. Egyikük életét sem fogja megváltoztatni.
Haljak meg, megfogadtam, hogy ma nem tolok ki a lassú neten tengődőkkel, és nem fogom telebaszni gifekkel a posztot, erre nem telik el az adásból 10 másodperc, már reflexből kaptam elő a giphy ablakot a tálcáról, amikor megláttam Norbit az elegánsan felhelyezett szemellenzőjében, hát ennyit a…..
Drága feleim, hát itt vagyunk. Bicegve bár, de befordultunk az utolsó kanyarba, innen már látszik a célegyenes felirat, ha nyálunkat a földön csigaként végigcsorgatva, kezek nélkül fókában kúszva is, de be fogunk érni. Mennyi szerelem csírázott ki az elmúlt 37 napban, és mennyinek taposta le első…..
Büszke_troll 2019.10.08 22:12:28
Büszke_troll 2019.10.08 22:13:36
Félévad-záró lévén mindent belepakoltak a mai részbe, amit csak lehetett: megcsalást, eljegyzést, testvérháborút. Kezdetnek Erika és Gyuri lesznek egymáséi, mert Ildikó végre elhúz, ugyanis újra megpróbálják szerelmetes Norbijával. Minden csoda három napig tart – Ildikó esetében 3 megállóig, ugyanis…..
Büszke_troll 2019.10.06 13:00:48
Elég lassan indul a rész, még ott tartunk, hogy Karó nem érti, miért baj az, hogy seggeket fogdos bekötött szemmel. Le kell ülni és megbeszélni higgadtan, így is lesz és gyerekek, a műsor első őszinte bocsánatkérése megszületik, Karó részéről. Nem tudta, hogy Eriknek ez rosszul eshet, itt már csak…..
Büszke_troll 2019.10.05 23:22:33
@Chuck Νorris: tegnap
2019. augusztustól a Vodafone a UPC tulajdonosa, és ennek egy csomó hozadéka van az előfizetőik számára, például az, hogy vége a UPC Mobilnak, viszont a UPC ügyfelek kedvezményes Voda-tarifákat kapnak. Ez eddig jól hangzik. A gyakorlatban viszont úgy tűnik, vannak érdekes részletek emögött, és még…..
Büszke_troll 2019.10.03 00:08:44
@Tikakukac: rohadtul igazad van.
384 kbit/s. Ez a 3G. Max. 4G pedig 60 Mbit/s. Számolási nehézséggel küzdőknek: még a százada sincs a sebesség.
És megértem a pulyát, 3G tényleg használhatatlan arra, amire egy fiatal használja a mobilt. Nem telefonálgatnak, hanem üzengetnek, videókat, hangfájlokat küldözgetnek, töltenek. Erre a 384 kbit/s alkalmatlan.
A sok megmondó embernek itt, meg kívánom, hogy élete végéig 28,8-as modemmel netezzen.
A nyári szünet előtti úti célokkal foglalkozó posztjainkban először megismerkedtünk általánosságban a Kanári-szigetekkel, majd egy posztsorozatban ellátogattunk a legkisebbre, a Meridián szigetre, El Hierro-ra (aki nem olvasta, itt megteheti: első rész, második rész, harmadik rész). Most pedig…..
Büszke_troll 2019.09.28 12:31:20
@Utazz Okosan Blog:
Néhány hónapja még volt közvetlen járat (Armas) Los Cristianos és Valle Gran Rey között, jelenleg csak szombati napokon van.
De a Fred Olsen napi három hajót indít San Sebastian és VGR között, Playa de Santiago megállóval. (csak utas, autó nem, útidő 70 perc, 10€)

De "helyi" lakosként, én azt ajánlom annak aki csak egy napra akar átjönni Gomérára, fizessen be egy szervezett kirándulásra Tenerifén, biztosan többet fog látni, mint aki egyénileg jön. Aki itt több időt tölt, az elsősorban túrázni jön, arra egész évben ideális a sziget, rengeteg kiépített, jól kitáblázott útvonallal.

(nem, se én, sem ismerősom nem dolgozik a turistaiparban)
James Gray rendező a 2016-os Z: Az elveszett város után újra az ismeretlen kutatásáról mesél, ezúttal Dél-Amerika elveszett civilizációi helyett a földön kívüli intelligencia keresése és a világűr felderítése szolgáltatja a témát. Sajnos azonban kérdéses, mennyire tud Gray ebben a közegben érvényes,…..
Rajmi és Kitti ébredésével nyitjuk a reggelt, Rajmi majdnem egészen sokáig gyászolta Karót, éjszaka már Helgát ölelte volna, de aztán meggondolta magát, hogy még korai, számol be a fetrengő lánynak, aki el van ájulva új párjától, és sokkal jobban bízik benne, mint Patrikban. Szegénykém, úgy hiszem,…..
Büszke_troll 2019.09.12 12:46:06
@hereverő heverő:
Tessék Nia cickói, csak hogy megmaradjon:
tinyurl.hu/1SIO/
A szétfolyt csöcsű Izom Tibi szívecske formájúra vágja a sonkát, az akciós trappista sajtot, meg a ciprusi sága füstli virslit, amit reggeliként szervíroz is a pudvás seggű plasztik csajok és gyúrós józsik által hupákosra ült napozóágyon. És, ha azt hinnénk, hogy ez ide, a Szerelem Szigetére, a…..
  1997. augusztus 31-én hajnali két óra körül Sir Robin Janvrin helyettes személyi titkár kopogtatott a királynő ajtaján a balmorali birtokon. Felébresztették Károly herceget és a miniszterelnököt is a hírrel, hogy Diana wales-i hercegnő súlyos autóbalesetet szenvedett Párizsban. Ekkor azt már…..
"Hogy ne csak mindig szegény Magyar Postát üssük". Tragikomikus módon ezzel a felkiáltással került ki nemrég a Homárra az extrém nagyértékű, 81 000 forintos csomagot elhagyó Trans-O-Flex sztorija. Erre nem telt bele egy hét, és ránkcáfolt az élet meg a Magyar Posta. Szomorú, de igaz történet…..
A minap az egyik posztomnál, ami egy exemről szól, valaki megkérdezte, hogy mit tanultam ebből az egészből, s mi az amit másként csinálnék? Megfogott ez a kérdés, mert habár minden kapcsolatból tanulunk valamit, szerzünk sebeket és jó tapasztalatokat, ezeket a dolgokat mégsem mindig tudatosítjuk…..
A Cosmopolitan felmérése szerint a magyar nők 47 százalékának, vagyis majdnem minden második nőnek volt már szexuális kapcsolata kollégájával. A munkahelyen szexelést viszont még ennél is többen próbálták ki, a megkérdezett nők 54 százaléka mondta, hogy szexelt már a…..
Büszke_troll 2016.10.10 08:29:06
@VLADISZLAV: Pl. sokáig dolgozott a barátnőm, vittem neki kaját és ...

Nyilván a felmérés a Cosmo-t olvasó nőkről szól, nem Mariska néniről a konzervgyárban sem Erzsike néniről a hivatalban.