Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D_Mariann

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ...avagy mit tanulhatunk az Aeroviva csődjéből, mit tehetünk, ha futni kellene a pénzünk után? A legjobb családban is előfordulhat egy kósza csőd, a rosszarcúbb helyek nettó átveréseiről már nem is beszélve. Lássuk csak milyen előnyöket nyújt a kis lapos műanyaglapka a…..
D_Mariann 2011.01.05 10:38:20
@Spaceface:
Ha ez meg csak eloleg, akkor bizots, hogy jo otlet mar most engedmenyezni a biztositast?
Nem mintha azt feltetelznem, hogy az OTP vagy az Aeroviva bebizonyitja, hogy megis elutaztal... :-)
Egyebkent biztos vagy benne, hogy nem inkabb lemondani kellett volna a karteritesrol (mivel nincs karod)?
Nekem ugyved ajanlotta a chargebacket meg 20-an, 21-en be is lett nyujtva a panasz szoban a bankhoz, majd kikuldtek a nyomit hozza 28-an, amit kitoltve visszakuldtunk.
Azota semmi hir, csak remenykedunk. Miota te visszakaptad, azota jobban remenykedunk, mivel ez is Mastercard, es nem hiszem , hogy a nemzetkozi kartyatarsasag lehetove tenne, hogy a bankok kulonbozoen kezeljek ugyanazt a helyzetet.

A CIB -es 120 nap eleg furcsa, mintha 45 nap lenne a szabalyzatban, bar mar nem tudom, hol olvastam.
D_Mariann 2011.01.05 16:41:56
@reben:

A legszebb az a dologban, hogy nekünk eszünkbe sem jutott volna kártyával fizetni, de mivel 5% kedvezmény járt rá, és 6 főnél ez már szép kis összeg,így némi vacilálás után inkább bevittük a bankba a pénzt, és kártyával fizettünk.
Azt hiszem, most megütne a guta, ha mégsem így döntünk...
Persze mi még nem kaptunk pénzt, de legalább van még reményünk...Mi egy ügyvédtől kaptuk a tippet, akinél az ügyben érdeklődtünk, hogy érdemes e feljelentést tenni, de nagyon jókor jött a fórumon Kenny bejegyzése megerősítésként, mert a Citi erősen próbált lebeszélni minket...