Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PerDüll

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
George R.R. Martin, a Tűz és jég dala-ciklus, azaz közismertebb nevén a Trónok harca (ezen a címen fut a könyvekből készített sorozat az HBO-n) írója a rajongókhoz fordult blogján, és azt kéri tőlük, segítsenek neki megtalálni két forgatókönyvet, amit a sorozathoz írt, és…..
PerDüll 2011.08.16 12:53:39
Jajj,de csúnya! Sör és autók? 2011.07.04 17:26:00
A kettő együtt soha nem ment. A Carlsberg emberei mikor azt a mondatukat alkották, hogy "If Carlsberg made cars.." (Ha a Carlsberg autót épített volna..), gyanítom, nem épp ilyen végeredményre számítottak. A cork77 által küldött Calibra (már megint, igen) egyszerűen…..
PerDüll 2011.07.05 09:06:33
Egyre nehezebb olyan filmet találni, amit érdemes moziban megnézni, és egyre nehezebb elviselni a parasztokat, akik a telefonálástól sem riadnak vissza film közben. Bár a jelenség 10 évvel ezelőtt tetőzött igazán, az okostelefonos twitterezés sem sokat segít a helyzeten. Austinban…..
Tessék, van új a nap alatt! E csodás, 1985-ös Porsche 911 Carrera SS Targa tulajdonosa igazán rendhagyó módon vágott bele az autóeladásba. A 145 ezret futott 911-es minden bizonnyal jó vétel lehet 11 ezer fontos áron, ám a több tucat hirdetésből nem igazán lóg ki. Ezért megkérte…..
PerDüll 2011.06.07 16:47:07
@Kismacska nyárson: Ó te szegény!
Kérem szépen csak a pitiáner amatőrök használnak Nokiás dobozt a megvesztegetéshez, s kiderül mindez egy thai reklámból. A Q7 D7 jeges kávé népszerűsítéséhez meglehetősen egyedi utat választottak. Ez a kávé ugyanis a reklámkészítők szerint nem csak frissít, élénkít, de…..
PerDüll 2011.05.25 13:04:53
@penelope garcia: Rengeteget...
Igen, a Renault 12-esről van szó, kicsit módosított formában. Ezt is cork77-nek köszönhetjük. Semmi kétség: a régi francia rendszám csak a Renault-t takarhatja.Csajozós autó a javából. Valószínűleg leginkább a vakok és gyengénlátók körében.Come on baby, light my fire...
Legutóbb arról posztoltunk, hogy miért nincs WRC a magyar bajnokságban. Nos, nekem az alábbi érv jobban tetszene, bár ez is inkább az érzelmeinkre hatna, és nehéz lenne egy éles vitában felhasználni.A WRC kissrácoknak való, a B csoport volt a férfiaké. Valami ilyesmit…..
Nem is tudom, mit gondoljak Zoli leveléről. Kicsit olyan szálka meg gerenda érzésem volt, miután végigolvastam. Gondolom, nem vagyok egyedül a véleményemmel. Egyébként a 353D az mi? Mielőtt bármit is írok az esetről el kell áruljam, hogy egy 353D vel járok. A zebránál minden…..
  Nemrég Azerbajdzsán ellen játszott a magyar válogatott Dubaiban. Dzsudzsákék ellenfele a rendszerváltás idején sokat szerepelt a hírekben a karabahi konfliktus kapcsán, aminek a rövid lényege annyi, hogy a szovjet időkben azeri területnek számító, de jórészt örmények…..
Evidens, hogy városi közlekedéshez ideális az öreg, leharcolt autó, azt valahogy nem sajnálja az ember. Aztán ki tudja, mikor jön kapóra a tény, hogy egy hátsó sárvédőív olcsóbb, mint a helyszíni bírság. Emberünk megoldotta, nem éppen szakszerűen, de kétségkívül…..
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
PerDüll 2011.01.05 09:55:13
@GRX: Nem arról van szó. Szerinted a főbelövés megoldás? És annak aki főbelő, milyen büntetés jár? Hagyják cserbe?

De el tudom képzelni azt a szituációt, ahol van enyhítő körülmény cserbenhagyásra. Itt nincs.

Nem norvégek vagy masszájok vagy bárkik...