Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koordinátor (törölt)

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Zúzzon porrá egy kamion! 2009.11.02 14:54:00
Nem tudom, hogy Adrienn miért gondolja, hogy a nagy fekete autósok tudnak olvasni, az eddigi posztjaink többsége ennek az ellenkezőjét mutatja. Mindenesetre az ő segítségüket kéri, hogy likvidálják azt az egy literes motorral erőlködő opelest, aki a minap jobbról állt neki őt…..
Koordinátor (törölt) 2009.11.02 19:25:43
Sorry voltam, ha vki lelki világába tapostam eme posztommal, de én követtem el.

Én A-ból B-be szeretnék csak eljutni, több vágyam nem igazán van. Ja, de még annyi, hogy épen szálljak ki a kocsimból.

@Marty Mcfly: nagy fekete kocsid van és ezzel gondod van? vagy nincs és az a baj? érdekes. ha olyan autó jön, amiről tudom, hogy neki mindegy, hogy mennyivel megy, hát menjen, de az általában 3mp alatt meg is előz, kit zavar? a mögöttem jövő szerencsétlennek még lendületet is kellett vennie :D
Koordinátor (törölt) 2009.11.02 19:32:54
@SpeedFreak: ha jársz arra, tudnád, hogy ő szorított volna le engem, abból a sávból, ahol én haladok és ő jött jobbról. nemtom, ezen mit nem lehet felfogni
Sziasztok!10 éve élek házasságban és tavaly megcsalt a nejem.Igaz a 10 év alatt elég sok vitánk volt de mindig szerettük egymást.Sajnos én elkövettem alkoholos állapotban elég nagy hibákat irányában.Nem figyeltem rá és a munkahelyén volt aki kedvesebb volt hozzá mint én.Az ipse…..
Koordinátor (törölt) 2009.06.27 12:11:51
Most komolyan: hogy lenne már olyan rohadt nagy válság, ha egyszer egy sörre nem tudok beülni péntek este, mert dugig van minden kocsma?Ha akkora válság lenne, azt hiszem az első, amit visszafognék az értelmetlen pénzkidobás lenne. Például a szórakozás. Biztos összejönnék akkor…..
Híres divatmárkák másolatait világszerte árulják az utcákon és piacokon, jobb és rosszabb minőségben, de sosem értettük, hogy ha valakiről már messziről ordít, hogy nem engedhet meg magának egy félmillás Vuittont, akkor minek hordja a pár ezres másolatát a pufidzsekhez?…..
A képen az első emberpár női felének szeméremteste látható. Illetve nem látható, mert levelekkel takarja Éva, ám a világról való tudásunkat felhasználva képesek vagyunk a levél mögé sejteni. Azt meg tudjuk, hogy a kiűzetés tulajdonképpen az evolúció kezdete, az…..
Mert nem ő kapná, hanem a kerület, ráadásul ha nem is ennyit, de ő már korábban nyert az ügyön. Csak erre tudunk gondolni, amikor azon tűnődünk, hogy miért nem szavazta meg a fideszes képvislők javaslatát az elmaradt közterülethasználati díjak beszedésére. Az Index több…..
Koordinátor (törölt) 2009.03.25 09:27:01
Most, hogy úgy tűnik mindenki Ference távozik a bársony székből, joggal merül fel a kérdés, hogy "Nademosteztígyakkorhogy?". Szerintünk két hét múlva MSZP-Fidesz koalíció születik, a Parlamentben tárolt koronát Bokros teszi Viktorka fejére, miközben ő ugrál és alig…..
Koordinátor (törölt) 2009.03.22 20:13:11
@changebug: Mint azt "egy hozzászól" barátunk is megállapította, ez HOFI idézet! Kedves blogoló, tessék megjelölni, hogy ez nem kútfő!!!

Egyébként jó írás.
A párvetélkedő jól bevált tévés formátum, Amerikában már a fekete-fehér, bükkfadobozba rejtett képcsöveken is ott vibrált, ahogy férj és feleség a paraván két oldalára terelve válaszol és vihog. A műsor ugyebár abból a tévedésből indul ki, hogy ha két ember nagyon…..
Olvasónk -elveszített- érvénytelen diákigazolványára büntetéseket állított ki a MÁV egyik kalauza. Az utas hiába jelentette az igazolvány eltűnését a rendőrségen, hiába küldött hivatalos okmányokat a MÁV-nak, még mindig a behajtókkal fenyegetőznek. Vajon a kalauz miért…..
Sly egy három résztvevős koccanás egyik szereplőjeként szembesült azzal, hogy a biztosítók nem szeretnek fizetni. Az Allianz nem hisz a saját ügyfelének, aki elismerte a felelősségét, de a szemtanúknak és a helyszinelő rendőrnek sem, inkább az elnyelés szabályaira hivatkozva…..
Koordinátor (törölt) 2009.03.11 20:34:27
Szegény Yossarian szabálytisztelő állampolgár és empatikus ember lévén csak át akart engedni a zebrán egy puhatestűt, akit aztán a gyorsajtók a másik sávban ki akartak lapítani. Ez ugyan végül elmaradt, lett viszont sorozatos ráfutásos baleset. Kb. egy hónapja történt meg…..
A legzseniálisabb lehúzás, a műszaki huba, amit a személyzet észre sem vesz. A Kashmír étteremben tavaly földrehamuzás ment, idén a számlázóprogram öntudatra ébredt mesterséges intelligenciája szívta a vendégek vérét: Rövid leszek, mert a lényeg úgyis látszik a képen (a…..
autózz! Melyik sáv fogy el? 2009.02.26 07:35:00
Nagyon rákaptatok múltkor egy közlekedési szituáció kielemzésére, napok óta ömlenek bele a kommentek, ennek a posztnak a megírásakor a számuk alulról súrolja az ezerhatszázat. Gabesz is ennek hatására kaphatott ihletet. Szerintetek ki, hol merre, hogyan mehet itt tovább? A…..
Koordinátor (törölt) 2009.02.26 11:22:35
@non olet:

(4) Lakott területen lévő, párhuzamos közlekedésre alkalmas olyan úttesten, amelyen a forgalmi sávok útburkolati jelekkel vannak megjelölve, a belső forgalmi sávban (sávokban) 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival és motorkerékpárral folyamatosan is szabad haladni feltéve, hogy ezzel a jármű a mögötte gyorsabban haladó járművek közlekedését nem akadályozza. Az ilyen módon haladó jármű mellett - a (6) bekezdés c) pontjában foglaltak megtartásával - fokozott figyelemmel jobbról el szabad haladni, a forgalmi sávokat azonban - a gyorsabb előrehaladás érdekében - kis távolságon belül ismételten változtatni, és ezzel a közlekedés résztvevőit zavarni tilos.


Sztem ezt a jobbra tarts dolgot ne erőltessétek :) Ez az 36.§ (4) bek. Eszerint nem kötelező jobbra kimenni lakott területen.
Koordinátor (törölt) 2009.02.26 11:23:43
Azok a rendszerek mindig sok galibát okoznak, amik a készítőik szerint hibátlanok. Sokszorosan igaz ez, ha a rendszer a fogyasztók megbüntetésére, méghozzá igen durva megbüntetésére lett kitalálva. Ilyen például az autópálymatrica-ellenőrző rendszer, ahol szinte felesleges…..
  Legfrissebb ütközési tesztjeit az ADAC 30 km/órával, de biztonsági öv nélkül végezte el. Az eredmény rémisztő. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Törzsolvasóinknak nyilván ismerős Gábor, akinek beleégett. Aki nem ismerné, hősünk plazmatévét vett, és azt állítja, hogy bár rendeltetésszerűen használta, nem nézett vele állóképet, nem játszott számítógépes játékokat, az RTL Klub logója mégis kitörölhetetlenül ott…..
Emelt hangú anyázással végződő történet a Centrum jóvoltából: majd másfél órával a parkolójegy lejárta előtt bírságot kapott a Homár-közeli autós. Miközben a Centrum Parkoló hibájából sorbaállt és ügyintézett, ismét megbüntették, bár beígérték neki, hogy erre…..
Egy hülye kérdés, amiről a szerző gyorsan áttér a latin nyelv jövőjére Állítólag a finn elnökség javasolta 2006-ban, hogy legyen a latin az EU hivatalos nyelve. A finnek vicces fazonok, a nagy hidegben csupa jó dolgot kitalálnak, pl. klassz rockbandáik vannak, és a latint is…..
Éppen a kötelező biztosítás átkötési szezonjának kellős közepén vagyunk, két héten belül mindenkinek el kell döntenie, hogy marad ahol van, biztosítót vált, esetleg újraköti a szerződését ott, ahol jelenleg is van, hisz mint azt most már tudjuk, a magyar biztosítók nem a…..
Az Oxford Egyetem kutatói olyan kutatást folytattak, amiben arra voltak kíváncsiak, melyik az a 10 kifejezés, amiből teljesen elegük van a briteknek. Nos a 10-es listára olyan kifejezések fértek fel, mint "at the end of the day" és "fairly unique", tehát a nap végén…..
Úgy látszik, ez most a trend, hogy ahelyett, hogy a nyugati és az elvárható civilizált gyakorlat alapján minden alapvető számlavezetési szolgáltatás ingyenessé válna, minden szarért fiszemfaszom összegeket számolnak fel a bankok: Érdekes húzásra lettem figyelmes, melyről…..
Koordinátor (törölt) 2008.11.04 19:22:25
autózz! Diplomata villamos 2008.10.12 11:40:00
Láttunk már pofátlan sínkocsizást, a blogon is előfordult már korábban néhány ilyen fénykép. A minap épp próbáltam rendet csinálni a blog postafiókjába sok idő alatt beérkezett, de még azóta is érintetlen levelek között. Nem feltétlenül tartom magam jó megfigyelőnek, de…..