Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andruida

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, eltelt az ünnepi hétvége. Tanulságos volt mindenkinek, főleg Kócosnak. Megtudta, hogy a macskafarok, főleg amelyiknek a végén macska is van, nem rágható, mert a gazdája hevesen ellenzi. Szerencsére Tökmag beérte szóbeli ellenkezéssel és nem erősítette meg aláírással…..
Eltelt újabb három nap. Teljes az egyetértés a két kutya között. Együtt vannak ott mindenhol, tehát láb alatt is. Csibészre nem könnyű rálépni, de Kócosra igen könnyű. Velem még jól jár, Sanya lába fölött viszont van vagy 115 kiló, ami kissé még nehéz neki :)Az evés már…..
Ma nagy trauma ért. Kiderült az állatorvosnál, hogy Kócos annyira kan, hogy semennyire! Szuka a kis tündérem! Még szerencse, hogy nem Bercinek kereszteltem szegényt :-)Természetesen ettől nem szeretem kevésbé. Attól mondjuk egy picit, hogy mielőtt elindultunk, behabzsizott egy csomó…..
Tegnap:Túl vagyunk az első  napon. Túlélte Kócos is, hogy tegnap dolgozni mentünk és nem volt itthon egész délelőtt senki.Úgy tűnik, éhen sem haltak, bár mielőtt a kaját adtam, eljátszották az 'egy éve nem ettem, éhenveszek' műsorszámot. Ebben a két macskám is társult,…..
Csibész az én tüneményes, szeretnivaló kiskutyám. Kb 7-8 éves, két éve a miénk. Miután kiengedtük igen kicsike, ketreces élőhelyéről és rendesen etetni kezdtük, határozottan szép is lett. Kissé neveletlen és igen keveset tud kutyamivoltáról, de igyekszem ezen változtatni.…..
Hihetetlen, ugye? Erre én: Micsoda? Ő: …hogy vagyok neked!     Sziasztok, Ma nem volt poszt…arra gondoltam, nincs mit kitenni, ezért segítek rajtatok.   Ez nem fájdalmas, hanem vicces szakítás. Nekem legalábbis… Tavaly tavasszal sógornőm bemutatott egy…..
Andruida 2011.01.05 11:20:24
@Muha: nem mindegy, hogy melyik hármat. Lehet, hogy a srác is megtanult egyet, de a lánynak pont nem tetszett. Pech :)
Ez az ember, aki szakítás előtt egy héttel még hiszti- és féltékenységi jelenetet rendezett, mert hiányoztam neki, ez az ember ilyen hideg e-mailt ír nekem egy hónap után.Sziasztok!Nem kezdem blogos közhelyekkel a történetet, csak mondom, hogy elég hosszú lesz a sztori. Kicsit…..