Regisztráció Blogot indítok
Adatok
porshe

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kialakult hóhelyzetre való tekintettel gyorsbeszerzési eljárás keretén belül 14 új buszt vásárol a BKV - adta hírül a Nemzeti Álhírügynökség. - Az Ohio állam-beli Circleville-ben székelő Patrick Enterprises buszainak köszönhetően nem ér minket többé felkészületlenül a…..
porshe 2012.02.28 15:51:58
Mi lenne, ha őt: ..meg őt: K E R E S Z T E Z N É N K ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Igen, kitalálhatták rendszeres olvasóink, egy újabb borzasztó műremek kerül ide, még…..
Az elmúlt hét nem hozott jelentős előrelépést, de fontos apróságok történtek. Némelyik jó irányba. Múlt héten ott hagytuk abba, hogy megvannak a végső koordináták, lehet futóművet, majd arra motort, közéjük pedig vázat építeni. A hét örömhíre az, hogy Zoli…..
Jajj,de csúnya! Random Bünti 2011.12.08 14:46:00
Megritkultak a random büntik, de ezt bepótoljuk, jöjjön hát!..
porshe 2011.12.09 20:22:18
Lehet, megtérek. Ha hinnék felsőbb erőkben, már lumbágósra hajlongtam volna magam a mecsetben, csapágyasra koptattam volna a rózsafüzért, esetleg bárányt áldoztam volna, véres késsel. Lehet olyan közhelyeket durrogtatni, hogy kicsi a világ, de a statisztika tudománya még nem ért…..
porshe 2011.12.03 23:50:41
A tegnap nyereményként meghirdetett, mindenen szóló Tunebug-hangszórót nem adjuk olcsón, dolgozni kell érte. Mivel a hangszóró és a zene szervesen összekapcsolódik, a zene pedig művészet, így a feladat is művészettel és alkotással kapcsolatos lesz.Minden hétfőn összeül a…..
TComment Drink & disztroj 2011.11.08 06:15:00
Az évszázad biznisze: csinálunk egy autót, ami 250-nél leszabályoz, de némi pénzért a korlátozást kiszedjük. Hadd szóljon, ami a csövön kifér! ..
Magyarországon kevés legendás kisautó volt az elmúlt húsz év ralitörténetében. Egy fehér kocka Suzuki Gti ilyen. Úgy tűnik, hogy a papírjait felleltük, de a vasat nem találjuk, pedig szívesen mennénk vele jövőre pár versenyt a Historic bajnokságban, mert ahhoz már elég…..
Jajj,de csúnya! Skodáék kedvence 2011.10.19 11:00:00
Nem gondoltam volna, hogy a cseh remeket képes lesz valaki karácsonyfává alakítani. Jó, jó, az eddigiek alapján nem kellene ezen meglepődni, na de akkor is.. Az igényesen felapplikált tetőszellőző elé helyezett antenna minden bizonnyal az aerodinamikában játszik szerepet,…..
- Te, figyelj, van egy kis gond a papírokkal. Szívemben nagyot moccant a rozsdás kés, a következő pillanatban pedig éktelen harag öntött el. Most ülök autóba, verem pépesre a szemétláda fejét, kicsinálom, ütöm, amíg meleg, megtaposom, a korláthoz csapkodom... Nyugalmat…..
Kedves Praxis olvasók!   Reméltem, hogy nem kerülök olyan helyzetbe, hogy a blogba kelljen levelet küldenem, sajnos eljött az a pillanat, amikor nincs más választásom. Neveket nem fogok írni, mert nem az a célom, hogy bárkit is megleckéztessek, csak szeretném kiadni magamból a…..
Belsőség Buktuk a B125-kampányt 2011.03.04 15:44:22
A lényeg, hogy egy kevés embert érintő, keveset érdeklő részletkérdés ügyében mozdult meg az ország, gyűjtött a kürtőskalácssütő, a fogászat és a horgászbolt, az olvasók meg a parlamenti képviselőiket szpemmelték - őrületes buli volt. Nekünk nagyon jól esett…..