Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VoLk&StRoY

0 bejegyzést írt és 191 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha következetesek akarnak maradni a Fővárosi Főügyészség képviselői, akkor minimum elgondolkodnak rajta, hisz a Magyarok Világszövetségével már megtették. És hogy miért? A csütörtökön kezdődött polgári perben az ügyészség azt kéri a Fővárosi Bíróságtól, semmisítse…..
Kedves MT!   Sokszor olvasom nálatok, hogy milyen sokan vannak, akik egyszerűen képtelenek elhelyezkedni Nos. bár szeretnék, mégsem tudok ellenpéldával szolgálni, hiszen én is csak egy vagyok a sorban. 28 éves leszek, ha minden jól alakul, nemrég diplomáztam. Gimnázium után…..
Orbán ma délután rendkívüli sajtótájékoztatót tartott nyugdíj-ügyben. Nos, kétségkívül sikert felülmúlnia a nyugdíjvédelmi megbízott tegnapi szavait, van itt egy-két "érdekes" mondat. Ugye, számtalan beadvány (60+) van az AB előtt, akik tavasszal fognak dönteni…..
VoLk&StRoY 2011.02.03 10:59:49
@Kalmár: Kalmár elvtárs, be kéne segíteni Csinytalan elvtársnak is hírtv-n, mert mostanában elég kevés a hozsanna, te meg ebben jó vagy, aztán éltethetnétek együtt az 1000 éves birodalmat:)))))))
VoLk&StRoY 2011.02.03 12:40:33
@James Onedin (aka Zöld Ember): "és ehhez nem ez a töketlen banda a megfelelő."

Várjál, találgatok: Sztálin? Hitler! Onedin kapitány? Onedin család egyéb tagjai?:))))
VoLk&StRoY 2011.02.03 16:26:55
@James Onedin (aka Zöld Ember): "A jó válasz Benito Mussolini. Az unokája, Alessandra ma is az egyik legnépszerűbb politikus"

Hát a nagypapa sem végezte valami fényesen, betett neki a gumi mentes bungee jumping!
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..
VoLk&StRoY 2011.02.02 17:25:55
@fourgee: ok vettem az adást, legyen a tér neve akkor:

NEMAKARTAMMAGAMUTÁNKOMMUNISTÁKATHORTHYMÍK TÉR
VoLk&StRoY 2011.02.02 17:30:36
@hasznavehetetlen régensherceg: megelőztél b+!
::::))))
VoLk&StRoY 2011.02.03 09:13:50
@Joe84: röviden, hogy te is megértsd: 1944 októberében megtörtént a nyilas, tehát nyíltan fasiszta hatalomátvétel Magyarországon. Mit vártál, hogy az oroszok miután kiverték a győzedelmes magyar (és többi) seregeket, megállnak a magyar határnál, és átküldenek agy pár rekesz vodkát, meg sós uborkát! Szánalmas ez a folyamatos vinnyogás, ba..ni és ugyanakkor szűznek maradni elég nehéz! Függünk az oroszoktól, keményen, és egy légypiszok vagyunk nekik a térképen. Egy egy hasonló dolog, mint pl. Moszkva tér átnevezés, hiába gerjeszt sokaknak módfelett nagy kielégülést, az országnak szellemi és anyagi vonzatában is károkat okoz! Tanulmányozd pl. Finnországnak az oroszokhoz fűződő kapcsolatát, történelmét, mai viszonyait!
Egyébként a kedvenc mondásom e témában: csatoljuk vissza Trianont!
A Fidesz kormányra kerülése után már rögtön pontosított: 10 év alatt teremtünk egymillió munkahelyet. Tehát a 2011-es penzum 100 ezer állás teremtése lenne. No, de ezt, hogyan fogja megcsinálni a Fidesz? Elöljáróban annyit hadd mondjak el, hogy ügyes. Ahogy Rodolfo mondaná, csak…..
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
VoLk&StRoY 2011.02.02 19:42:45
@csimpokomon:"a FASZ SEM KIVÁNCSI RÁ!"

Most, hogy így kijelented, hogy nem vagy rá kíváncsi, az rendben, de miért választottál magadnak ilyen kellemetlen nevet? Na,de ezek után már én is kíváncsi vagyok rá, meg is hallgatom:))))))))))))
A BBC Top Gear című autós műsorának egyik tavalyi hétvégi epizódjában ismét sikerült megsérteni valakit. Ezúttal Mexikó, illetve a mexikóiak lelkébe gázolt bele Richard Hammond, az egyik műsorvezető, aki folyamatosan fingó, lusta, elhízott, nemtörődöm alakoknak nevezte…..
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
Tegnap lezárult a magánnyugdíj-pénztári átlépés-maradás ügye. Százezernyi pénztártag nyilatkozott velünk együtt úgy, hogy köszönik szépen, de inkább kiszerződnek a rendszerből. ( megjegyzem ma jött meg az egyenlegközlő a Csányi cégtől, éppen időben basszátok meg)…..
Proszektúra A Fidesz jövője 2011.01.31 12:49:00
Talleyrand közismert találó megfogalmazása szerint „A Bourbonok semmit sem tanultak, és semmit sem felejtettek." A francia történelem azon korszaka volt ez, amikor a Bourbonok Napóleon bukása után újra hatalomra kerültek, s XVIII. Lajost követően Károly lett az…..
VoLk&StRoY 2011.02.01 13:05:21
@Balt: kis csillag, ahogy elnézem te ezzel a poszttal alszol el, és ébredsz, majd folytatod és nyomod tovább! Tiszta szívből! Isszuk szavaidat, ne hagyd abba!
Nem a Facebookon nyerték meg a választást, de ott veszíthetik el a következőt.Érdekes koreográfia kezd kialakulni a Fidesz külföldi megítélésnek interpretálása kapcsán. Három szereplőnk van, akiket egy háromszög egy-egy csúcsaként is ábrázolhatnánk. Az egyik a Fidesz, ami…..
VoLk&StRoY 2011.01.31 21:17:42
@rebur: azért azt én sem értem, hogy a választásokig mekkora igény volt a szab.téri szovjet emlékmű lebontására. Most vajon miért nincs, megjavultak a ruszkik?
VoLk&StRoY 2011.02.01 09:24:00
@odamondó: azonkívül, hogy a "békés" szónál nem érzed az iróniát, a francia tűzoltók demonstrációját "2. generációs bevándorlók" tüntetésének nevezed! Ezek után már csak további jó fröcsögést kívánok!
VoLk&StRoY 2011.02.01 12:47:46
@Vitáz van Bánegressy: "A Fidesz még naggyon sokáig fog győzedelmeskedni"

Ez a baj kis csillag, hogy győzedelmeskedni akar, amikor már rég kormányozni kéne! Szerintem hamarosan megint ráállhatsz a "szabad európára"!
 Emlékeznek még Karinthy (Igen, kedves Bayer úr ő is zsidó, ugyan magyarosabb a neve az önénél, de maga legalább minden megszólalásakor nem a nevével emlékezteti minden olvasóját a II. világháború előtti németbarátságra)  Frigyes Találkozás egy fiatalemberrel című…..
VoLk&StRoY 2011.01.31 17:33:12
@Dühöngő bika: a hatalomszerzésnek és bebiztosításának ez a mostani vehemenciája az 1945-öt követő 4-5 évre emlékeztet. A fidesz kormányban van egy két volt mszmp-s, nekik meg a génjeikben van a dolog. Szerencséjük, hogy az mszp megújulni képtelen, és hataloméhes régi káderek gyülekezete (tisztelet a kevés kivételnek). Szerintem a fidesz paranoiája által elkövetett hibák fogják kitermelni a jövendőbeli ütőképes ellenzéket, talán 3-5 év múlva. Így hát elegáns alkotmányozásra, elegáns jobboldalra még valószínűleg sokáig kell várni!
VoLk&StRoY 2011.01.31 20:14:08
@Gáborom:"Ha a pedofil - és erre saját maga által leírtan büszke -, egykori maoista-kommunista ordibáló és Orbán között kell választanom, akkor nyilván Orbán."

A választásod, azaz Orbán elé nem írtál jelzőket. Ha esetleg megtennéd:)
VoLk&StRoY 2011.01.31 20:19:24
@emem: szóval nem értem, hogy a kattantakra miért reagáltok? Ezzel elégítitek ki:)
Tagok vagyunk Meló Írben 2011.01.31 11:33:00
(A szerző történész és szerencselovag.) „Hazudni kell. Te magyar történész vagy, neked ez menni fog, ez a szakmád!” – bíztatott egyik jólelkű ismerősöm, amikor az ír munkavállaláshoz szükséges hivatalos adminisztráció elintézése felől érdeklődtem. Ki…..
VoLk&StRoY 2011.01.31 12:49:15
Fékezz rövidebbet! Ghostrider él 2011.01.30 13:45:00
  Bocsánat, hogy csak ilyen hirtelenjében szegezem nektek ezt a vitathatatlanul fontos kérdést, de a Ghostrider, ugye megvan mindenkinek? Ugye, igen? Az őrült faszi, aki 300-zal szokott volt a svéd autópályákon szlalomozni, aki számtalanszor rakta már a cső rossz végére a…..
VoLk&StRoY 2011.01.31 09:41:56
@Giraffa: "Tudtommal nálunk tilos a motorosok üldözése, pontosan azért, mert üldözés közben ön- és közveszélyesek."

www.youtube.com/watch?v=6ZCQPNegYO4
A polgármester lánya aranyérmes lett Debrecenben. Voltak, akik már azt sem tartották helyesnek, hogy Kósa Lajos fővédnöke egy olyan versenynek, amiben két lánya is indul. Erre persze lehet legyinteni, hogy ugyan már, a polgármesternek illik fővédnöknek lenni, ha a városában jeles…..
VoLk&StRoY 2011.01.31 09:35:48
@azAttis: belegabalyodtál nagyon! A tényeket nem szokták támadni! A vádakat esetleg cáfolni lehet, de a tények azok tények, azokat csak magyarázni lehet!
A válasszal ne erőlködj! Tudom komcsi vagyok:)
Leginkább panelépületek károsodtak a ma szombat esti dunántúli földrengésben, derül ki az első hírekből. Az Index ezt írja:   A harmadik kerületben komolyabban a Huszti úton egy 11 emeletes panelház szerkezete sérült meg, és Oroszlányban is egy panelházban okozott kárt…..
VoLk&StRoY 2011.01.30 13:46:02
@Grafogirl: haza kell jönni, panelban lakni, és akkor nem kell ott Chilében parázni! Itt jobb:)
VoLk&StRoY 2011.01.30 14:32:59
@kyanzes: békáson gyerek szobában keményen érezte, én konyhában semmit!
Kicsinek lenni jó. Mivel maga a bolygó, amin élünk is elhanyagolhatóan kicsi és jelentéktelen - valójában említésre sem méltó - a rajta lévő öntudatra ébredt érdekes anyagösszetétel még a bolygónál is elhanyagolhatóbb jelentőségű, ha az elképzelhetetlenül nagy egészet…..
VoLk&StRoY 2011.01.30 14:21:18
@version: "az emberisegben is megvan a potencial hogy naggya valljon, legyozheto a halal, es elobb utobb az egesz univerzumot uralhatjuk"

Aztán miért is kéne az egész univerzumot uralni? Ez az uralási szándék fogja elég rövid időn belül kipusztítani az emberiséget!
Még 2010. december 17-én Tunéziában, a fővárostól mintegy 200 kilométerre található Szidi Buzidban felgyújtotta magát egy fiatal utcai árus, miután a standján lévő gyümölcsöket és zöldségeket elkobozták a rendőrök. Valamivel több, mint egy hónappal később Egyiptom…..
VoLk&StRoY 2011.01.30 00:47:02
@hagyma: Kedves Hagyma! Mi a helyzet az USA-ben, az mszp ott is átvette a hatalmat?
A tegnapi Tüntetés a sajtószabadságért 2. elnevezésű rendezvényen a Kossuth téren annyira vegyes volt a demonstrálók összetétele, hogy az már az irónia határait súrolta. A múlt árnyai - chartás mamcsik, közöttük Verók, akitől komolyan majdnem megkérdeztem, hogy miért nincs…..
VoLk&StRoY 2011.01.28 23:51:06
@sivatagi n.:"Mint a döglődő kutya, amelyik utoljára még ugrándozik egy keveset."

Hát kis csillag, aztán miért ugrándozna a döglődő kutya? Azé szép hasonlat volt, ne add fel.........
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva…..
VoLk&StRoY 2011.01.28 20:06:28
@Metropolisz: Kula bácsi látványa, mindig felvidít! Köszönöm!
VoLk&StRoY 2011.01.28 22:42:12
@Blassius: "Nekem az ilyen kékmadaras dolgokról sunnyogó zsidó alakok jutnak eszembe"

Mit tolsz bratan?
A legfrissebb közvélemény-kutatások szépsége: ha ma valaki alapítana ezzel a névvel egy pártot, 2014-ben ő lenne a miniszterelnök. Jó, ez így persze csúsztatás, de ettől még rögvalóság: az nt/nv oszlop erősebb a Fidesznél.A helyzet röhejesebb, mint bármi, amit valaha is…..
Legújabban utánfutóra szerelt mobil katapulttal lövik át az amerikai határ kerítése felett a füvet a mexikóiak. A korábbi alagutas módszer elég macerás, kiásni egy több kilométeres alagutat, fényt, szellőzést megoldani, ráadásulhogy már a Weedsben is ellőtték pár éve. A…..
"Pálffy István KDNP-s képviselő nem kötné választói orrára, milyen állami megbízást kapott a neje. " szól a mai hír, és még hozzáteszik: "A politikus családtagja már nem közszereplő, magánügy, hol dolgozik, személyes adat, merre van a munkahelye", ezt…..
VoLk&StRoY 2011.01.26 17:20:41
@egerészölyv: nézted már, hogy jön-e a fekete lefüggönyözött volga!:)
VoLk&StRoY 2011.01.26 18:30:05
@BusMann: "de hát mondj ellent bátran"

Hát akkor fussunk neki:
@ család védelme a médiában: a gyereket ne hagyd a tv előtt szocializálódni, beszélgess, tanulj, játssz vele néha, vidd el színházba (egy színházjegy kb. 2-2,5 szerese csak egy mozijegynek!), egyébként néha a mozi se rossz, ott is te választhatod a filmet, úgy ahogyan otthon is kiiktathatod a véleményed szerint a kis gyerkőcre káros tv csatornákat a tv-ről, de gyermeked szocializációjára tekintettel ne akard megtiltani nekem, mondjuk a Private Spice csatorna nézését!
@ vasárnapi nyitva tartás: én szeretek vasárnap vásárolni, és bár az eladó valószínűleg nem szeret vasárnap dolgozni, de szüksége van az ezért járó fizetésre, és a vasárnapi kiskereskedelem megtiltásával jó pár ezren kerülhetnek közülük utcára, hiszen rövidebb heti nyitva tartáshoz kevesebb eladó, pénztáros kell. A megmaradó dolgozók pedig egy időegységre vetítve több vásárlót kell, hogy kiszolgáljanak, hiszen a vasárnapi vásárlók átcsoportosulnak a többi nyitvatartási napra. Egyébként nekem is kell havonta, kéthavonta 1-2 vasárnapot dolgoznom (és nem vagyok bolti eladó), ja és erről még a kdnp nem is tud!:)
@ abortusz: az abortusz kategorikus tiltása mára bizonyítottan nagy öngól bármelyik társadalomban (még az egyik „legfejlettebben”, a szocializmusban is:), lásd ratkó korszak), és az alsóbb társadalmi rétegeket sújtja a legjobban. Éppen most söpri ki Budapest utcáiról a hajléktalanokat Tarlós, és megnyirbálja a segélyezést. Te elősegítenéd az utánpótlásuk robbanásszerű megnövekedését, akkor tiltsd be az abortuszt! A gazdagabb rétegek úgyis megoldják az „angyalcsinálást”!
@ egyházak: az a „koszos pár milliárd” ahogyan írod, sajnos nagyon jól jönne, például a csak külföldi operációval megmenthető gyerekek családjainak! Tudom, hogy ez most nagyon demagóg volt, de a történelem folyamán a véleményem szerint a legtöbb háborúskodás okozói a különböző egymással szemben álló egyházak, vallások voltak, ugyan kinek az istene is az igazi? Na de visszatérve kis hazánkba, többek között egy ilyen kiélt, megpüffedt fejű szerencsehuszár képviseli a keresztény eszméket a magyar parlamentben, ez már monty python-i fordulat!
@ MNYP: „az hogy "lenyúlták" a pénzedet meg te is tudod, hogy hazugság”. Nem kéne megmondani a másiknak, hogy ő miről tudja, hogy hazugság, hadd döntse el ő maga! Egy példa, hogy értsd: ha átvenném a parancsoló stílusod, akkor én is azt mondanám neked, hogy hazudott a fidesz, mert éppen azt mondta, (írta), hogy „megvédi a nyugdíjpénztárakat”! De én nem mondok ilyet, mert ők biztos nem tettek ilyet!
Vagy mégis?
kepviselofunky.blog.hu/2010/11/25/2010_aprilis_fidesz_megvedjuk_a_nyugdijpenztarakat
VoLk&StRoY 2011.01.27 12:39:15
@BusMann: a vitastílusodra a következő párbeszéd a jellemző:

A bíróság ítéletet hirdet: kötél!
Vádlott: öt év?!
Bíró: maga elmebeteg!
Vádlott: elmehetek?!

Nem kell fárasztanod magad a válasszal! Hajrá, szórd az igét tovább!