Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szalai Annamária

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az átnevezősdi nem tud kimenni a divatból. Ha ez így, akkor a korban benne tapicskoló politikusok ifjúkori kedvencei helyett inkább a mai, aktuális sztárokat kéne használni. Elvisnél népszerűbb lehetne mondjuk a Lady Gaga sétány. Vagy mondjuk Prodigy rakpart. De ha már, akkor meg…..
KÖZÉPKORI ROMANTIKUS LOVAGI STÍLUSBAN felújított 59 nm-es lakás a Moszkva tér mellett, a Hajnóczy utcában. Atom mi? Tipikus példája annak, amikor a lakásfelújításnál a szárnyaló képzelet faképnél hagyja a piaci…..
Szalai Annamária 2011.05.10 18:56:02
Rövid leírás a mai videónkról: gitáros borzasztóan szólózik, és ezért megrovást kap az énekestől egy pofon formájában. A basszusgitáros csak próbálkozik...
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
Ugyan rossz nyelvek szerint Schmitt Pál csupán versenyezni akar Szalai Annamáriával, hogy kinek a nevére ad ki több találatot a Google a ciklusuk befejeztével, valódi gondolkodó ember számára már első ránézésre is világos, hogy nem erről van szó, Schmitt Pálnak már megint igaza…..
Szalai Annamária 2011.01.04 21:52:54