Regisztráció Blogot indítok
Adatok
batip

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő levél Tamástól jött és a 100 megán belüli élet rejtelmeit boncolgatja. A telefonján egyébként a Samfirm-ről szedett gyári rom van és Go Launcher-rel szabta teste a felületet. Aki tud valami hasznos infót, az  nyugodtan kommentelje be, mindannyian tanulni fogunk…..
1. rész: Magyar ládák online keresése böngésző és a CacheMate app segítségével 2. rész: Nemzetközi ládák online keresése a hivatalos geocaching alkalmazással (hamarosan!) 3. rész: Offline lehetőségek: ha nincs mobilinternet-előfizetésed (hamarosan!) 4. rész: Kérdések…..
batip 2011.01.28 09:03:46
Hali!

Szerintem a Navitelnél jobb nincs (http://peter68.com/navitel-tól vettem 5000Ft-ért)

Az ingyenes Oruxmaps (
oruxmaps.com/) Offline és Online térképként is működik, ehhez a Mobile Atlas Creator-ral (mobac.dnsalias.org/)szedek le túratérképet, bár ennek kicsit "érdekes" a ládakezelése

Egy új magyar (gchu, gghu)ládakezelő program van készülőben, ha minden igan nemsokára offline is fog működni (köszi BigMick)
gpsgames.hu/forum/2/3164/ghu_android/

Csak hogy elkeserítsem az egységes ládakezelés híveit - hogy a com-on minden fent legyen - még MO-on sincs egység lásd geocaching.hu kontra gpsgames.hu téma.
batip 2011.01.31 11:28:47
@Gery.Greyhound: így születnek a bozótharcosok :) (peace)
Bár egyre több Androidos telefon érkezik két, videotelefonálásra is alkalmas kamerával, azért még a csúcsmodellek között is találni olyanokat (például HTC Desire, Motorola Droid) amelyekből az előlapi kimaradt. Ha ezekkel a készülékekkel szeretne valaki videotelefonálni,…..