Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ichbin

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az igazán trendi médiaszemélyiség a tengerentúl nem arról ismerszik meg, hogy rádióban szakít a faszijával, vagy 100.000 forintos tiszteletdíj ellenében kúr szénné egy pornósztárt, és még az is ciki arrafelé (bármilyen hihetetlen), ha valakiről kiderül, hogy hazudott a…..
ichbin 2007.01.05 16:13:38
nem az a kérdés, hogy én mit várok tőle (semmit), hanem hogy hadd áldozza már arra a pénzét, amire akarja, ameddig nem árt vele.
ha elitintézményt akar létrehozni a saját országukban jó képességű és hátrányos helyzetű lányoknak, hogy részt vehessenek a jövő elitjében, netán ők maguk legyenek azok, ám tegye.

én nem vitatom, hogy erre is szükség van. gondolom igen alacsony lehet az arányuk - mármint a szegény fekete nőké - a Jo'burgi, a Durbani vagy a KwaZulu-Natali Egyetemeken és úgy tűnik a kormány sem vitatta, ha egyszer kiadta az építési engedélyt.

ha leendő minisztereket akarsz nevelni, felteszem nem árt, ha luxus körülményeket biztosítanak számukra, úgy könnyebb később beilleszkedni, mintha naponta kéne ingáznia Sowetóból, éjjel meg gyárban gürizni a tandíjért.

egyszóval én abból indulok ki, hogy elitiskolára is szükség lehet abban az országban, és nem csak népiskolákra (amiknek a fenntartása ráadásul állami feladat).
mint ahogyan más országokban szükség volt/van Etonra, Oxfordra, Cambridgere, a Yalere (egy időben külön nőknek alapított intézményekre, amikor még nem engedték be őket a nemileg homogén elitiskolákba pl. Wellesley)

OW ilyet alapított, na és. ezzel nem vett el másoktól pénzt. az állam azért is kivonulhatott belőle, mert nem akart belpol feszkót, nem feltétlenül a fotogén/pucérseggű lányok miatt.

máshonnan nézem a konkrét ügyet, az igaz, de a cikkedben erős rosszindulatot véltem felfedezni, amit számomra az is bizonyít, hogy nem vagy hajlandó elismerni OW alapítványának egyéb jótékonysági programjait, teljesítményét.
piroska A Fasz-rajongó a tévében 2007.01.05 10:00:18
Tegnap Bakos Zoltán, A helyes asszonytartás című könyv szerzője volt Rózsa Péter vendége a Kultúrházban. Csak néhány megjegyzés:Rózsa Péter bebizonyította, h felkészületlenül nem lehet műsort vezetni. Mert ez a könyv nem igazán tárja fel valódi énjét néhány…..
ichbin 2007.01.05 14:36:27
10 éve Budapesten Ficsku Pállal elég gyakran össze lehetett futni az irodalmi eseményeket követő kocsmázás meg más duhajkodások környékén. Szakállas, pirospozsgás középkori pofa, aki zseb-Falstaffként nyomta le sör-unicumban a fél értelmiséget. Nem az a tipikus értelmiségi…..
ichbin 2006.12.31 06:27:27
a Gyerekgyár anyaga nagyrészt megjelent a Mozgóban , folytatásokban
pl

www.mozgovilag.hu/2006/02/08ficsku.htm
www.mozgovilag.hu/2006/07/07ficsku.htm
www.mozgovilag.hu/2004/07/08 ficsku.htm

érdemes rákeresni a szerző nevére, van ott más is.

kár, hogy át kellett szerkesztenie/írnia egy csomó mindent az eredetihez képest, de még így is ő az egyik legjobb kortárs (lenne, ha összekapná magát)
w Úr az űrből 2006.12.17 07:01:00
Nem tudom felmérni, mennyit tud a magyar újságolvasó a szcientológiáról, így lehet, hogy közismert, triviális információk következnek. Nem baj, ártani nem árt, ha még egyszer megvan itt, magyarul. Angolul tudók a South Park 912-es epizódjából is tájékozódhatnak, felhőtlen…..
ichbin 2006.12.30 01:26:10
video.google.nl/videoplay?docid=1953111836089262961&q=szcientologia

Magánbeszélgetés Juszt Lászlóval a szcientologiáról
Ezúttal váratlan (na jó, nem váratlan, csak szokatlan) műfajú txt-t küldött nekünk Madafaka, lemezkritikát. Olvassák szeretettel. Schlekman Dániel, a Yellow Spots dobosa egy átmulatott éjszaka alkalmával nekem szegezte a kérdést: "Lemezkritikát nem szoktál írni?" Mire…..
A kínaiak a prostitúció elleni harc legocsmányabb és egyben legmegalázóbb eszközét vetették be: 100 prostituáltat és stricit állítottak ki közszemlére a két hónapos kampány bevezetéseként. A kínai rendőrség három hete folyamatosan söpri ki a karaoke bárokból,…..
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
Először ledöbbentünk a könyv hírére, majd elkezdtük olvasni a Nagy Fasz-alapú vallás szent szövegét. Az második részben tisztáztuk a nő állagromlását, majd megfejtettünk egy metaforát, hogy végre megtudjuk, Bakos álnéven ír Gyurcsány, aki kézrátétellel gyógyít. A…..
Először ledöbbentünk a könyv hírére, majd elkezdtük olvasni a Nagy Fasz-alapú vallás szent szövegét. Az második részben tisztáztuk a nő állagromlását, majd megfejtettünk egy metaforát, hogy végre megtudjuk, Bakos álnéven ír Gyurcsány, aki kézrátétellel gyógyít.A…..
Nemtom mi a gond ezzel a megaátcsomagolásos ügylettel.Végül is csak kvázi kihelyeződött a nagy láncok ezen tevékenysége profiltisztán egy jól menő vállalkozásba.Így randomoztatták a több mint ezer kereskedelmi egység között a cuccot úgy, hogy nem a helyi erőknek kellett…..
Szerintem a rock akkor jó, ha festett arcú, szőrös férfiak macsós dolgokat üvöltöznek hatalmas bőrszerkóban, lehetőleg valamilyen középkori fegyverre emlékeztető gitárral a kezükben. Ezzel szemben azt kell látnom, hogy az összes mai rockert a matekszakkörök szemüveges világa…..
ichbin 2006.12.09 04:16:10
Az ENSZ 191 tagállamából jelenleg mindössze hétben nő az államfő, és csak nyolcban van női miniszterelnök. Európai Parlamenti képviselők kvótákkal, nemzeti cselekvési tervekkel is növelnék a nők szerepvállalását a politikában, adta hírül a Tűsarok. Ana Maria Gomes…..
Ahogy arra már az előző karácsonyos bejegyzés kommentelői is ráébredtek, a szeretet ünnepének idei slágere egyértelműen az [origo] Karácsonyi Ajándékcentrum, pontosabban annak is Erotika/Szex kategóriája. Nincs azzal semmi gond, ha valaki egy Steve Rambo Butt és Dorongot…..
Nincs annál undorítóbb, amikor idős, harcedzett, álló farkú férfiak tollat ragadnak, és  elképzelik, milyen tizenévesnek lenni. Ráadásul a CKM-ben egy olyan világot tárnak fel, amiben őszintén senki nem hihet, hiszen ki az, aki a matek óra előtti szünetben melegszendvicses…..
Nem volt szükség pinára a minőségi népszórakoztatáshoz: a Naplóban Sváby műsorvezető kérdezés helyett hebegett és hillerebb volt Lendvay Ildikónál, miközben Orbán diadalmas ellentámadásba lendült. Olvasson az év vicces interjújáról, ahol hangosan zörgött a tévékettős…..
A zavargások legjobb poénjára négy napot kellett várni. Innen nincs tovább, persze Toroczkai László még végigfuthat tüllszoknyában a Körúton a rohamosztag elől menekülve. Császár Attila az imént élő adásban odarohant egy autóhoz, hogy a bent ülőktől számon…..
comment:com Ostrom után 2006.09.21 15:45:00
Új műsorral állt elő az MTV Az én tévém címmel, a székházat, a Szabadság tér 17-et mutatja be, illetve a műsorok mögötti kulisszákat. Az ötlet jó, túl sok pénzbe nem kerül, egy szegény tévének nincs is gazdaságosabb téma, mint saját székházának folyósói, szobái,…..
Először a HírTv ért fél egy tájban a Nyugatihoz, ahol a rendőrök próbálnak meg tömeget oszlatni, már ha egyáltalán lenne tömeg. Ráadásul a HírTv az egyetlen, aki közvetíti a komédiát, a Tv2 és az RTL Klub, és az m1 is filmet ad, az állítólag hírcsatornaként működő…..
Mindenki, mi Géza is majdnem elmentünk egy tök jó kis archaikus szabadtéri fesztivál mellett, szerencsére egyik messze-kacskaringó csápunk ott volt, és az utolsó pillanatban még olvashatjuk Antipop összefoglalóját. Emlékszik még valaki, milyen volt a legelső Sziget?…..