Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anbutobi

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
My Computer! Trapped Dead 2011.01.28 20:33:00
 Kétségtelen, hogy a zombik sokadik virágkorukat élik, s nem csak a mozikat lepték el ismét, de számítógépeinket sem kímélik. Manapság már nem Call of Duty a Call of Duty zombihent nélkül, az élőholtakkal valóságshow-kat forgatnak Dead Risingcímmel,…..
My Computer! Killzone 3(PS3) 2011.01.27 20:02:00
 A Sony konzoljának egyik legnagyobb sikerű exkluzív FPS-szériája a Guerrilla Games által fejlesztett Killzone sorozat. Az első epizód még PlayStation 2-re jelent meg 2004 végén, mikor is a szakma a jól működő játékelemek mellett elég sok hibájára is…..
My Computer! Sziasztok! 2011.01.27 14:29:00
 Sziasztok!Megalakult a "MYCOMPUTER" blogom itt olyan dolgok lesznek mint például:Hírek a játékokrólAz én kalandjaimrólÉs az én játékaimról!Üdv:Krisztián..
Már készült egy Doom 3 szinkron, amely szerintem ahhoz képest, hogy amatőr projekt volt, igen tetszetősre sikeredett. Én is részt vettem benne és szerintem remek móka volt. Örülök, hogy így döntöttem. A Doom 3 kiegészítőjéhez (Resurrection of Evil) szintén készülőben van…..
Hiába jöttem sokszor a City Interactive-val, EVM-gel, Jarhead Games-zel, már többször mondtam, hogy a legalja mégis a Phoenix Games. Pár elképesztő játékukhoz / kiadásukhoz ugyebár volt szerencsém és messze övéké a legundorítóbb üzletpolitika. Erről írtam is már egyszer egy…..