Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tubi_ca

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintetek, lehetséges, hogy egy négy tagú család a XXI. században, több hónap alatt mindössze egy marék háztartási hulladékot termeljen? A kaliforniai Johnson családról az amerikai médiában már sokan cikkeztek, a youtube-on található egy riport is róluk, a családanya…..
Valószínűleg ha én lennék az amerikai Vogue főszerkesztője, én is szemrebbenés nélkül járkálnék egy kisebb panel lakás árával a kezemben. Anna is ezt teszi, hiszen kiválasztotta magának a Louis Vuitton legújabb krokodilbőr csodáját, ami 33 000 dollárba kerül. Ha már…..
Beleértünk a díjátadószezonba, lassan heti rendszerességgel történnek olyan események, melyeken felvonulnak a sztárvilág fényesebb -vagy éppen B kategóriás- alakjai csodás ruhakölteményekben, szikrázó ékszerekkel.Az American Music Awards vörös szőnyegén sem volt ez…..
Az egyik olvasónk, Bakos Eszter írt nektek egy cikket az ünnepi ragyogásról. Jó olvasgatást!Ragyognál, mint egy csillag? Idén télen ehhez minden segítséged meglesz, semmi se lesz túl sok, túl csillogó vagy elég retró. Ezek hallatán valószínűleg mindenkinek eszébe jutnak a…..
tubi_ca 2011.11.25 12:37:56
@fashionista: és még az átírás és szerkesztés után is marad olyan mondat, amiben kétszer szerepel ugyanaz az állítmány? Akkor lehet tovább kellett volna írogatni és szerkesztgetni.

A tartalom egyébként jó, kezdek barátkozni a csillagokkal...
Már nagyon régen, talán május elején jártunk a Swarovski termékbemutató rendezvényén a Boscolo Residence egyik lakosztályában. A kontinentális marketingigazgató, egy merőben bájos hölgy nagyon lelkesen mutogatta nekünk a Hello Kitty-s termékeket. Egy újságíró kolléga meg is…..
tubi_ca 2011.08.06 11:45:55
@spinat: Teljesen igazad van!
Csak a napokban találtam rá erre a 2007-ben megjelent "divatanyagra", amit a Harper's Bazaar publikált. Linda Evangelista kalauzolja körbe a divat világában eddig kevésbé jártas Simpsonékat, akik közben a szakma gigászi arcaival pózolnak együtt. Bart néhol kedvesen ügyetlen…..
Az utóbbi időben egyre divatosabb dolog biciklizni (arról nem is beszélve, hogy mennyivel környezettudatosabb választás, mint autózni), illetve nem csak ülni rajta, hanem egyedien megfestetni, menő kiegészítőkkel felszerelni, sőt, ha egy street style blog épp bicón ülve kap…..
tubi_ca 2011.04.18 18:24:45
A WWD közölte ma a hírt, hogy összeült a John Galliano márka (amelynek 91 százaléka a Christian Dior SA tulajdonában van) ügyvezetése és úgy döntöttek, hogy felbontják a szerződésüket John Gallianoval. A tervezési munkákat úgy tudjuk, hogy az eddigi, John munkáját segítő…..
Május 4 és július 31 között a New York-i Metropolitan Museum of Arts fog helyet adni az Alexander McQueen Savage beauty elnevezésű kiállításnak, ahol körülbelül 100 öltözéket mutatnak be a tervezőzseni kiemelkedő alkotásai közül. 19 évnyi szakmai anyagot ölel fel a…..
A Triumph szerint nem helyes, sőt egyenesen degradáló a nők alakját gyümölcsökhöz hasonlítani, hiszen ezáltal sérül az önkép és még rosszabbul érzik magukat a kerekdedebb nők. Helyette azt javasolják, hogy híres művészek stílusjegyei alapján kategorizáljuk a női testet,…..
A Hermés tervezői szerint, (és persze szerintem is) bizony vannak olyanok, akik a fentiekre igennel válaszolnak, ugyanis egyből két iPad tokot is piacra dobtak - és mivel nagy érdeklődésre számítanak, nem csak az ikonikus narancssárga színükben gyártották le őket.A Swift…..
Engem mindig is érdekelt, hogy hol, milyen házban laknak a sztárok (például Stella McCartney vidéki házikójáról ITT, Nicholas Ghesquiére párizsi apartmanjáról pedig ITT olvashattok) és ezzel gondolom nem vagyok egyedül, hiszen az MTV Cribs című műsora is éppen erről szól.…..
A limezöld csiszolt üvegdíszítés és az aranyozott ananászcsat nálam kiveri a biztosítékot. Számora giccses hatású és a kivitelezése sem tűnik kiváló minőségűnek, de persze lehet, hogy velem van a baj és ez a Kate Spade 'Lemondrop' ékszertáska nektek a nyaralásokat, a…..
tubi_ca 2011.03.30 17:41:35
Szombaton beugrottam a Nati 100% Pure Idea showroomba (Ó utca 33.), hogy személyesen is vessek egy pillantást az ott kapható, vadonatúj ANNAEVA kollekcióra, amelynek a kampányképeit ITT, a kiegészítőiket pedig ITT már megmutattuk nektek. Nos nem csalódtam: a lookbookban látható ruhák…..
Az élénk színek őrülete nem tompul, sőt! Korábban már olvashattatok nálunk egy posztot arról, hogyan öltözzünk fel talpig vörösbe. De nem csak ez az egy szín trendi, a legjobb hogy idén bármilyen vibráló színt levehettek a polcról.A Self Service magazin Paint it…..
Sok pénzed van? Szereted az anyukádat és ő szereti a pasztell színeket? Akkor már nem is kell tovább nézelődnöd anyáknapi ajándék után, hiszen Jimmy megalkotta a szerinte legtökéletesebb anyáknapi ajándék összeállítást. A kollekció tervezésekor a tervező több szempontot…..
Azt adom! Mi a nindzsa neved? 2011.03.22 20:28:00
 ..
tubi_ca 2011.03.23 10:22:01
Jön a húsvét és ennek örömére a See by Chloé egy elképesztően fura kistáskát dobott a piacra: egy enyhén metálbronz csillogású, barna nyuszit, arany fémdíszítéssel. A csuklóra tekerhető pánttal gazdagított, kabalafiguraszerű izgalomban éppcsak elfér egy mobil, egy…..
Távolodj el a monitortól!! Kitlátsz a képen? ..
tubi_ca 2011.03.19 03:23:39
Nézd meg a képet! Ugye einstein papa van itt? Igen!De menny hátrább a monitorodtól pár lépést! és tártsd ki a szád! :D..
tubi_ca 2011.03.19 03:21:22
HeStyle Guess tavaszi fotók 2011.02.21 09:20:00
A Guess tavaszi kampányához a modell ismét Silviu Tolu. A kampány főleg az ő sármjára épít. A hölgy társaságot vagy gitárral szórakoztatja, vagy manikűrözi (így mondják?). Vagy épp csak fekve henyélnek. Szerintem ez egy jól sikerült kampány lett, a fekete-fehér fotók akár…..
HeStyle Streetstyle: London 2011.03.14 09:00:00
A Londonban megrendezett divathét februárban zajlott le. Ilyenkor rengeteg látnivaló van az utcán is. Megjelennek azok az emberek, akiknek a munkájuk a divathoz köthető - akiknek muszáj jól kinézni. Figyeljük őket, mert ötletet adnak, inspirálnak. Képek következnek London…..
A csipkés trend az, ami a tavasziak közül a legközelebb áll hozzám. Kedvenceim a Dolce and Gabbana darabjai, amik olyan szépek, hogy szinte megszólalnak.Nem én vagyok az egyetlen aki nem tud ellenállni ezeknek a ruháknak, hiszen az egyik legszebb csipkés olasz tervezés bejárta a…..
Mielőtt szétszednének a fejlett kritikai érzékkel rendelkező olvasók, kijelenteném:1. Szeretem a Gossip Girl sorozatot a csodás ruhák miatt.2. Taylor Momsen gyönyörű fiatal nő, csodás alakkal, szép arccal megáldva.Éppen ez utóbbi miatt nem értem, hogy MIÉRT kell…..