Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Jagu

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Garry's Mod Sötét Titkai blog készített így búcsúzóul egy alternatív befejezést. Konkrétan nem én hagytam abba, hanem sokktól meghaltam. :D Remek munka lett, köszönöm! :) Tiszta őrültek vagytok :D ..
The Jagu 2011.02.16 15:24:19
@freddyD: Márpedig ha ma 24-óráig nem lesz kész, akkor egy teljes évig folytatnod kell a sorozatot, hogy egynapon fejeződjön be a kezdettel!*elkezd imádkozni, hogy ne sikerüljön a feltöltés*...tudom-tudom, béna vicc, de már tűkön ülve várom a bakiparádét:)
Fogadóórának vége lett 13 órakor. Elvileg azt nyomtam az indavideón, hogy mentse el a közvetítést, de nem úgy néz ki, hogy lesz is belőle valami.Írjatok IDE a kommentekhez kérdéseket, vagy az indavideó adásnak a kommentjeibe  ..
The Jagu 2011.02.13 19:25:49
@huntren49: Tyhűűű ember. Most tényleg ennyire hülye vagy ,mert évekig kéne tükör előtt gyakorolni ilyen szinvonalú tettetést... Ne vedd magadra,(kivéve ,ha csak egy hülye troll vagy) de a City-t mérföldekkel lealázod
Kipróbáltam tesztképpen ezt az indavideós élőzést, de valahogy nem működött. Még holnap megpróbálom élesben újra, hátha akkor összejön, ha nem, felmegyek skype-ra, ahol mikrofonostul várom egy órán át a hívásaitokat. Hogy fair legyen, próbáljuk 1-1 percekben maximalizálni…..
The Jagu 2011.02.12 17:19:18
@Daffy: Egyetértek, a skype elrontaná az egészet...igy mindenki 1 percet tölthetne Freddyvel , livestreambe meg 1 órát, nem lennének öö-zések, nem lennének ilyen potyázók ,stb. és ki tudnánk használni azt az 1 órát...ott csak az a baj ,hogy elárasztanák a mocskos spammer trollok...de még akkor is jobb ,mint a skype
Pár infó, amelyekről talán nem tudtatok, vagy nem tudhattatok A blogon 76 bejegyzés volt a mesterlövésznek szentelve Azáltal, hogy az e-mail címem kinn van nyilvánosan, naponta kb 12 spamet kapok.Legtöbb kínai tárggyal Egyszer egy óvszergyártó megkeresett, hogy hirdetne…..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Bevallom, nekem ezek közül a legtöbb nem mond semmit, de mivel tudom, hogy ti jobban követitek az új játékokat mint én, gondoltam kirakom ezt a toplistát, hátha érdekesnek találjátok.Az MSN (Gamecast) összeállította azt a TOP 20 karaktert, amelyek a legjobban idegesítenek a…..
 ..
The Jagu 2011.02.03 19:16:55
@JeszKar: Szerintem a Megamen lesz az, arról nemigazán beszélt sokat
The Jagu 2011.02.04 09:29:13
@JeszKar: Már a Máriót meg a Zeldát is bemutatta, meg még mutatott be jó játékokat, szerintem 100.-nak valami jobbat kéne bemutatni.
Rossz PC játékok sorozat Update 2011.01.23 19:56:35
A szemfülesek és a blogot régóta figyelők talán észrevehették, hogy van egy játék, amellyel még adós vagyok...Egészen a legközelebbi epizódig, amely két szempontból lesz különleges. Az egyiket a videó elején mondom el, a másikat majd a végén.A játék egy őrület,…..
The Jagu 2011.01.25 20:00:21
@ferike98: Ááá, most ,hogy kiderült már nem is annyira érdekes:) jó lett volna még egy kicsit találgatni, de azért jól kitaláltad. Egyébként már várom a videót.
Hiába jöttem sokszor a City Interactive-val, EVM-gel, Jarhead Games-zel, már többször mondtam, hogy a legalja mégis a Phoenix Games. Pár elképesztő játékukhoz / kiadásukhoz ugyebár volt szerencsém és messze övéké a legundorítóbb üzletpolitika. Erről írtam is már egyszer egy…..
Izgi,mi? Küldte:Ben_G  ..
The Jagu 2011.01.23 17:12:01
@Chocho89: Én anno még Tescoból vettem a Shogot, bár már évek óta nemjátszottam mert elpárolgott a CD a dobozból. Viszont emlékezetem szerint az egy elég jó játék volt, sokáig szórakoztatott, csak néha kicsit nehéz volt megtalálni a helyes utat.
Ha esetleg valaki tud németül és a teljes történetet utánaolvasná, akkor itt megteheti. Sok mondatnak tényleg nincs értelme, hogy miért mondják azt. És ha esetleg még több játékmenetet nézne a csodás játékból, akkor itt egy videó, amit egy francia vett fel. Ismerve történelmi…..
The Jagu 2011.01.05 13:54:11
@micha66: Már nem azért, de neki az a célja ,hogy bemutassa a rossz játékokat, mielőtt te megvennéd őket és csalódásba esnél, de egyébként ha kifogyna a rossz játékokból és tényleg nincs mit tennie, én se bánnám ha jó játékokat mutatna be.(Bocsi, de azért egy kicsit remélem hogy a rossz játékokból sosem fogyunk ki:) )