Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsevlakov

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tovább a pokersentry weboldalára... ..
Ebben a post-ban szeretném nektek bemutatni  azt a robot programot, amely az egyik legelterjedtebb a piacon ,amely köszönhető annak hogy megfizethető árkategóriába van mégis képes arra hogy legalább nullszaldós vagy jó beállításokkal nyereséges legyen.  A szoftver akár…..
POKERCSALÁS Multiaccolás 2011.01.05 16:53:00
Csalás vagy nem csalás? A dolog lényege, hogy aki multiaccol, az ismerősei nevében játszik, így a legjobb bónuszokat nem csak egyszer tudja kivenni, így ez a módszer még egy vesztes játékosból is nyerővé tehet bárkit. Ezt inkább nevezném ügyeskedésnek, mint csalásnak. Bár…..
zsevlakov 2011.01.06 16:13:36
@Kegyetlen Zlatan: Válasszuk ketté a promociós lehetőségeket és a multiacc fogalmát. Multiaccolni akkor érdemes ha már minden jo promociót kijátszottál a saját neved alatt és nem akarsz utána 30% rakebackért gürcölni.A cikkben emlitett promocios lehetőségeket meg bármilyen téten jobban megéri kihasználni mintha csak simán a egyből a termekbe regisztrálnál.
POKERCSALÁS A blog célja 2011.01.04 18:59:00
Egyre nehezebb nyerni az online pókerben, és ennek egyik lehetséges oka az, hogy mind többen játszanak össze vagy használnak profitábilis póker robotokat.Csak a legnagyobb termek azok, amelyek fokozottabban lépnek fel az ehhez hasonló csaló tevékenységek ellen. A többi terem örül,…..