Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Höri

51 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FlyEagles.hu Draftjáték ! 2013.04.15 22:24:44
Tíz nap van még a draft kezdetéig amit hagyományosan New Yorkban a Radio City Music Hallban rendeznek meg idén is április 25 és 27 között. Idén sincs más dolgunk mint helyesen megtippelni a csapat választásait a 2013-as drafton amit a folytatás jelre kattintva tudtok…..
comment:com A nap képe 2013.03.05 14:00:00
Hol játszódnak kedvenc sorozataink? A képről kiderül. Klikkre nagyobb lesz. ..
Nem tudtam befejezni, de azért ide kirakom, elvégre a blog arra van, hogy teleszemeteljük. Akartam csinálni egy videocastet, ha már annyi jóféle, rövid összefoglaló van a meccsekről, de nem tudtam rendesen rögzíteni a mondandómat mert zúgott a mikrofon borzalmasan. Mit érdemes…..
Vannak olyan játékosok, akik bár a legjobbaknak számítanak a posztjukon, nem valószínű, hogy országos érdeklődéssel számolhatnak az előttünk álló szezonban, mivel csapatuk inkább középszerű, mint jó. David Amerson is ilyen, aki a NC State-ben megpróbál meglepetést okozni és…..
Kicsit sokáig tartott, míg minden BCS konferenciák leggyengébbike, az egyre nagyobb kelet is sorra került, és mivel elég kurtának éreztem a névsort, kicsit kitoldottam a 7-FA emberkékre is a látókört, de így a fair play jegyében a többi konf hasonszőrű manusait is…..
Megy a rendezkedés a nagy tizenketteknél is, akik a tavalyihoz hasonlóan tizen vannak, de a felállás nagyban megváltozott. A SEC-be transzportáló Missouri-Texas A&M duó helyére sikerült beszervezni a Big East címvédő West Virginiát, és az utóbbi évek legmegbízhatóbb texasi…..
Azt már tudjuk egy ideje, hogy Chapel Hillben a tarhálók nem focicsapatot, hanem utánpótlás akadémiát működtetnek, így a hosszú távú sikertelenség sem zavarja meg a UNC-t abban, hogy minden évben egy halom játékost adjon az NFL-nek. A bajnoki címre persze most sem ők, hanem a…..
Eljött a trójaiak ereje, még az is lehet, hogy dominálni fogják 2013 első körét. Gondolom nem is ez szúr szemet, hanem, hogy az Oregon nincs a nyakukon/előttük. Biztos azért mert fiatal a csapat, meg ugye a rendszer a lényeg arrafelé, ezt Darron Thomas körberöhögése is ékesen…..
Folytatódik a felzárkóztatás a túlértékelt csapatok szuperkonferenciájával, akik sose tudnak olyan jól focizni/küzdeni/drukkolni, mint a déli testvérek, de 2012-ben is valószínűleg halomra verik egymást öten-hatan az első helyért, az meg mindig izgalmas. Nézzük, hogy kik…..
Új rovat. Régóta ülök már az összegereblyézett anyagon, de nehezen tudtam csak eldönteni, hogy milyen sorrendben/formában rakjam ki. Illetve túl sok időm nem is volt buzgálkodni, ennek tudható be az eheti lepusztult állapot, és a jövő hét se lesz különb. Utána viszont…..
Véget ért a móka, már csak jó 2 hónap és indul a szezon. ..
Nem nyálazom át mind a 35 meccsnek a statisztikáit, mert szükségtelen. Az elmúlt idény legdominánsabb egyéni játékosa a bowlok során a washingtoni Keith Price volt. A San Antonioban lezajlott mérkőzésen a Baylor 67-56 arányban győzte le a szánhúzó kutyákat, számos rekord meg…..
Harmadik felvonás, már 4 napja elérhető. ..
 Kicsit hosszabb szünet után a legnépszerűbb topikkal jöttem vissza. A leendő franchise QB-k kérdésköre, vagyis az 1. körbe várható irányítók mindig kiemelt figyelmet kapnak a szezon folyamán, így most még, a nyáron nem akarok mélyen belemenni, azt viszont szívesen megteszem,…..
Szombati. Itt olvasható. ..
  Komolyan emberek, mi a probléma  Montee Ballal? Mégiscsak egy közel 2000 yardos futóról beszélünk (12 meccs alatt, nem 16!), aki ahelyett, hogy valamelyik NFL csapat szervezett-csapat-aktivitásán (OTA) venne részt, végzős idényére készül Wisconsinban. Tudjuk, hogy a running…..
Előre elnézést kérek a lagymatag zenéért, a felétől már jobb lesz. Tim Tebow hívek, ide gyűljetek! De csak akkor, ha a futballistát szeretitek, nem pedig a média darlingot. Megérkezett az első quarterback a blogra, természetesen nem a hétköznapi fajtából. A Tebow párhuzam…..
Mivel a tavalyi szezon legjobb védője (tehát a Chuck Bednarik díjas) a helyén maradt, úgy illik, hogy vele kezdem a sort a labda deffenzív oldaláról. Azt már sokan megtudták az elmúlt idényben az LSU meccseit nézve, hogy a mézesborz a világ legbátrabb állata (még Jim Harbaugh is…..
Hétvégén ünnep volt, így nem írtam új bejegyzést, de az NSO-ra kikerült a draftelemzés 1. része a leggyengébbre osztályzott 8 csapattal. Gondolom már látta, akit érdekel, de mivel ez a május-augusztus közti időszak nem sok cikket termel ki, így mindet be fogom linkelni, amit én…..
  Ígérem legközelebb nem WR jön! Kezdjük a mai cuccot egy visszaemlékezéssel, mit is írtam az alanyról a toborzás után: Hát mint látható, nem CB lett... Alapvetően elfeledkeztem arról a tényről, hogy míg az NFL-ben kiváló méret ÉS tehetség kell a sikerességhez, addig az…..
  Ha be lehetne jelentkezni az NFL draftra 1 év NCAA karrier után, Sammy Watkins már első körös játékos lenne, pedig csak június 14-én lesz 19 éves! A floridai Fort Myers-ből induló tehetség már true freshmanként, néhány hónappal a középiskola elvégzése után a liga…..
Aki nézte a draft közvetítésünket, talán emlékszik rá, hogy a Patriots vállalhatatlan Tavon Wilson pickje után pár perccel véletlenül zsigerből leaustinoztam a safety-t, mert annyira nem állt számra egy profi futball esemény kapcsán másik Tavon neve. Ezen incidens kapcsán…..
Említettem a bevezetőben, hogy nekilátok egy sorozatnak, aminek célja ezúttal is főleg a kedvcsinálás lesz, a figyelem felkeltése a következő szezonra. Mivel számos remek highlight videót találhatunk a jelen legjobb egyetemista focistáiról, így a terveim szerint ezeket megtoldom…..
Úgy döntöttem, hogy visszatérek a blogoláshoz, de új helyen, mert az előző platformon utoljára novemberben írtam valamit (meg úgy eleve az egész idényben sikerült 3 bejegyzést felmutatni), most meg el se tudom indítani, szóval a döntés könnyű volt. Persze sok értékes tartalom…..