Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A FIDESZ KIFIZETŐHELYE, PÉNZTÁRA LESZ CSEPEL? Werner újabb milliói - A keményen dolgozó ELTE-kancellár kiegészítő kegydíja - Lakoma és rémálom Felháborodással olvastam a csepeliek.blog.hu-n a Werner Péterről szóló újabb híreket. („A csepeli húsosfazék Fidesz-közeli…..
Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2015.05.14 15:59:38
Kerületünknek, a baloldali vezetés idején kiterjedt kapcsolataik voltak finn, horvát, német, román, és lengyel testvérvárosokkal. A korábbi együttműködés, - mely a kultúra, az oktatás, a turizmus céljain alapult - megszakadt, és az agresszív aktuálpolitika mezsgyéjére,…..
Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2015.05.14 15:28:12
Olvasok egy visszaemlékezést, amelyben egy zsebtolvaj elmondja, hogy mielőtt mély vízbe dobták volna a hatos villamoson, apja évekig tanította a fogásokra, a finom kézmunkára; lefekvés előtt még ma is megtornáztatja az ujjait. Híreket is olvasok, hogy a késő esti járatokra…..
Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2015.05.06 16:07:00
@Andy73: Te akkora hülye vagy öreg, hogy a fal adja a másikat.Milyen szocik gyilkolják egymást ,te baromarcú? Egy törleszkedő kis senki párttag lelőtt két embert-akiből az egyik volt szoci(egyébként a főnöke), a másik meg a kollégája.. De látom, még mindig ebből éltek...
Csepel városvezetőit nem zavarja a főcenzori kórós kukkolás? Várunk csak várunk, de hiába’. Nem láthatjuk, amit Ábel Attila és kis baráti köre akár napjában többször is akkor néz meg, amikor csak akar. Egy tartalmas, izgalmas videó megjelenésére várunk, amely csepeli…..
Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2015.05.06 15:33:32
Mese az adócsökkentésről – Igazságtalan osztozkodás – Kiszorítósdi a bizottságokban Folytatjuk – harsogta a Fidesz országszerte és itt Csepelen Borbély Lénárd az önkormányzati választási kampányban. Valóban folytatják! Folytatják hazudozást. Most éppen az…..
Sör-virsli-szkanderben nyertem volna - Nincs kacagány, se huszárkard címmel Németh Szilárddal készített interjút közöl a 168 óra e heti száma A rezsibiztos értette meg egyedül, mire utalt Heim Péter közgazdász minapi kijelentése, miszerint „rezsicsökkentésben elmentünk a…..
Várunk egy szűkszavú hírt a Szent Imre téri terror házaként ismert polgármesteri hivatalból. Egyelőre úgy gondoljuk, hogy hiába' várjuk, de azért bízunk benne, hogy a Fidesz-fegyelem Csepel bukott politikusára, Németh Szilárd rezsikommandós polgármesterre is vonatkozik. Miként…..
Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2014.05.12 13:54:45
A baj az , hogy az ilyen - magukat civilnek, pártatlannak, sőt pártonkívülinek mondó emberkék, mint Varga - bőszen osztják a hülyeségüket és még büszkék is rá. Náyyük a tényeket:
A Feed ass csökkentette az ogy. létszámát. Majdnem tény. Ugyanis ezzel semmi sem változot, csak jobban sakkban lehetett tartani az embereiket, elvenni a lehetőséget az ellenzéktől és úgy tenni, mintha..Közben dehogyis.. Ami pénzt más címen kifizetnek a kevesebb embernek, az ugyananny vagy több is, mint amennyi volt eddig.
Az előző ciklus vezetőiről: Tóth nak soha nem volt hivatali kocsija és alig vett fel költségtérítést. Ugyanez igaz Oroszra és Horváthra is. Szenteczky csak a jogszabályban előírt pénzeket kapta (és még azért is meghurcolták a rohadék iskola- és egyéb gyilkos mangalica emberei). Nézzük a jelenlegi garnyitúrát: Ha egy Skoda Superb-t nézünk, annak a biztosítása legalább 50-60 ezer Ft per hó.Plusz a korlátlan használat és egyéb díjak: ha azt vesszük, hogy egy ilyen autónak a fogyasztása 10L százon. Amennyit ez a ppalanfejű megy és viszi a kölykét, meg a karcagi nőszemélyt, az legalabb 3000 km per hó. Számoljunk csak 400 Ft-tal egy liter benzint, az négyezer 100 Kilométeren. Tehát 360-szor 4000 , azaz 1440 ezer Ft csak neki. Van ugyibár három léhűtő )akarom mondani alpolgármester, évi 30 000 km-rel (legyünk nagylelkűek , csak 8 liter per száz vagyis 3200x300 az testvérek között is 960 ezer Ft plusz a biztosítás háromszor az nagyjából 4 4és fél millió Ft. Tehát olyan 6 millió évente , amit csak erre elköltünk és az autók árát még nem is számoltuk. Akkor most ez így hogy, kedves jó megmondó Varga? Kíváncsian várom válaszát )rizsa..rezsicsökkentés nem ér!)
Szombaton minden ok nélkül több csepelit zaklattak a csepeli piacon. A botrányos jeleneteket "felsőbb utasítás" váltotta ki. Egyelőre kutajuk az okokat. Piros széldzsekiben tilos a csepeli piacra belépni?  A CSÚ információi szerint ma délben a Németh Szilárd fideszes…..
Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2014.04.09 13:15:06
@Csepelfigyelő: Kábelka, legalább ne égesd magad, pláne ne egz ekkora égés után! Ugzanis, ha nem lehetett, akkor mind a feed ass, mind a Jobbik és persze az MSZP is törvényt sértett 2öö6-ban ill. 1ö-ben?? Ugyanis nekem pont Féregh Szilárd adott valami WC papírnak valót a kezembe (kikerülni sem tudtam a paplan fejűt, mert elállta az utat befelé a piacra),de ugyanott láttam Stier Karcsit is a Jobbiknak kampányolni és fogadtam el szívesen kampány anyagot Takács Krisztiántól vagy éppen Borka-Szász tamástól... Akkor hogy is van ez??
CSEPELI KORMÁNYVÁLTÓK NAGYSIKERŰ KAMPÁNYZÁRÓJA A MUNKÁSOTTHONBAN Zsúfolásig megtelt ma délután a Csepeli Munkásotthon színháztermének földszintje és erkélye. Több mint ötszázan ültek a széksorokban, s akiknek nem jutott hely, azok állva hallgatták a megszólalókat.   A…..
Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2014.04.05 18:12:36
@Trackers: Igazad van, drága lélek, tényleg a szlovákok előtt.. Csak azt felejted el, hogy a szlovákok meg az utolsó helyen voltak..
Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2014.04.05 18:15:49
@Anselmo: ???? Drága aranyszőrű gyűrűs gilisztám! Miről is brekex? Amikor ő volt a miniszterelnök, akkor sikerült megállítania a zuhanást.. És ezt még a VTÚ is elismerte.. Vagy le mered hazugozni vagy hülyézni a vezéredet?!
Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2014.04.05 18:17:59
@kosztarovics bácsi: Bácsikám, maga inkább azzal foglalkozzon, hogy ne remegjen a keze, amikor slagol a réváson... Mit jelent a koppanás magának? Mert jelen helyzetben -amit a feed ass teljesen lejtőssé tett a maga javára - még egy szerény vereség is óriási eredmény...
Nehéz hónapok, évek várnak Németh Szilárdra, Csepel jelenlegi fideszes országgyűlési képviselőjére, rezsikommandósára, ha vasárnap nem választják meg honatyának. Erre olvasónk hívta fel a figyelmet. Ha sem egyéniben, sem listán nem kerül be a parlamentbe, akkor számára vége…..
A közszolgálati televízió híradójának közlése szerint az ügyészség  hűtlen kezelés ügyében emelt vádat Szenteczky János, a Csevak Zrt volt vezérigazgatója, az MSZP csepeli elnöke ellen a XX-XXI. és XXIII. kerületi bíróságon.  Bagoly Bettina, a Fővárosi…..
Leleplezett Fidesz-manipuláció Csepelen: haverok, rokonok zsebeinek tömködése közpénzzel címmel adtunk hírt arról, hogy Németh Szilárdot, a XXI. kerület fideszes polgármesterét és Werner Pétert, a Csevak-utódként kreált Csepeli Városgazda Zrt vezérigazgatóját,…..
Előre bocsátjuk:  a trafikszennyest teregető beszámolónkhoz hasonlóan ilyen sem történhet meg Csepelen. Bár polgármester-országgyűlési képviselő a XXI. kerületben is van, ráadásul fideszes ő is, de hangsúlyoznunk kell:  az eset nem Csepelen, hanem, Fülöpházán…..
Csepelen vannak olyanok, akik július 1-től öt trafikot is  üzemeltethetnek. Jól ismert nevekkel  több helyi dohánybolt tábláján is találkozhatunk majd a kerületben. Két hónappal a pályázatok lezárása után látott napvilágot azoknak a listája, akik…..
A hír, amit a XXI. kerületi fideszes városvezetés eddig eltitkolt, nem volt hajlandó nyilvánosságra hozni Csepelen: A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet csepeli telephelyén, a Csepeli Kórház területén kialakítandó Idősek Otthona Intézményre vonatkozó…..
Tele van a média a rezsi-kommandós parancsnokkal, képeivel, mondataival, karikatúráival. Már az emberek fülén jön ki. Pedig nem ez az első fülkeforradalmi csatája. Korábban, ha meghallotta a Csepel SC Alapítvány vagy a Csepeli Munkásotthon Alapítvány nevét, elöntötte az epe,…..
A CSEPEL ÚJSÁG MINDEN OLVASÓJÁNAK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁN A FIDESZ ÁLTAL 2010. OKTÓBER 15-ÉN KIVÉGZETT, MEGSZÜNTETETT, DE A VILÁGHÁLÓN  HARMADNAPRA FELTÁMADT LAP  SZERKESZTŐSÉGE..
A Fidesz egyharmadával csökkentette a felsőoktatásra adott pénzeket. Nem csoda, hogy a fiatalok tiltakoznak. Kövér László láthatóan nehezen viseli, hogy nem tudja őket egyszerűen lekommunistázni, ezért a szüleiket kezdte komcsizni tegnap a köztévében. Pedig főnökét, Orbánt,…..
"A kormányszóvivő szerint az élet- és vagyonvédelem tekintetében százszázalékosan teljesített a katasztrófavédelem, a rendőrség, a tűzoltóság és a mentők a közutakon a hó fogságában rekedt emberekkel kapcsolatban." (kormany.hu) Örüljünk, hogy a kormány megveregette a…..
A FIDESZ székház előtti tüntetés egyik jellemző mozzanata az volt, amikor a néhány, az előző rendszerben még aktív elszánt idős bácsi és néni ordítva kommunistázta a huszonéves, már a rendszerváltás után született fiatalokat.  Mai politikai közéletünk egyik…..
Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2013.03.19 11:17:16
@Kiszaj Károly: Lényeg, hogy te jó, mélymagyar tenyészcsődör vagy, aki a fűrer parancsára még a kancájával is üzekedik, hátha abból magyar kurva születik.. De undorító vagy, öreg..
Teadélután A nagy leleplezők 2013.03.18 12:21:29
Le kéne egy kicsit higgadni, azt hiszem. A közéletbe ilyen-olyan módon belefolyó, nevüket a nyilvánosság előtt nem vállaló civilek vagy közszereplők leleplezése eddig sem volt ismeretlen mifelénk, de kétségkívül az Orbán kocsijába beülő névtelen erdélyi pár utáni hajsza…..
Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2013.03.19 11:09:18