Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fűtőtest (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az atomerőművekben nem az a kérdés, hogy előfordulhat-e üzemzavar. Sokkal inkább az, hogy sikerül-e azokat biztonságos keretek között tartani. Japánban nem sikerült. Világszerte százezrek szaladnak a patikába jódtablettákért. Ez önmagában is hazavágja az atomipar…..
Nem a Facebookon nyerték meg a választást, de ott veszíthetik el a következőt.Érdekes koreográfia kezd kialakulni a Fidesz külföldi megítélésnek interpretálása kapcsán. Három szereplőnk van, akiket egy háromszög egy-egy csúcsaként is ábrázolhatnánk. Az egyik a Fidesz, ami…..
fűtőtest (törölt) 2011.01.31 16:51:30
@3dom'f'speech: ez sajnos nem így van. Lásd a HVG által készített interjút.
fűtőtest (törölt) 2011.01.31 16:52:41
@gigabursch: Nem az a baj! A baj az, hogy igazat mond!
fűtőtest (törölt) 2011.01.31 16:53:15
@gyurina: Az nem égés, az az égés amit Orbán csinált.
 És még azt mondják, hogy vannak szakmák, ahol nem lehet lopni. Naivak vagyunk nem vitás.Habár bizonyára nem elegáns a sajtószabadság pusztulásának napjaiban azok viselt dolgaival foglalkozni, akik legelöl hordozták mindenkoron az erkölcs el-el lobbanó mécsesét,…..
fűtőtest (törölt) 2011.01.09 00:01:29
@Schindler Pistája:

Hamar eljutottunk megint az antiszemitizmushoz. Utána meg azon sírtok, ha valaki a magyarországi antiszemitizmusról beszél...
(Köz)szempont Itt a lé a tét... 2011.01.07 20:33:00
Nemigen hiszem, hogy bárkinek is nagy meglepetést okozott volna azzal a Médiahatóság, hogy az első eljárást pont az RTL Klub ellen indították el. Az okokat, vagy inkább csak a sejteni vélhető indítékokat nagyjából ismerjük is, sokszor rálépett már a jobboldal tyúkszemére a…..
fűtőtest (törölt) 2011.01.08 12:18:49
@őröltbors:

Ne fáraszd megad. IGE nem normális és fogalma sincs miről beszél. Már korábban "kereszteshadjáratot" indított a keresztények ellen, úgy hogy fogalma sincs arról, hogy miben hisznek. Az index fórumot is teleszórta ilyen topicokkal mint például: "Keletkezhet-e Isten magától?" Ami egyértelműen mutatja, hogy semmit sem tud a témáról. Állítólag szcientológus a fickó...
fűtőtest (törölt) 2011.01.08 12:28:38
@Dövan:

"A tradícionális eszmékhez és értékrendekhez szorosan kapcsolódó embertömegek kevésbé intelligensek, mint a liberális eszmékben ténylegesen hívők."

Ha liberális lennél, nem írnál ilyen sértő hülyeséget.
 „Magyarországból »bűz árad« – írja valami Cohen névre hallgató, bűzlő végtermék valahonnét Angliából. Cohen, meg Cohn-Bendit meg Schiff. A Népszava pedig a nagy kalapácsos ember vörös figurájával jelentkezik, és sajtószabadságot követel. A…..