Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_té

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idézet eddig a mai napra: "Ha Poole-t akarod, mehetsz Poole-hoz, de most már hagyd abba a válogatást, mert ő a harmadik vőlegényed ezen a délelőttön, és még nincs fél tizenkettő!"..
_té 2012.07.26 11:10:23
Welcome to the jungle "(L)" rovat 2012.06.26 09:17:00
Szeretem a munkám, és elégedett vagyok a fizetésemmel!Szeretem a főnökömet, mert ő a legjobb ember a világon!Szeretem a munkahelyemet, és annak környékét, ezért utálok szabadságra menni!Szeretem a napról napra felhalmozódó munkámat!Szeretek eggyütt dolgozni a munkatársaimmal…..
_té 2012.06.26 13:20:05
Expectations: 70 fok lesz, le kell menni vonyira hesszelni. Szépen elolvasgatni, megtanulni a köziganyagot, este valami vacsi, kicsi csill, és már is szebben kezdődne a hét. Reality: Kedden közigszakvizsga. Jó, persze, egy vicc, de akkoris. Legalább elolvasnom el kéne. Csak azért, hogy…..
Tegnap volt szülinapja Robert Downey Jr.-nak és Hugo Weaving-nek. Lincoln Osirist mindenki ismeri, Mr. Smith meg először szép volt, aztán Elrondult. Isten Éltesse Őket!..
Fejezd be az utolsó sort!Gazdag Erzsi: FecskenótaZeng a fészekreggel óta,felcsendült afecskenóta:- Csit-csivit,csit-csivit!Itt a tavasz!Itt van, itt! ..
Welcome to the jungle "Pf" rovat 2011.12.01 14:35:29
A Zete másodszor szerepel a bundabotrányban! NEEEEE! Fúúújjj! Rágalom!!!! Börtönbe az igaztalanokat!!!! Szégyelljék magukat!!! A Zete meg a bunda??????? Nevetséges. Sértés...
A csopsanyi hangsávja. Állat.(Ezért nem énekelnek az emberek részegen metált.:D:D)(40 mp-t nyugodtan pörgess.) ..
Még 1 hónap van Karácsonyig, senkit nem érdekel, főleg a rádiókat nem. Ma leadták a Last christmast, a világtörténelem leggeilebb karácsonyi nótáját. Kirakom, élvezzétek ti is. A kérdésem az lenne, hogy vajon mennyi időnek kell eltelnie, vagy minek kell megtörténnie, hogy az…..
Mai nókomment rovatunkat 2 dolog ihlette; egyrészt hogy van egy kis szabadidőm, másrészt pedig egy tegnap esti bejelentés. További 2 dolog miatt lett nókomment; egyrészt Máté 7:1, másrészt pedig a Zindexes cikkcímek magukért beszélnek. Teljesen szubjektíven kiragadott forradalmi…..
"Kedves kedd" alrovatPáciens. Előre rakom a jobbat. :)"Sad woman take it slow it'll work itself out fine. All we need is just a little patience. Sad Sugar make it slow and we'll come together fine, all we need is just a little patience."Guns n Roses, Take  that - Patience..
Hogy bassz szét egy himnuszt? Hogy baszd szét a saját himnuszodat? Axl megmutatja. Csak két dolgot nem tud, a szöveget és a dallamot, a többi rendben van. Hallgassátok meg kárpótlásul a HR előadásában. Sokkal jobb, sokkal nagyobb buli, magyarok, és okt 22-én csak elmennék rá...(A…..
Újabb két popszám került fel a hallgatható listámra. Csapatni mindenesetre lehet rájuk.Martin Solveig & Dragonette - Hello LMFAO - Party Rock Anthem..
A Himnusz. Mindenki ismeri, so put another dime in the jukebox baby.Akik kitalálták, az Arrows:Aki híresség tette, Joan Jett:Akik feldolgozták, 5ive:Akik análisan inzultálták: (Britney, Alex Gaudino)I love rock and roll..
hogyvolt Aranypart - 1x08 2011.09.02 06:11:00
Lassan a végére érünk a második hétnek is, még több réteget lehántottunk a lakók bonyolult személyiségéről, ki tudta például a casting idején, hogy a térdzoknis Csonti ennyire határozott, karakán nő, aki, foggal-körömmel ragaszkodik döntéseihez legalább négytized…..
Úgy írod, ahogy akarod, szabadon választhatsz. Te igen, ő már nem sokáig...