Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rend78

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eredetileg torkos csütörtöki raliadagnak indult a poszt, de miután kissé megcsúszott, így javában a böjti időszakra jutott. Viszont ezen kisfilmeknek hála, raliból a nagyböjtben sem kell hiányt szenvednünk! Akik ismernek, jól tudják, hogy a kedvenc versenyeim közé tartoznak a…..
Ma ismét vendégszerzőnk nyjozsi2 a mikorfonnál. Két technikai megjegyzés előljáróban: ugyan mai szerzőnk nálamnál sokkal tapasztaltabb a kérdésben, a csapat navigátora továbbra is én vagyok, és ahol esetleg nem értettem egyet a szerzővel, ott megjegyzéseimet is olvashatjátok.…..
rend78 2011.02.23 10:36:02
@Javító Zoli: Egyetértek a kollégával! Én még az Alma Körte Banán kombinációt is el tudnám képzelni! :) Ha működik miért ne. Annyit tennék még hozzá, legfontosabb, hogy a hibánál rögtön közöljük a sofőrrel eltévedtünk, és diktáljon be egy-két kanyart. Nem a navigátor dolga (eltévedésnél), hogy kitalálja milyen kanyar jöhet. Inkább két-három kanyart veszítsünk, és menjünk 60%-on, mint, hogy egy hülyeség miatt a mentőautó jöjjön 100%-on-
Itt az ideje egy kis örömnek: alig múltunk egy hónaposak, és máris 300-an kedvelitek a facebook-oldalunkat, ezért ajándékként hard core ralifanoknak szóló videóval készültünk. (A 120.000 oldalletöltés pedig csak hab a tortán! - ami nem jöhetett volna létre a TC support…..
Ez a nagy dög bálna nekem nagyon hiányzik! A videót nagy hanggal tessék nézni, megéri! És hogy milyen utat tett meg az autók fejlesztése máig? Itt megnézheted, de hozz előtte enni és innivalót!..
A raliversenyzés pénzbe kerül. Sok mindentől függ, hogy mennyi lesz a végszámla, de hogy pénz kell hozzá, az biztos. Nosza, kezdjünk el virtuálisan költeni!A tervek szerint a 2011. évi ORB (Országos Rallye Bajnokság) 7 futamból áll majd. Vegyük elő a kockás füzetünket, és…..