Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ciru717

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést kérek a screenshot-ért, ez tipikusan az a játék, hogy vagy játszom vele, vagy képet lövök, de akkor meghalok (itt is épp ez történik), nyilván, mert nem tudok kétfelé figyelni. Szóval adva van Cerberus, a cukorfalat háromfejű kutyu, aki mindenféle csúnyasággal kell…..
ciru717 2014.04.01 12:28:24
i.imgur.com/15bzNi9.png

Tessék, csináltam neked képet. :)

A fejlesztésekről meg röviden tömören: az első csoport növeli a kutya életét(hogy hányszor sebződhet), az induló méretét(ami húsevéssel nő) és sebességét
a másodikban levők növelik a kapott lelkek számát különböző módokon(pl minden lövés után, acsik után, kapsz akkor is ha meghalsz), meg egy pár a fegyverzetet
a harmadikban levők meg a leölt szörnyek után járó lelkek számát növeli

asszem röviden ennyi :)
Egyszer minden csoda megtörténik. Szegény Van különféle csatornákon arról érdeklődött az utóbbi hetekben, hogy megkapja-e még valaha, legalább a fa alá a nyereményét. Nos, nem akartam újabb ígéreteket tenni, így - főként lelkiismeret-furdalásom elviselhetetlen szintre…..
Igazából valami nyugtató kis semmisségre vágytam, hogy a nap levezetéseként kicsit ábrándozhassak, mint anno a Music Catch-csel. Ezért örültem meg a Dream Symphony-nak, a neve és az instrukció alapján azt gondoltam, majd valami kellemes relax-zenére kapkodni kell valamiket, és…..
Jacsita találata az Eye-Q, ami a magamfajta színtévesztőknek enyhe kihívásokat hordoz magában. Hogy miért, az kiderül levélírónk ajánlójából: "Röviden? Az egyszerű dolgok a legnagyszerűbbek. Bővebben? Az Eye-Q Test egy nagyon eltalált logikai játék, mert nem ígér semmit, de…..
A mai játék valójában két játék egyben. Az egyiknél meghatározott alakzatokat kell összetologatni, a cél a minél több pontszám elérése a jobb alsó sarokban jelölt darabszámú alakzatból. A csavar a dologban az, hogy a kis korongocskák egyikén-másikán elektromos vezetőnek…..
Egy jól irányzott klikk, majd elégedetten hátradőlés - eme műfaj darabjai méltánytalanul mellőzésre kerültek a blogon. Eddig, ugyanis a mai játék a Kamikaze Pigs, amiben a címadó malacok egy kísérleti fegyver balszerencsés főpróbájának köszönhetően találat esetén teljes…..
A mai nap a múlt héten meghirdetett szülinapi játékok szellemében fog eltelni. Először is kihirdetném a számlálós játékunkra beérkezett pályaművek alapján a nyerteseket. Mivel erre a játékra összesen csak öten küldtek be választ, ezért arra a salamoni döntésre jutottunk,…..
Cherrx nevű kommentelőnk komolyan vette felhívásunkat, és küldött nekünk egy képet az Amazing Sheriff-ben elért eredményéről. Gratulálunk a türelméhez, kitartásához és ügyességéhez! Aki úgy érzi, tud ennél jobbat, fényképes bizonyítékait juttassa el hozzánk :-)! Ezen…..
A jelek szerint újra indul a zseniális valóságshow. Ugye nem csak egy rossz vicc? ..
ciru717 2010.08.17 22:01:44
@dzsefi: Meg ez is benne van:
Budapest, 2010 augusztus 19.

akkor ezt most így hogy?
Ilyen se volt még: az olvasó, ezúttal Magdika, nem egy vevőellenes boltot vagy szolgáltatót nyom fel nálunk, hanem egy teszkós nagyfőnököt, aki nyilvánosan, a vevők előtt alázott meg egy teszkós középvezetőt. De még hogy! Ezúton is gratulálunk Magyarország legnagyobb privát…..
ciru717 2010.05.13 09:12:22
@lujo69: Biztos, hogy nem B.Z. volt, bár tőle se lepődnék meg ilyesmin(hallottam is róla hasonló történetet, egy másik boltból). Az utódját K. Tamásnak hívják, volt már hozzá "szerencsém", bár velem személy szerint nem így viselkedett. Illetve még azt tenném hozzá, hogy ismerem a szóban forgó bolt vezetőségét, így a fent említett Angélát is...tehát számomra 100%-osan hihető a történet, és reméljük, szankcionálva lesz az illető.
ciru717 2010.05.13 10:47:41
@046black cat: Akkor elvileg én is ismerlek téged. Elárulod ki vagy? Legalább B.Zoltán és K.Tamás mintára.:)
ciru717 2010.05.19 09:55:49
@Kicsiláng: Szerintem is, ha te meg az vagy akire én gondolok.
Felemás érzésekkel vágunk neki a szezon második felének, ugyanis rövidpályás kínai úszóbajnokságot megszégyenítő mennyiségű rekord dőlt meg, míg sajnálatos módon másfelé vette az irányt a liga egyik legjobb gólvágója, és szombatig teljesen másféle szezon nézett ki a…..
A Limerick Madness Baráti Kör nyilván várja már az előző fordulóban kidobolt verseny eredményét, így nem is húzzuk az időt - olyan sokáig. Két tucat pályamű érkezett újjáéledő Ronaldo témakörben, melyek elemzéséhez a kurátorok nagy műgonddal álltak neki: egyikükben a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.05.04 09:31:00
Upfronts-pletykák: az NBC 18 részes Hősök-évadot tervez szeptember és a februárban jelentkező Téli Olimpia közé, amit a Day One című posztapokaliptikus sci-fi követne, de csak minisorozat formájában. A nap legvadabb híre: a CBS átadná a Szellemekkel suttogót az ABC-nek, ennek…..
Nem variálták agyon a Franticot: kellemes kis űrhajós shoot’em up, amiben örvendetesen magas az egy másodpercre eső disztrojok száma, a pályák végén pedig jön egy nagy főszörny és teleszórja lövedékkel a képernyőt (na jó, van benne némi fejlesztési lehetőség is). A…..
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
ciru717 2008.12.12 18:17:18
„Elég sok gépelős játékkal találkoztam már, de eddig ez tetszett legjobban” – írja Pikka a Typing Ninja Hunterről. A műfajban ugye eddig a Qwerty Warriors volt a nonpluszultra, de ez a nindzsás játék valóban überelte a hangulatával, a pályák közti…..
A végkövetkeztetés súlyos: a válogatottak képezik a futball csúcsát. Minden, játékosát nem elengedő klubvezető, válogatottságot indokolatlanul lemondó labdarúgó a gonosszal cimborál. Következik az olimpia és másról sem hallunk, csak arról, hogy melyik játékos útját állja…..
hogyvolt 24 03x02 2008.07.11 09:00:00
Du. 2 óra. Ott fejeztük be, hogy Bauert szíjjel bassza az ideg, mert Mexikóban rászokott a jóságra, most meg nehezen bír magával. Lelógó fülekkel üldögél az irodájában és már bánja, hogy a falhoz csapta a cuccot, és szedi is össze, majd nagy bölcsen elrakja ínségesebb…..
Az Eb után, de jóval az olimpia és a bajnokságok kezdete előtt természetesen az átigazolások kerülnek fókuszba, és más dolgunk nem lévén, mi is a húspiac felé fordítjuk figyelmünket egy poszt erejéig. Annál is inkább, mert igen nagy mozgolódás van, amin nincs is mit…..
Igaz, volt már itthon, mert a Cool leadta korábban, de országos adón mától látható először Magyarországon a 24 című sorozat egyik legjobb évada, a harmadik nap. Ez az a nap, ami úgy kezdődik, hogy Jack Bauer az üvegkalitkájában üldögélve készül belőni magát hernyóval,…..
Melyik lakótelepi lakás legkisebb szobájában hallatszódhatott ez a borzasztó zene annyira jónak?  A Budapest TV - tudjátok a legjobb televíziócsatorna az egész világon - lecsapott a két balettnadrágos fiúra. Az énekes fiú több szólamban is tud énekelni, érdekes fej és…..
Szemérmetlen autofelláció következik. Ha esetleg valaha valaki kiváncsi lett volna rám, talál velem egy interjút A hét bloggere blogon...
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ és shinigami méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
Ugyan levélírónknak valóban nem volt a 06:20-asra érvényes jegye, mégis megpróbálkozott a lehetetlennek tűnővel: ha már a pénztárban félretájékoztatták, talán a kalauz lesz olyan rugalmas és megérti a helyzetet. Ehelyett rendőrségi intézkedést és egy hittérítőt kapott.…..