Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V

120 bejegyzést írt és 424 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg friss rovatunk legnehezebb feladványa következik, lehet, hogy ez fogja elrontani a játékvadászat eddigi 100%-os mutatóját. Most ugyanis olyan játékot keresünk, amit egyik törzskommentelőnk, B-Bird hajt már évek óta, de inkább mondja el ő: Najó, akkor én is…..
V 2013.09.17 08:55:15
Még mindig nem találtam ki nevet ennek a sorozatnak, csak azt látom, hogy nagyon népszerű. A héten 3 perc alatt meglett a Spy vs. Spy 2, tegnap meg két NES-es cucc, amit kevesen ismerhetnek itthon (igaz, ezekhez egy nap kellett). Tessék, csak tessék, ha valaki még keresi gyerekkora…..
V 2013.09.12 08:05:59
@CSomi: 2. játék:
Vagy talán a Garou Densetsu Special - www.youtube.com/watch?v=wLqHY58Ziek - ha már „sárgakazetta” a téma, akkor többnyire kalóz backportról lehet csak szó.
Az elsőről nem ugrik be semmi. Remélem, segítettem a másodikkal! :)
Fickó 137 dolláros bírságot kapott (állítólag nem komoly ügy miatt) és nyilván nem tartotta indokoltnak. Ellenszenvét úgy fejezte ki, hogy az egész bírságot két fánkosdobozban adta be, benne 137 malacra hajtogatott bankjeggyel :D Amúgy mondani kell, hogy a két ügyintéző és…..
Harr-harrr és miegymás!Sokan nem fogtok örülni a következő hírnek, de sajnos meg kell lépnünk. Tudjuk, hogy mennyire népszerű játék a Minecraft, de a mi blogunk nem csak erről szól. Minden negyedik vagy jobb esetben ötödik beküldött videó MineCraft Let's Play, ezért úgy…..
Szevasztok srácok. Mint ígértem, felvázolom minden egyes karakter háttérsztoriját, jellemzőt, illetve a fő sztorivonalat. Előre szólok: Van olyan, aki előbb szerette volna látni a szövegkönyvet. Őket természetesen ettől függetlenül beraktam az általam megválasztott szerepre,…..
..
V 2012.06.18 11:40:33
@Mick Kramer: Nos igen.
Egy ideig próbálkoztam az egy részre készített végigjátszásokkal.
Azt tapasztaltam, hogy egy óránál rövidebb videót érdemes csak egy részben megcsinálni. A jelenleg futó (vagy legalábbis feltöltés alatt levő, mert ugyanis már kész) Hogs of War 5 óra 36 perc lett volna - na, ezt lehetetlen együltében végignézni, de oké, folytatja a böngésző ott, ahol abbahagytad. De inkább jobb részekre bontani.

A vendégszereplő kérdésköre is fontos, ezt is tapasztaltam az eddigi 3 év során, amelyet végigjátszásokkal töltöttem el többnyire. Egy jó vendégszereplő fel tudja dobni a videót, bár az is fontos, hogy ontopic maradjon azért a projekt - de ez is megoldható.
..
V 2012.06.15 12:10:42
V 2012.06.15 12:29:42
@RubyL: Köszi.

Amúgy jah, onnan is vehették az ötletet, hiszen a HoW egy korábbi játék.
..
V 2012.06.15 11:07:13
@TomVadeR: Van, aki ezzel foglalkozik.
Én nem nagyon látom már értelmét a bemutatóknak.
No. YeshNo Live 2012.05.12 14:30:00
Eror. ..
Azt hiszem, most már nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a Mass Effect 3 vége a játéktörténelem egyik legvitatottabb befejezése. Persze, nem ez volt az első lezárás, ami megosztotta a játékosokat, viszont remek alkalom arra, hogy a régebbi, sokak által rossznak mondott befejezéseket is…..
V 2012.04.16 10:41:08
@sockpuppet: Jaja, a Doki Doki Panic került hackelésre.
Még gyűlnek a Hummeres játék nyertesei (kis türelmet kérünk azoktól, akik már elküldték az elérhetőségüket), de ez nem akadályoz meg bennünket abban, hogy újabb nyereményjátékot posztoljunk. Ezúttal a Digital Reality jóvoltából a cég új játékát, a Sine Morát lehet…..
Még 2011 nyarán fogtuk magunkat, és megnéztünk két részt a Dóra, a felfedező című gyermekeknek szánt, pedagógiai készségfejlesztő rajzfilmsorozatból (ami nem éri el a célját, mert szar) két epizódot. V ezt Facebook oldalának 500-dik like-ja után tette ki Indavideora azért,…..
IDDQD Viszlát, Bomberman! 2012.02.06 10:57:14
Jó, hazudtam, pont Bombermantől nem kell elköszönni, csak a klasszikus játékot, az egyik ős-multiplayert (Dyna Blaster néven ismerhetik páran, illetve Atomic Bombermanként) eredetileg készítő japán cégtől, a Hudson Softtól. Mert hogy felvásárolta őket a Konami tavaly, most pedig…..
IDDQD "Nyasgem, Microsoft!" 2012.02.17 16:11:00
Van az úgy, hogy egy játék eleinte úgy multiplatform, hogy konzolos és PC-s változatot is terveznek belőle, aztán, ahogy telnek a fejlesztéssel súlyosbított napok és hetek, a kiadó egyre inkább úgy érzi, ideje lesz a "multiplatform" nyugati jelentését használni csak.…..
 ..
V 2012.02.15 16:32:55
@Rainse: Szerintem reklám nélkül is tudják nagyon sokat azt. :)
Először is szeretném MINDENKINEK megköszönni azt, hogy elolvasta a Revolution irományomat - aki alkotott véleményt róla, az mind-mind pozitív hangvételű volt. Erre őszintén nem számítottam, de úgy tűnik, hogy ha valami fellelkesít (vagy megfog), akkor képes vagyok azt úgy…..
Meglepő lehet az sokatok számára, hogy szóba kerül újfent a villogó piros négyzetes live után a román Fun Labs Revolution című játéka. Igen, de azóta egy s más megtörtént, mondhatni egy hatalmas pálfordulás részese lettem. Nyugi, minden kérdésre választ fogok adni az írás…..
Nem lesz különösebb aktualitása a posztnak, csak annyi, hogy Tylerrel minap beszélgettünk, és előkerült valahogy a Bad Day LA. A játék címe rögtön felidézte bennem a harctéri emlékeket 2006-ból, amikor a programot tesztelnem kellett. Írtam akkor egy lesújtó kritikát a…..
V 2011.12.01 08:39:58
@Katamori: Biz'.

Na idézek a VÖRÖS HAJÚ RÓKÁból:
- Kilépés a játszmáből

"Szigeten, ahol a róka él, a híd víz alá merült."
"Segítsél a rókának, és építsél új hidat, amely összeköti a szigetet száraz földdel."

- A pályákat "tábla" elnevezéssel illeti: Tábla 1, Tábla 2, etc

És a kedvencem:
"Sok ellenfeled fog jelentkezni a játék közben. Az ellenfelek megsemmisítéséhez ugorjál a fejikre. Valamelyikek közül akadnak olyanak,, (megj.: igen, itt két vessző van) akik nagyon tartósok és ezeken néhányszor kell ugrani. Ellenőrizd, hogy tudod-e ezt megtenni."