Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Homa Péter

25 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...a lényeg, hogy ezzel Magyarország a készpénzközpontú országok sorába lép vissza, holott még eleve lenne mit behoznia az elektronikus fizetések terén... A Fidesz ragaszkodik az ingyenes készpénzfelvétel lehetőségéhez - jelentette ki a párt parlamenti frakcióvezetője, aki…..
...törvénnyel kikényszerített havi egy-két ingyenes készpénzfelvétel, ingyenes számlavezetés, ingyenes legolcsóbb ATM kártya, havi két ingyenes csoportos beszedés... vagy mondjuk legyen inkább havi öt... egy kis nemzeti dizájn és máris megvan a Nemzeti Bankszámla receptje, mely…..
...eléggé sértő, hogy egy pénzügyi biztos, aki némi pátosszal a hazai pénzügyek jobbítása céljából tevékenykedik, figyelmen kívül hagyja, amit a bankok a pénzügyi kultúra javítása érdekében letettek az asztalra az elmúlt években... Mint arról az MTI beszámolt, a…..
"... a bankok egyszerűen csak csendben megvárják még a következő országgyűlési választást és ha ott is ugyanez a kormány győz, akkor szép lassan szedik majd a sátorfájukat..." Fanyalogva olvasom a nemzetgazdasági miniszter bejelentését arról, hogy a 2013-as szinten marad a…..
...én személyesen nem tartottam szerencsésnek ezt a sajtó-helyreigazítási kérést ebben az ügyben...Az alábbiakban mint a cikk szerzője és az üggyel a Bankkártya.hu-nál foglalkozó személy, szeretnék tételesen reagálni az Erste Bank sajtó-helyreigazítására, melyet a…..
...amennyiben az állam magához vonja a Start-számlák kezelését, úgy az ügyfelek járhatnak kedvezőtlenebbül is, hiszen megszűnik a többféle Start-számla és köztük a verseny...Csütörtök reggel röppent fel a hír a Magyar Nemzetben, hogy a kormány rátenné a kezét a…..
...Ezek alapján ma a bankbetétek befagyasztása nem tudatos rémhírterjesztés, csak az emberek zsigeri pánikreakciói a hatalom ellen, melyben már nem bíznak. Egyértelműen nincsenek veszélyben a bankbetétek ma Magyarországon!... Miközben a kormány jelentős hitelességi…..
Nehéz elmenni egy vezető magyar bank első emberének minapi fajsúlyos kijelentései mellett, főleg hitelközvetítőként. Az OTP Bank elnök-vezérigazgatójának vagy szelektív az emlékezete, vagy szándékosan mossa utólag a bankok (s ezzel az OTP Bank) felelősségét a devizaválságban…..
...„mivel Gábor még mindig nem tudta megjegyezni a „társmárka” szót, ezért elhatároztam, hogy legközelebb ha találkozunk, egy kis táblára kinyomtatva meglepem vele, hogy a műsorban mindig előtte legyen. :)”...A májusban megszűnt Radiocafé 98.6 után a mai…..
... azonnal telefonál a bankba, ahol 20 perc után az ügyintéző még mindig nem érti, hogy került oda az az 1.900 forintos terhelés...Ismét egy panaszos ügyfél a blogbejegyzés mögött...Történt, hogy ügyfelünk akciósan ingyenes éves díjú hitelkártyát szeretett volna igényelni,…..
"...mondja, hogy ha kell a hitelkártya, akkor ott kell hagyni a számlakivonatot..."Lelkes Olvasónk hitelkártyát igényelt a minőség, kényelem és biztonság bankjánál, ahol csak úgy fogadták volna be hitelkártya igénylését, ha leadja a számlakivonatát. Aztán sikerült…..
"...az elmúlt hónapok biztosítókkal és a felügyelettel vívott harcai alapján nekem határozottan az a véleményem, hogy Magyarországon még nagyon messze van egy erős fogyasztói érdekvédelem, melyet az állam is megfelelően támogat...”Biztosan emlékeztek arra, hogy a…..
"...talán jobban megértettem volna, hogy miért bontották fel az internetes kártyaigénylési szerződést a Bankkártya.hu-val, ha a saját honlapjukon is megszüntették volna az on-line igénylés lehetőségét, illetve ha kivonultak volna a Google hirdetésekből is..."Amikor…..
"...az ügyintéző a hitelkártya piacon dolgozik és az lenne a feladata, hogy tanácsot adjon a hitelkártyák közötti választáshoz..."Az egyik középbankban történt az eset minap Magyarországon. Lelkes Bankkártya.hu-s Olvasónk tudósítása okulásul.Az ügyintéző…..
"...arra gondoltam, biztosan mi is hibáztunk abban, hogy nem sikerült megértetnünk ezzel az ügyféllel, hogy ha meg tud takarítani, akkor mennyire jó is ez a hitel..."A legtöbben, akik regisztrálnak az Olcsóhitelt.hu-n, valami rejtély miatt úgy teszik ezt, hogy el sem…..
"...megtudom, hogy a vízfejű szervezettől azért nem fog velem senki sem szóbaállni, mert ez nemzetközi standard az Allianznál. Egyszerűen elképzelhetetlen számomra ez a merevség, hogy soha semmilyen kivételkezelés nem lehetséges..."Nem is meséltem. Az allianzos sztori…..
Bankblog Olcsóhitelt.hu 2011.03.02 07:04:16
"...semmire sem készültünk ennyire tudatosan, mint erre a váltásra, melyben az eddigi bankszámla és bankkártya, illetve hitelkártya közvetítés mellett jelzáloghitel közvetítésre is adtuk a fejünket. De nem nagyon volt más választásunk..."A Bankkártya.hu, illetve rövid…..
Bankblog "Liba" a bankfiókban 2011.02.09 14:16:04
"...Mégis azért tettem be a sztorit a Bankblogba, hogy (ha már ebben az iparágban dolgozom) felhívjam a bankos HR-esek figyelmét arra, hogy nem kell elfogadni ezt a társadalmi jelenséget..."Érdekes blogbejegyzést kaptam. A blog írója - aki a kommentek szerint néha…..
...különösen jó hangulatúra sikeredett az adás, [...] egy hallgató pedig emlékezett arra, hogy a múltkor még nem volt meg az érintésmentes fizetésre alkalmas PayPass karórám...Ács Gáborral már nem először bankkártyázunk együtt a Budapest környékén (az interneten meg…..
Bankblog Bajor Imre: Bankautomata 2011.01.21 05:32:00
Na ez nagyon jó, Bajor Imre nagyot alakított! (Hozzáteszem, a bankokkal kapcsolatos viccek, kabaréjelenetek rendkívül ritkák, úgyhogy ez különösen is értékessé teszi.) De amúgy is.Meg lehet próbálni nevetés nélkül végighallgatni... csak minek. :)..
"...az viszont utólag megmásíthatatlan tény: a felügyelet döntése - betétbiztosítási szempontból - a fogyasztók számára kedvezőtlen, az állam számára viszont kedvező volt..."Érdekes dolog történt az új évre virradóra. Viszonylagos csendben megszűnt a 2008. ősze…..
"...a jelenlegi módon működtetett felosztó-kiróvó nyugdíjrendszer egészen biztosan fenntarthatatlan lesz, márpedig a kormány most felszámolja a 13 éve elindult öngondoskodást, ami az egyik fájdalomcsillapító lehetett volna az állami tb későbbi, egyre súlyosabb…..
Bankblog Messze még a nyugat... 2011.01.05 10:56:00
"... nemrég megyek be a fiókba, hogy adatváltozást jelentsek be, mire mondja az ügyintéző, hogy ne is jelentsek be adatot, mert a számlát megszüntették. Mondom: mi van? Most kaptam számlakivonatot! Mondja az ügyintéző, hogy igen-igen, de gyakran mínuszba megy a számla a…..
"...akiket biztosan SENKINEK SEM AJÁNLOK nem csak pénzügyi szolgáltatás közvetítői, hanem semmilyen biztosításra sem, az az Allianz, a First Title, a Generali és a Grawe..."Történt egyszer, hogy két, biztos választási vereségre álló párt olyan törvényt fogadott el,…..
"az elmúlt években egyre inkább szükségét éreztem ennek a blognak. [...] Amikor a legutóbbi, az osztrák bankplakátról írtam cikket, akkor már végképp éreztem, hogy ez nem oda való, sokkal inkább egy személyes blogba..."Ezennel elindul a Bankblog, mely a Bankkártya.hu-s,…..