Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MasterMind

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Újabb energetikai szakember a Fidesz padsoraiban. L. Simon László után - aki szerint a napenergia azért nem megoldás mert éjszaka is ég a villany - Lázár Jánosnak sikerült olyat mondani, amitől egy kisiskolás is lefordult a székről.    De mondott mást is. Az orosz hitelből épülő Paks2 szerinte…..
Történt, hogy a szokásos lázári stand-up comedy keretében csütörtökön megkérdezték a végrehajtó hatalom második emberét: ugyan miért nem futja az évi 80 milliárdos költségvetésből a közszolgálati televíziónak arra, hogy közvetítse a törvényhozás üléseit...
MasterMind 2016.08.29 21:49:12
@Kong.Kinga: Milyen igaz :-)
Megan Reardon csodálatos minimalista karácsonyfákat készített függesztett karácsonyi gömbökből. ..
Közismert, hogy a Japán játékshowk radikálisan különböznek a nálunk megszokott pénzjutalomért vetélkedő tévéműsoroktól.  Szinte mindegyik feladat bizarr, nincs is sok értelmük. Ezek után nem is csodálom, hogy a legvadabb, legerőszakosabb filmek is ott…..
MasterMind 2011.01.04 08:55:29
Természetesen egy csomó olyan zenei videoklip található, amiben szerepel meztelenség és a szex. Az ismertebbek közül gyűjtöttem össze néhányat: Massive Attack - Be Thankful For What You've Got Klaxons - Twin Flames  Madonna - EroticaŰThe Beloved - Sweet…..